PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107697}

Powrót

Vozvrashchenie
2003
7,9 33 tys. ocen
7,9 10 1 33372
8,3 32 krytyków
Powrót
powrót do forum filmu Powrót

Widziałem go raz w kinie. Stoi na półce na dvd i od ponad roku obawiam się go obejrzeć powtórnie.
Pamiętam "Powrót" scena po scenie. To jeden z najlepszych filmów jakie nakręcono. Magia. Boję się, że czar pryśnie i znajdę na nim jakąś skazę. Poruszył mnie jak chyba żaden inny film.

ocenił(a) film na 10
skomoroch

To jeden z tych filmów(inny to np.Dzień Apokalipsy) które wystarczy obejrzeć jedynie jeden raz,bo za pierwszym razem robi on największe
(czyt .monstrualne) wrażenie.Dlatego jeśli nie masz ochoty, nie oglądaj, bo prawdopodobnie nie przeżyjesz już tego samego,a to może rozczarować.

ocenił(a) film na 10
skomoroch

zapewniam, ze za drugim razem jest rownie dobry...

ocenił(a) film na 9
skomoroch

Nie oglądaj ponownie, bo tym razem papa nie ginie ale łapie syna i tak go leje, że ten umiera w męczarniach. Wiem, bo oglądałem ponownie.

ocenił(a) film na 10
skomoroch

No ja się troche nudziłem oglądając "Powrót" powtórnie.Gdy ogląda sie takie filmy element zaskoczenia jest poprostu obowiązkowy.

ocenił(a) film na 10
Muppetus

ja ten film oglądałem z 6 razy chyba i za każdym razem dostrzegałem coś innego, bardziej zwracałem uwagę na detale, pojedyńcze dialogi, czar nie prysł...

skomoroch

Oglądałam powrót niedługo po jego premierze i niezawachałam się obejżeć go rok później raz jeszcze i nie żałuje...