PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107697}

Powrót

Vozvrashchenie
2003
7,9 33 tys. ocen
7,9 10 1 33372
8,3 32 krytyków
Powrót
powrót do forum filmu Powrót

Powrót

ocenił(a) film na 4

nic rewelacyjnego

ocenił(a) film na 10
krasula_1

Zmierzch 10/10. Dziękuję.

krasula_1

Potępie Twoją wypowiedź, a to dlaczego? Każdy ma prawo do własnego zdania, ale jak widzę nawet nie pokusiłaś/pokusiłeś się o podanie jakichkolwiek argumentów, pewnie nawet takowych nie posiadasz.
Film dobry, momentami się nudziłem, ale spowodowane jest to tym, że nie przepadam za takiego typu filmami, bo nie lubie się dołować specjalnie. A ten film mnie zdołował. I to jeszcze jak. Jako że jestem chłopakiem, wczułem się dosyc w rolę ojca, którym mam nadzieje kiedyś zostanę. Strasznie odebrałem ostatnie słowa synów do własnego Ojca, według mnie jest to jedna z najgorszych rzeczy jakie Ojciec może usłyszeć. Aż się ciężko na duszy robi.

Binek7

Nie ma co tępić, dziewczyna ocenia Zmierzch na 10/10, co innego się spodziewać?

ocenił(a) film na 4
hamm3rfall

dobrze że Zmierzch a nie Teletubisie albo Power Rangers : )

krasula_1

nic rewelacyjnego ? a może po prostu go nie rozumiesz ...

krasula_1

A dlaczego kruciutkiej wypowiedzi tylko że to arcydzieło to nie krytykujecie?
http://www.filmweb.pl/film/Powrót-2003-107697/discussion/10+10,1546320

Film - 1/10

ocenił(a) film na 7
KapitanOrzech

Weź wyjdź...

ocenił(a) film na 5
krasula_1

Niestety, Krasula ma rację. Zachęcony recenzjami dałem 4/5 oczek w polu "chcę zobaczyć", ale seans mnie zawiódł. Jury w Locarno jednak miało rację w swojej pierwszej, negatywnej ocenie tego filmu.

ocenił(a) film na 8
Peshay

No z takim podejściem ,to krowy paść, a nie filmy oceniać

krasula_1

Pozwoliłem sobie zajrzeć na twój profil... "Ja robot" - 10/10, "Wojna światów" - 10/10, "Terminator ocalenie" - 10/10 + "Pamiętniki wampirów" - 8/10. Ja się nie naśmiewam, ale po cholerę oglądasz ambitne kino, skoro to zupełnie nie twoja bajka, a później bezmyślnie je oceniasz ? Dorośnij... pogadamy :-)

ocenił(a) film na 4
nado3

strach się tu odezwać....na dorośnięcie za stara jestem, a oglądałam różne filmy poza podanymi tytułami, nie wszystkie na jedno kopyto, tyle mogę powiedzieć

ocenił(a) film na 4
nado3

a tak przy okazji : JESTEM WIELKĄ FANKĄ TRUE BLOOD!!!!