PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=261959}

Przeczucie

Premonition
2007
7,1 84 tys. ocen
7,1 10 1 84116
5,5 11 krytyków
Przeczucie
powrót do forum filmu Przeczucie

forum jest po to żeby opisać swoje wrażenia po filmie! i nie obrażaj tutaj człowieku mojej inteligencji
zdanie które napisałeś: Zdecydowanie nie powinnaś, a przynajmniej trzeba było ostrzec o treści posta w tytule. Ludzie zazwyczaj ostrzegają przed tym! <--- to ty zdecydowanie nie powinieneś czytać forum! bo musisz liczyć się z tym że na forum są opisane nasze wrażenia!

ocenił(a) film na 1
JustFurious

Słoneczko.. masz 17 lat, a w główce zupełnie puściutko, aż trudno uwierzyć. Skrzypisz tu na tym forum, promieniując Twoją skrzywioną mądrością i tak naprawdę nie wiem co chcesz przez to osiągnąć. A irytuje mnie to osobiście strasznie.

Mam wstręt do osób głupich i bezmyślnych. Jestem osobą jednak tolerancyjną i póki te osoby nie zatruwają swoją głupotą mojego świata, nie dotykam ich w żaden sposób.
Ty mnie zdenerwowałaś, jednak nie tupie nóżkami, ani nie planuję się pociąć. Jestem zupełnie spokojna, i przyszłam tu dziś.. uświadomić Cię trochę.
Nie mam prawa ble ble ble, jestem zła, okrutna i w ogóle to powinno się mnie spalić na stosie, owszem. Zgadzam sie. Zgadzam się także, że należy ten wpis (Twój i mój i inne tutaj się pojawiające) usunąć.

To co napiszę więc, jest jakby nie patrzeć pewnego rodzaju stratą czasu, ale żywię nadzieję, że coś do Twojego umysłu dotrze.

Forum to miejsce na którym, każdy ma prawo do wypowiedzenia się (na temat) ja, żeby nie było.. że gwałce zasady regulaminu, powiem, że film stracił na wartości kiedy tylko przeczytałam Twój jakże genialny (ironia) komentarz.
Jak sama trąbisz we wszystkich kierunkach świata, podzielasz moje zdanie na temat forum, jednak moja droga, Ty zapominasz o pewnych zasadach etycznych. Jak i o regulaminie oczywiście.

Masz prawo wygłosić tu swoją opinię, stworzyć piękny komentarz, jednak masz też prawo, a raczej obowiązek myśleć i wykazać się tym także i tu. Więc przede wszystkim, uruchomić zawartość główki i przewidzieć, że spora część osób, która się tu pojawi, jeszcze filmu nie widziała. A przyjdzie tu po to, by wyczytać co o tym filmie myślą inni i jaką ma średnią ocenę. Zjadą więc w dół by ujrzeć komentarze, w tym Twój (ten zupełnie nie na miejscu) i tamten, którego już na szczęście nie ma (szczyt totalnej głupoty).

Zobaczą jeszcze Ciebie gówniaro bezczelna! Ciebie wielce urażoną tymi i kulturalnymi jak i mniej kulturalnymi podpowiedziami co do tego jak korzystać z forum by Cię tu miłowali a nie chcieli zatłuc, jak to miałam ochotę i ja.
Ciebie, która zamiast grzecznie przeprosić i wykazać skruchę.. wielce się burzy i w dalszym ciągu zaśmieca forum swoimi toksynami.

Obrażam Cię, owszem. Jak już powiedziałaś nie raz, forum = wolność. Wolność słowa. Tylko zastanów się, czy chcesz by to co napiszesz, istniało tu parę lat czy jedynie parę godzin(?)

A na przyszłość, kiedy tylko masz zamiar ogłaszać wszystkim zakończenie filmu, właściwie część najistotniejszą.. użyj słowa ''UWAGA, SPOILER''

''Spoiler - jest niepożądaną informacją o szczegółach zakończenia utworu literackiego, teatralnego, telewizyjnego lub filmowego.''

''Intelekt – zdolności umysłowe, kultura umysłowa człowieka. Również inna nazwa umysłu, rozumu, inteligencji (w odróżnieniu od uczuć, woli, zmysłów). Ogólnie rzecz ujmując jest iloczynem zdolności umysłowych, doświadczenia oraz wiedzy człowieka.''

oh, oh.. ja- wiedźma.

Dobranoc słoneczko.

ocenił(a) film na 7
ambiwalentna

Słoneczko.. masz 17 lat, a w główce zupełnie puściutko, aż trudno uwierzyć. Skrzypisz tu na tym forum, promieniując Twoją skrzywioną mądrością i tak naprawdę nie wiem co chcesz przez to osiągnąć. A irytuje mnie to osobiście strasznie. <--- kotku widzisz jak ty na moją inteligencję wjeżdżasz? widać sama o sobie to wszystko 'słoneczko' piszesz skoro tak twierdzisz

Zobaczą jeszcze Ciebie gówniaro bezczelna! Ciebie wielce urażoną tymi i kulturalnymi jak i mniej kulturalnymi podpowiedziami co do tego jak korzystać z forum by Cię tu miłowali a nie chcieli zatłuc, jak to miałam ochotę i ja.
Ciebie, która zamiast grzecznie przeprosić i wykazać skruchę.. wielce się burzy i w dalszym ciągu zaśmieca forum swoimi toksynami. <-- słoneczko ty masz nie po kolei w główce --> pustej główce wypisujesz jakieś głupoty i mi grozisz

masz problemy
"weź lecz się słoneczko nie zamierzam czytać tych głupot

masz problemy z psychiką tyle napiszę

a jeśli nie podoba ci się to co piszę to nie czytaj
i nie rzucaj się tak maleńka no ci żyłka pęknie :)\

Twoje słowa świadczą tylko o tym że starsznie pusta jesteś i masz źle w domu słoneczko :)

to przykre

niestety prawdziwe

nie martw się słoneczko myślę że jeśli ładnie poprosisz to pomogę ci się wyleczyć z tej głupoty

i uwierz że specjalnie dla ciebie napisałam zakończenie :)
bądź dumna ! ktoś po raz ierwszy pomyślał o tobie

nie martw się że należysz do świata w którym wszystkiego ci brakuje --> jesteś taką jedyną osobą

wyjdź słoneczko na dwór i nie siedź ciągle przy tym komputerze
źle to działa na twoją główkę puściutką

to również przykre że nie masz przyjaciół ale jeśli wypisujesz takie głupoty to to oczywiste

i tamten, którego już na szczęście nie ma (szczyt totalnej głupoty). <--- twoja głupota z sekundy na sekundę jest coraz większa

boisz się samej siebie

słoneczko współczuję ci bardzo i szczerze

ale pamiętaj słoneczko w wirtualu przyjaciół nie znajdziesz

ty już w ogóle przyjaciół nie znajdziesz

za późno dla ciebi

"oh, oh.. ty- wiedźm".

dobranoc słoneczko :)

ocenił(a) film na 1
JustFurious

Ha ha ha ...

ocenił(a) film na 7
ambiwalentna

brak Ci słów to dobrze... a następnym razem naucz się czytać! bo ja napisałam że może rzeczywiście nie potrzebnie pisałam zakończenie a unosić to Ty się unosisz Twoja arogancja i bezczelność przekracza wszelkie granice i chciałam zauważyć że wypowiedziały się osoby które również uważają że po co w takim razie czytasz fora przed obejrzeniem filmu! musisz się liczyć z tym że trafisz na opisane zakończenie nie w celu zrobienia tego specjalnie jednakże w celu wyrażenia własnej opinii na ten temat. i nie pisz że zazwyczaj w tytule 'informują' że będzie opisany film bo to kompletna bzdura! zdarzy się taka osoba raz na tysiąc. a teraz ładnie przeproś i zamilcz wreszcie bo jesteś strasznie nudna

ocenił(a) film na 7
ambiwalentna

a i jeszcze jedno nie wystarczyło po prostu poprosić żebym następnym razem napisała tytuł: spoiler?? wystarczyłoby! trochę rozsądku dziewczyno! Twoje słowa wyżej świadczą o tym że uciekłaś z zakładu psychiatrycznego ;/ tak się zachowałaś wypisując takie głupoty

na następny raz pamiętaj co wypisujesz bo tak będziesz postrzegana i przeze mnie już jesteś postrzegana niezbyt mile a szczerze mówiąc bardzo negatywnie

żegnam

ocenił(a) film na 7
ambiwalentna

a teraz grzecznie przeprosić i zamknąć się to powinnaś jedynie ty!