PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=462084}
3,5 12 tys. ocen
3,5 10 1 12141
1,9 9 krytyków
Pora mroku
powrót do forum filmu Pora mroku

Wielkie sorry ale ocena 3.6 to chyba lekka przesada ludzie właśnie przez takie wasze zachowanie polskie kino nie będzie miało się dobrze rozumiem że film się mógł nie podobać ale bez przesady na taką ocenę to zasługuje Klan lub "m" jak miłość. Wreszcie ktoś wykazał się odwagą i nakręcił coś innego i niezwykłego jak na polskie kino ,nie mówię iż film jest arcydziełem ale przez takie komentarze to po prostu traci się chęć wybrania się do kina , a przecież wszyscy chcielibyśmy aby polska kinematografia sie rozwijała to właśnie filmiki typu "Pora Mroku" tak jakby wydeptują ścieżki w kulejącym już od dawna Polskim kinie. Skoro już tak ostre są komentarze na horrorze to boję się pomyśleć co by było gdyby stworzono coś fantasy lub sf , a więc zastanówcie się czy na pewno wszystko co polskie jest złe bo myślę że wasza zawiść jest po prostu nie adekwatna do sytuacji. pozdro

LiMiTED_UNCUT

Generalizując zgadzam się, ale nie trzeba tak krzyczeć. ;]

ocenił(a) film na 2
Prawdziwa_Magdalena

Nie chce mi sie juz pisac o Porze Mroku bo nie ma o czym, juz pewna uzytkowniczka ze zdjeciem kobiety w avatarze (nie wiem czy swoim, ale pozdrawiam :) )napisala duzo mądrych rzeczy. Chce tylko troszke obronic Karolaka... Kurcze wiem ze moze Marlonem Brando to on nie jest, no ale nie porownujcie go do Mroczków błagam... Bo co? Bo w serialu zagral? Nie lubie i nie ogladam tych wszystkich nowych seriali, ale akurat ten mi przypadl do gustu. Pewnie ze wzgledu na fabułe. Pozdrawiam