Wydanie na DVD jest beznadziejne.żadnych dodatków,brak napisów polskich czegokolwiek.No ale czego się było spodziewać po 16.99 zł.
No co Ty,moje DVD ma dużo dodatków i napisy też...ale kosztowało trochę drożej.
Są dwa wydania DVD. Jedno bez żadnych dodatków, drugie z materiałami dodatkowymi. Oba wydania w tej samej cenie.
wiem ale film potrzebny był mi na już i nie mogłam znaleść tego z dodatkami.ale żeby nie było napisów...
Bo to wydanie starsze i rzadko dostępne (w sklepach raczej tego nie ma).
Okładka różni się tylko brakiem szarej ramki, która jest na tym tandetnym wydaniu.
Napisy są w 17 językach. A w dodatkach są m.in: Reportaż zrealizowany przez HBO, Sceny niewykorzystane, komentarze, wyodrębniona ścieżka dźwiękowa.
Ja za to DVD dałem kilka lat temu ponad 50zł na allegro i nie żałuję. Bo przynajmniej mam film wydany normalnie, a nie jakiegoś kastrata, którego Imperial rzucił do koszy w marketach.
tylko że to była kupione w Media Markt. trudno, przecież napisy w filmie nie są najważniejsze.
a wie ktoś gdzie można dostać tą lepszą wersje z dodatkami na dvd???PILNE!!!mówicie ze sie paskiem różni tylko ta lpesza wersj ama pasek na pudełku???kure zeby sie nie pomylić przy zakupie on -line naprzykład :)
a więc forumowicze??
ja swoje wydanie z napisami PL kupiłam jakieś pół roku temu na merlin.pl lub vivid.pl [już nie pamiętam] za jakieś 15 złotych? normalne, nowiutkie, tylko brać za taką cenę ;)
no ok,,,a ma te wszytskie dodatki co ludzi piszą w ewcześniejszych postach??
warte są wogóle te dodtaki do oglądnięcia jeżeli mam już film na kompie :)
chodzi mi o to czy warto kupić ten orginał na dvd??