PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=297156}

Prosto w serce

Music and Lyrics
2007
6,6 74 tys. ocen
6,6 10 1 74373
5,9 20 krytyków
Prosto w serce
powrót do forum filmu Prosto w serce

Jakim cudem ten film ma tak wysoką ocenę? Włączając go nie spodziewałem się zbyt wiele, ale to co zastałem zupełnie mnie przeraziło... Ten film jest przraźliwie nudny. Od początku do końca nic się w nim nie dzieje (i żeby nie było - wcale nie liczyłem na wybuchy strzelaniny i pościgi ;) ), zupełnie jak w telenoweli. Dialogi są również na niskim poziomie, a gra aktorów momentami nieznośnie sztuczna. Ogólnie kicz i żenada - zmarnowałem tylko wieczór.

No i na koniec - skoro to komedia, to powinna być śmieszna. A ja dopatrzyłem się może trzech lekko zabawnych scen (a i to na siłę)...

ocenił(a) film na 10
Zywiec_3

jak dla mnie film dobitny, dopatrzyłem się więcej śmiesznych scen bo trzeba umieć to wydobyć i gdyby był dobitnie śmieszny to by niczym się nie różnił od innych komedii, a tak pokazał się z tej niepowtarzalnej strony. Długo sie zbierałem na obejrzenie tego filmu bo spodziewałem się że będzie przeciętny ale zaskoczył mnie bardzo i wzruszył nieprzeciętnie

Zywiec_3

Uważam, że czas jaki poświęciłam na obejrzenie tego filmu był czasem straconym. Zgadzam sie - gdzie tu komedia? moja ocena to 4

Mariacki2

Film godny polecenia, idealny do wspolnego obejrzenia z dziewczyna lub z zona. Mily, latwy i przyjemny a od koniec wzruszajacy. Sobotni wieczor umili doskonale.

Jeszcze jeden niezly film to "Czyja to kochanka", jest bardzo dobry.

ocenił(a) film na 3
Zywiec_3

Mam dokładnie takie samo zdanie. Po Hugh Grancie nie spodziewałam się za wiele, bo akurat nie przepadam za tym aktorem, ale Drew Barrymore mnie zawiodła. Fabuła strasznie słaba, film ciągnie się niemiłosiernie. Zero w nim dobrego humoru i romantyzmu, więc jak dla mnie to ani komedia ani romantyczna.

Zywiec_3

Popieram (!)
!
!
!................................................

ocenił(a) film na 4
kyanka

oprócz piosenek...reszta to naprawdę bardzo słaba robota..Hugh już się robi nudny..a Drew była po prostu sztywna..