Duzo ludzi tu się zjawia więc korzystam z okazji. Kiedys oglądałam (dawno temu) taki film nie pamietam tytułu tylko kilka wątków: była sobie rodzina jedna babka byla w ciazy i zaczela rodzic w domu jej maz (chyba) byl lekarzem ale wypil troche wina wiec nie mogl odebrac porodu dodatkowo pepowina owinela sie wokol szyi dziecka i poproszono takiego malego chlopca aby ja odwiklal. Ten chlopiec gdy zobaczyl sliczne nowonardzone dziecko(dziewczynke) powiedzial ze sie z nia ozeni. Drugi watek to ten chlopak jest juz starszy i ta dzieczyna takze spotykaja sie potem jak on chyba musi wyjechac i rzucaja moneta czy ma zostac czy nie... co w tym stylu na koncu zostają razem.Bardzo prosze o odpowiedz tutaj lub na moim blogu na filmweb.Z gory dzieki.
witam!!w tym filmie gral Jude Law:) mam naewt ten film na kasecie:P nazywał sie Melodia Miłosci:) polecam:)bardzo sympatyczny film:)milego ogladania:)
korzystajac z waszej wiedzy prosze o pomoc ,ogladalam kiedys taki fil:dwoch chlopakow z miasta chyba w wakacje laduja na wsi i spedzaja tam lato jako ze jeden z nich ma zlamana noge.zakohuje sie w dziewczynie ktora tam mieszka i chca razem uciec, ale kilka dni wczesniej on wyjezdza sam i ma po nia wrocic.ale w miescie stwierdza ze ona jest nieobyta i wogole malo maja wspolnego.wraca po 20 latach...ona nie zyje a owce na polu pasie jego syn.ckliwe i smutne ale bardzo bym chciala to zobaczyc:)z gory dziekuje serdecznie.Pati