oglądałam to wczoraj na playtube, ale tak mi się podobało że z chęcią obejrzę jeszcze raz dzisiaj!:)
Ja będę. Nie oglądałam jeszcze i czekam z dreszczykiem emocji, ciekawe czy mi przypadnie do gustu ;-)
Od dawna chciałam zobaczyć ten film, ale jakoś wciąż mi gdzieś umykał.
Ale dzisiaj obejrzę, bo jestem go bardzo ciekawa. :)
Ja będę oglądała chyba po raz setny ale gdy leci w tv to nigdy nie przepuszczę. Po prostu uwielbiam ten film:D
ja też oglądam :) kilkanaście razy go widziałam i naprawę uważam, że warto zobaczyć chociaż raz.
Właśnie oglądam:)
Film nie wiem ile już razy planowałem zobaczyć, polowałem na niego no i dzisiaj w końcu jest to...czemu nie skorzystać??? :)
Wiedziałem, że będzie ŚWIETNY no i jest!
właśnie sie skończył :D jeden z lepszych filmów, skłania do refleksji i przemyśleń, dobra gra, no i te Downtown na końcu
Ja :)
Jestem pod wrażeniem. Chciałam go zobaczyć ze względu na Winonę, ale faktycznie Jolie była rewelacyjna. Film bardzo poruszający, smutny... Chciałabym przeczytać książkę Kaysen.
No to kolejny film, ktory trafil do kanonu moich ulubionych. 10/10 bez watpliwosci.
p.s. Wie ktos moze do kiedy bedzie kontynuuowana seria "Wiesz co dobre" na TVP? Leca tam na prawde ciekawe filmy, wiec mam nadzieje, ze sie szybko nie skonczy.
ksiazke trudno zdobyc... ale jak chcesz to ja mam ebooka Kaysen :)
kiedys jakas dobra dziewczyna napisala gdzies na filmwebie, ze ma na kompie i rozsylala no i teraz ja sie chetnie podziele, jesli ktos zainteresowany, bo pamietam jak mi bardzo zalezalo, zeby ja zdobyc :)
pozdrawiam
Niemożliwa rzecz.
- Dobry film,
- o normalnej porze,
- na Jedynce.
Te trzy rzeczy jakoś nigdy nie chadzały razem.
Właśnie!!!
Masz 200% racji!
Może WRESZCIE zacznie dziać się coś POZYTYWNEGO z tą telewizją? Zamiast schodzić na psy!
Co tydzień we wtorek lecą o tej samej porze filmy z cyklu "Wiesz co dobre". Były już takie świetne filmy jak Buntownik z wyboru czy Utalentowany PAn Ripley. Więc nie wiem czemu takie zdiwko że dopiero teraz tvp1 puścił świetny film.
Macie rację, rzeczywiście w jedynce nie za często dają dobre filmy. "Przerwana lekcja muzyki" była naprawdę...no ,,super" jest tu według mnie nieodpowiednim słowem, ale film był zastanawiający.