PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=297156}

Prosto w serce

Music and Lyrics
2007
6,6 74 tys. ocen
6,6 10 1 74328
6,0 24 krytyków
Prosto w serce
powrót do forum filmu Prosto w serce

Idąc do kina spodziwałam się, że będzie to całkiem przeciętny przedstawiciel swojego gatunku, a tymczasem film jest REWELACYJNY, wręcz DOSKONAŁY! Najlepsza komedia romantyczna od czasu "To właśnie miłość", błyskotliwe dialogi, Hugh Grant w swojej najlepszej formie, mimo że już trochę podstarzały :) "Prosto w serce" jest swego rodzaju satyrą na świat show businessu i muszę przyznać, że wielokrotnie zaśmiewałam się podczas seansu do rozpuku :) Inteligentny humor, tak jak lubię :P Gorąco polecam.

ocenił(a) film na 8
miss_russ

Najlepszą komedią od czasu "To własnie miłośc" jest "Holiday", polecam jeśli nie oglądałaś. Ale to jest tylko moje skromne zdanie :). "Prosto w serce" jest też w czołówce stawki. Bardzo fajny film.

malva

Chętnie obejrzę jak tylko na DVD wyjdzie, dzięki. Uwielbiam też "Gry weselne", ale to taka alternatywna nie do końca komedia romatyczna.

ocenił(a) film na 9
miss_russ

'Holiday' wraz z 'Prosto w Serce' są malutkie przy 'Grach Weselnych' :)

ocenił(a) film na 8
calisha_88

Niestety nie widziałam tego filmu, kiedyś mi wpadł w ręce ale nie zdążyłam jeszcze zobaczyć. Obiecuje, że jak obejrze to sie jakoś odniosę do Waszych wypowiedzi. Poza tym wszystko jest kwestią gustu, dlatego nie ma co na ten temat polemizowac :). Pozdr.

calisha_88

Fakt :) Uwielbiam "Gry weselne", od razu mi się cieplej na sercu robi po obejrzeniu tego filmu.