W związku ze zbliżającymi się świętami Bożego Narodzenia jako Pierwszy Oficer, bo Naszej Kapitan to nie przystoi, pragnę w imieniu Załogi Curiosity złożyć filmwebowi najserdeczniejsze życzenia.
Może o nas zapomnieliście, lecz my pamiętamy, że to dzięki filmwebowi się poznaliśmy. Nie dzięki jego użytkownikom, ale dzięki temu serwerowi, który zawdzięcza nam częste zadyszki. Nie będziemy skromni – to przez nas macie 1000 postów limitu, lecz my nie ubolewamy z tego powodu. Przeciwnie wręcz, wielu z nas czynnie bierze udział w życiu tego serwera, choć nie objawiamy tutaj naszej agresji, za to jak nas potraktowano dwa lata temu. Wygnanie przyjęliśmy z godnością. I tak trwamy dwa lata w wielkiej przyjaźni i każdy kamrat się ze mną zgodzi w tej kwestii.
Jednakże zbliżają się święta i chcielibyśmy być mili dla „prawie” wszystkich. Są oczywiście wyjątki, nikt temu nie przeczy.
Biorąc powyższe pod uwagę zostawiam temat otwartym......
Brrrr, nie strasz! ;PP
A pamiętacie Wielkie Ka-Blóm na forum? Nieprzyjemnie było, jak nam kilkaset postów poszło... No wiecie. ;PP
Ku-ku-ru-kuku... Paaalooomaa
Ajajajajaaaaaaajj... PAAAAAAALOOO-OOOMMMMAAAAAA!!!!!!
Nudzi mi się :P
To coś "EL" to alternatywne Jaszczurze altr ego, owładnięte rządzą zniszczenia i destrukcji wszelakiej. Amen :P
Będę przeprowadzał konwersację ze samym sobą. W końcu ktoś mnie wysłucha do końca! :D:D:D
Pomyślałam o tobie Jaszczurku, ale nie sądziłam, że można być zalogowanym pod kilkoma nickami równocześnie. Zdradź tajemnicę, używasz dwóch kompów??
Czyli ze co, tylko ja taka przniekliwa jestem?
Nie, wróćmy do składania życzeń. Życzę całemu FW żeby mieli ciepliwość do mend wszelakich, jakimi np. my się jawimy. I aby co roku było im z nami miło i wesoło ;)
Niuniek 20:58:31
eh no nic musze isc;(
Niuniek 20:58:37
no wiem wiem
Niuniek 20:58:39
ale dajcie czadu
Przykazanie od jednego z pierwszych... nie może być zignorownae ;)
Jak mogłabym nie miec:P:P
Hellsing
Vampire Knight
Trinity Blood
Drker Than Black
Ja kocham Anime;P
hahahaha
łaaaał. dopiero teraz, po 2 latach zajarzyłam, jak wpisać odpowiedź do wątku żeby nie było tego pseudomarginesu po lewej!
Ech, ja ciemna...
< więcej rumu, na FW mają go pod dostatkiem.>