Potępie Twoją wypowiedź, a to dlaczego? Każdy ma prawo do własnego zdania, ale jak widzę nawet nie pokusiłaś/pokusiłeś się o podanie jakichkolwiek argumentów, pewnie nawet takowych nie posiadasz.
Film dobry, momentami się nudziłem, ale spowodowane jest to tym, że nie przepadam za takiego typu filmami, bo nie lubie się dołować specjalnie. A ten film mnie zdołował. I to jeszcze jak. Jako że jestem chłopakiem, wczułem się dosyc w rolę ojca, którym mam nadzieje kiedyś zostanę. Strasznie odebrałem ostatnie słowa synów do własnego Ojca, według mnie jest to jedna z najgorszych rzeczy jakie Ojciec może usłyszeć. Aż się ciężko na duszy robi.
A dlaczego kruciutkiej wypowiedzi tylko że to arcydzieło to nie krytykujecie?
http://www.filmweb.pl/film/Powrót-2003-107697/discussion/10+10,1546320
Film - 1/10
Niestety, Krasula ma rację. Zachęcony recenzjami dałem 4/5 oczek w polu "chcę zobaczyć", ale seans mnie zawiódł. Jury w Locarno jednak miało rację w swojej pierwszej, negatywnej ocenie tego filmu.
Pozwoliłem sobie zajrzeć na twój profil... "Ja robot" - 10/10, "Wojna światów" - 10/10, "Terminator ocalenie" - 10/10 + "Pamiętniki wampirów" - 8/10. Ja się nie naśmiewam, ale po cholerę oglądasz ambitne kino, skoro to zupełnie nie twoja bajka, a później bezmyślnie je oceniasz ? Dorośnij... pogadamy :-)
strach się tu odezwać....na dorośnięcie za stara jestem, a oglądałam różne filmy poza podanymi tytułami, nie wszystkie na jedno kopyto, tyle mogę powiedzieć