Nędzny antypolski gniot. Pasikowski totalnie zszedł na psy. A dawniej kręcił naprawdę dobre filmy.
O czym kolejny? Będzie o tym, jak Polacy przywiązywali dzieci do tarcz pod Cedynią? :)
Święta prawda. Musiał dostać grubą kasę i sie sprzedał. Film bez sensu i niepotrzebny ale rozdmuchany temat i to im chodziło :( podłość jest wszędzie, także w środowisku artystów)
Fajnie że reklamujecie dobre kino :)
Ktoś musi a takie wpisy robią to doskonale.
Ale jak w ogóle można kręcić antypolskiego gniota za NASZE PODATKI??? 3,5 mln zł na ten film przekazało Ministerstwo Kultury. POLSKIE(!?) MINISTERSTWO kULTURY!!!!
Ziomuś jak można robić huligańskie marsze, zapraszac na nie bezmózgich kiboli, którzy powoduja szkody w stalicy naszego pięknego kraju. Za które też my bedziemy płacić.
Nawet nie mam siły Ci tłumaczyć jakie idiotyzmy piszesz. Kto zapraszał kiboli na jakikolwiek marsz? A zresztą, byłeś tam osobiście że jesteś taki pewien swojego zdania? Czy ufasz mediom francuskim tvn lub rosyjskiemu polsatowi, bo przecież nie mogły skłamać?
Tak się składa, że ci rzekomi kibole to byli przebrani policyjni prowokatorzy. Ale lemingom nie przetłumaczysz... Leming jest z definicji ślepy i podąża za innymi lemingami.
Zgadza się! :)
Bo tylko Orwell mógłby wpaść na taki pokręcony pomysł, żeby policja zaatakowała policję! :)
"Życie przerosło kabaret"", mój drogi.
Gdy narodowcy złapali jednego z rzekomych "kiboli", który atakował policję i postanowili nauczyć go poszanowania dla Dnia Niepodległości we własnym zakresie - ten wyjął z kieszeni... policyjną legitymację i zagroził im odpowiedzialnością za POBICIE POLICJANTA NA SŁUŻBIE! :)
Taka służba, cóż...
Szczegóły na www.niezalezna.pl
Miałam na myśli to, że fakt jakoby policja zaatakowała policję jest tak samo wyssany z palca i taką samą brednią jak fikcja Orwella (którego uwielbiam) :)
Wyrażając wątpliwość co do sensu ataku policji na policję zaświadczasz wybitnie jasno o swojej lemingozie. Oświecę Cię. Tak, atak policji na policję jest bez sensu. A kto powiedział, że to był prawdziwy atak? Myśl, bo bzdury piszesz jak większość POpierających ferajnę.
Wiesz, to jest taki slogan polityczny. A po prawdzie każdy jest Polakiem, który ma obywatelstwo. Tylko, że jednym zależy cokolwiek na tej Polskości, a inni za kasę mogliby całować tyłki komukolwiek plując i szargając imię swoich ojców nawet. Takie czasy.
Paskudne, co tu dużo gadać. Widzę rezultaty tego gigantycznego prania mózgów i przeraża mnie to. Rośnie pokolenie bez historii, bez idei, bez myśli przewodniej. Stado baranów. Takimi najłatwiej rządzić.
Podpisuje się rękoma i nogami. Kiedyś jeszcze miałem siłę i czas żeby tłumaczyć, pokazywać lemingom, że może jednak nie mają racji. Teraz wiem, że to i tak nic nie da bo oni uważają się za najmądrzejszych na świecie, a że w tv mówią że Kaczyński to oszołom, tak samo marsz niepodległości, a na Tuska głosują osoby wykształcone, to kogo taki leming wybierze? Choć czytając takie posty, jakie pisze np. Jaho63 chce mi się płakać, że w takiej Polsce przyszło mi żyć... Apropo filmu dla zainteresowanych polecam sprawdzić kto go finansował - także Rosja.
Jak możesz nie wierzyć, ze to była prowokacja żydowsko-gejowsko-komunistyczna, która ma na celu zniszczenie naszego państwa ;) Oczywiście leming to ktoś, kto w ciągu dnia nie wykryje 30 spisków i nie głosuje na Jedyną Słuszną Partię (pewnie PiS)
Leming to ktoś, kto POpiera Jedynie_Słuszną_Partię i POdziwia antypolskie filmy.
Pokłosie to kolejny film, który ma na celu poróżnić Polaków. A w czasie toczonej wojny medialnej Niemcy (UE) i Ruskie niszczą polskich przedsiębiorców czyli naszą gospodarkę. Ot i tyle w temacie.
pozwolicie Panie i Panowie ze wtrące swoje 5 goszy. cieszę się ze uwielbiasz orwella, ale smuci mnie z kolei to ze ufasz , tak mi się wydaje, bezgranicznie środką masowego przekazu. wiadomo kto rządzi ten ma rację, i ten steruje mas mediami. przykładów na to co napisał ElRio, czyli prowakacje i "przebieranki" jest na prawde sporo, i wcześniej czy później wychodzą na jaw, pewnie niewszystkie. choćby ostanie prowokacje w US, pod waalstreet, czy przebrani za talibów brytyjscy agenci, bodajże w afganistanie, strzelajacy do cywilów...takie "zagrywki" mają COŚ konkretnego na celu. a jeśli do dla ciebie droga flagranti zbyt duze sci-fi, i wyssane z palca opowiastki, to przykłąd prowokacji gliwickiej nie jest Ci chyba obcy???? nie chce nikogo nazywac lemingiem, albo krótkowzrocznym przetrawiaczem telewizora, ale proponuje wiecej krytycyzmu i mała pobudkę
myslalem , ze filmweb to jedno z niewielu miejsc gdzie nie bede swiadkiem tego typu dyskusji...znowu te lemingi pisuary i to cale propagandowe gowno...rzygac sie chce.
Zacząłem od oceny antypolskiego gniota - nie moja wina, że się lemingi zlazły... Płacą im za to czy co? Nie wiem...
no nie kazdy jest predysponowany do bycia rycerzem niepodleglosci i oceny co jest antypolskie a co nie. Nie mniej jednak film dla mnie tez jest gniotem...mam za przeproszeniem w dupie cala dyskusje o antysemityzmie , patriotyzmie , prawdziwej polskosci itp ale patrzac na film z punktu widzenia sztuki filmowej to jest strasznie marny...aktorstwo marne...strasznie marne...zwlaszcza czop. Muzyka ktora sama w sobie nie jest zla ale do filmu zupelnie zle dobrana i sugerujaca jak debilowi co ma w danej chwili myslec...kilka bardzo groteskowych scen....zachowania bohaterow w niektorych mometach tez wydaja mi sie skrajnie glupie....dla mnie slabo....w ogole nikt o tym filmie nie dyskutuje w kontekscie jego wartosci filmowej tylko budzi ten motloch od razu do boju o Polskosc...
Przepraszam, nie mogę...Powalił mnie ten tekst. Czegoś tak komicznego dawno nie czytałem :)
Koleś ogarnij się, albo spadaj na forum frondy. Tam z kolegami podobnymi sobie możesz spuszczać się na myśl o IV RP, bo żal dupe ściska jak tutaj zaśmiecasz
Czuję czosnek! :) Jakby to były lata 50-te to wraz ze swoimi żydowskimi kolegami z UB z przyjemnością byś mi miażdżyła jaja szufladą, prawda? :)
No raczej, uważam, że gadasz glupoty więc użyję siły. Tylko głupcy i skrajni radykałowie tak postępują, więc pasuje to bardziej do Ciebie.
ziumuś ...
Kurde ja was nie kumam w Hiszpani gdzie średnia pensja jest i tak z 4 razy wyższa niż w unas ludzie demonstrują i manifestują rozpierdalając pół miasta , w Polsce przeszedł sobie marż paru kolesi porzucało sobie petardy i środowiska pewne robią z tego TAKIE halo że masakra :) tam szło 100 tys ludzi więc jakieś incydenty mogą się zdarzyć lol ehhh polacy co z wami się dzieje :P zabardzo wam obroże zacisnęli że powietrze do mózgownic już nie dociera , poszczekać już nawet nie możecie ehhhh - my bo też jestem Polak :) i na marszu nie byłem ani nie jestem z PIS ani nie kocham rydzyka itp :P
A film jest gówniany :P
Fajnie tyle, że tam ludzie pokazywali swoją frustrację, niezadowolenie z powodu peuperyzacji społeczeństwa, działan rządu, sytuacji gospodarczej. U nas wygląda to tak, że ludzie idą pokazać swoją nienawiść do reszty społeczeństwa, które ma inne zdanie, narzucić swoje wartości. Nie wspominając o ogłaszaniu jakiegos ruchu narodowego i tworzenia bojówek. Przykra konsekwencja demokracji to pobłażanie heilującej młodzieży, dążącej do jej obalenia.
Nasze? Mów za siebie. A co do Ministerstwa Kultury. to rzeczywiście schodzi na psy. Wystarczy poczytać takie posty jak twój, by się o tym przekonać.
Skrzypieli, skrzypieli... Dobrze słyszałeś. Ale jak na PRAWDZIWEGO POLAKA marnie posługujesz się polszczyzną.
Ty lemingu dumnym słowem POLAK sobie ryjka nie wycieraj. Nie masz do tego prawa po prostu.
Ryjek, to widujesz w lustrze. Prawo mam takie samo jak ty, niestety. Nie jesteś jedynym potomkiem Piasta Kołodzieja.
Ty się do nich nie zaliczasz na pewno skoro promujesz antypolskie gnioty. Pod Cedynią też byłeś? :)
No jak - wyborczej nie czytasz? :)
http://m.natemat.pl/96a303f94609cae1541d6289cb4baf00,641,0,0,0.jpg
kase dali kacapy. jakim trzeba byc debilem żeby nakręcić polski film za szmal od nich. lol
Za to cały Szthczurowy spektakl śmierdzi: https://www.youtube.com/watch?v=VHdMDp08Pv4.
Pokłosie najlepszym filmem socjalistycznym w 2012!! Brawo!!