PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624892}
7,4 157 tys. ocen
7,4 10 1 157022
6,9 67 krytyków
Pokłosie
powrót do forum filmu Pokłosie

Pogrossie

ocenił(a) film na 1

Nędzny antypolski gniot. Pasikowski totalnie zszedł na psy. A dawniej kręcił naprawdę dobre filmy.
O czym kolejny? Będzie o tym, jak Polacy przywiązywali dzieci do tarcz pod Cedynią? :)

niko_filmweb

No a ile można kręcić o ich ratowaniu? hehe

ocenił(a) film na 1
pauza7

Ale naprawdę nie ma już innego tematu do filmowania niż ta nacja?
Obydwaj macie rację - ile można?

ElRio

To że nie nakręcono filmu o tym jak Żydzi wyrządzali nam krzywdę wcale nie musi znaczyć, że my im również jej nie wyrządziliśmy. Odpowiedz mi szczerze. Naprawdę twierdzisz, że jakaś tam część Polaków nie zachowywała się w sposób bestialski wobec Żydów? Tym bardziej, że generalnie Żydów w Polsce / na polskich wsiach wówczas nie lubiano. Wiem z opowiadań.

Z poważaniem

ocenił(a) film na 1
gronszild

Najpierw DOWODY! Znasz wyniki śledztwa wsprawie Jedwabnego? Ale uczciwego śledztwa - iPN a nie ubeckiego z lat 50-tych. Bo ja znam. Tyle w temacie.

ElRio

Mam przez to rozumieć, że nie było bestialskich zachowań względem żydów po stronie polskiej wsi? Chhyba że nie odpowiedziales na moje pytanie, bo musialbys napisac "tak, niektore zle czyny mialy miejsce", a nie o to chodzi zeby sie na jakiejs plaszczyznie zgodzic. wszak zgoda to porazka

ocenił(a) film na 8
ElRio

Co w tym filmie jest antypolskiego? Pokazuje tylko że niektórzy ludzie są egoistycznymi debilami, jeśli już, to film antyludzki.... Po obejrzeniu filmu i przeczytaniu niektórych komentarzy ręce opadają, że zawsze i wszędzie głupi ludzie żyją i żyć będą...

ocenił(a) film na 7
ElRio

nawet na filmwebie prawicowe oszołomstwo musi sie popisywac swoim bełkotem co jest Polskie a co nie. Nie uczcie ludzi patriotyzmu bo gówno o nim wiecie .Mentalnośc tego środowiska jest tak ze wszyscy winni tylko nie my, to policjanci rzucalli racami w policjantów, to policjanci rzucali kostką brukową. Normalnie świetsi od papieza. Czekac na drugiego Brevika w Polsce bo pewnie o tym marzą

ocenił(a) film na 1
Przemo00116

Policjanci byli autorami prowokacji na Marszu Niepodległości , nie zaprzeczysz bo są na to dowody - filmy i zdjęcia.
Zauważ że rzucali kostką brukową a bruk po zamieszkach był CAŁY. Wiesz czemu? Bo HGW im DOWIOZŁA BRUK i pryzmy kostki leżały akurat tam gdzie potrzeba (!!!), żeby policyjni prowokatorzy nie musieli męczyć się wyrywaniem kamieni do rzucania.
Te pryzmy kostki zwieźli bo niby miał być tam jakiś remont... tiaaaaaaa...
A co do Breivika, to Polska się kiedyś obudzi. Kwestia czasu. Póki co - skoro nie ma Breivika to trzeba go sobie poszukać. Ale znaleźli takiego "terrorystę" od 7 boleści, że cała Polaka się z nich śmieje... :)
http://www.youtube.com/watch?v=iguSuJg1I2o&feature=plcp