Mam problem moja kopia kończy się na scenie jak Weronika (francuzka) dotyka drzewa, a w tle słychać (cudowny) utwór przy wykonywaniu którego zmarła weronika (polka) i potem już nic. dlatego nie wiem czy to juz cały film czy nie. Sam oglądałem go bardzo dawno i nie pamietam zakończenia jeśli Ktoś byl by w stanioe mi pomóc i napisać czy mam cały film czy nie to byłbym niezmiernie wdzięczny.
Z góry dzięki.
pozdro rogowp
w zasadzie to już jest koniec:
z domu wychodzi jej ojciec, woła: "Weronika?.... czy jest Ci zimno?..... wejdź...." ona wychodzi z samochodu, woła: "Papa", podbiega do niego i rzuca mu sie na szyję....
fin...
:)
[przynajmniej ja mam taką wersję jeśli jest inna w ogólę]
Sa dwie wersje zakończenia.Wersja dla Europejczyków kończy się,gdy Weronika dotyka drzewa i słychac muzykę.Dla Amerykanów wersja jest dłuższa od jedną scenę,gdy po tym jak Veronique dotyka drzewa woła ją ojciec,oboje się przytulaja i pokazane jest okno w tkórym widać po jednej stronie ojca z córką i pod drugiej stronie to samo.Dla mieszkańców zza oceanu zrobiono ponoć dłuższa wersję,poniewaz mogłoby być dla nich niejasne,ze Veronique wróciła do rodzinnego domu.Pozdrawiam