PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=882}

Przerwana lekcja muzyki

Girl, Interrupted
1999
7,9 254 tys. ocen
7,9 10 1 253875
7,1 39 krytyków
Przerwana lekcja muzyki
powrót do forum filmu Przerwana lekcja muzyki

tylko trzeba go ogladac uwaznie i zrozumiec znakomita gra aktorska mowa tu glownie o angelinie ktora gra a wlasciwie trudno nawet powiedziec gra odtwarza postac lisy jakby ja byla w rzeczywistosci 9/10 swoja droga ten film powinien byc o wiele wyzej w rankingu ale to juz inna sprawa

ocenił(a) film na 9
sincity

Nie rozumiem, czemu Winona nie została również nagrodzona za tę rolę. Moim zdaniem oby dwie aktorki zagrały rewelacyjnie. Racja, że Angelina miała do zagrania bardziej charakterystyczną rolę niż Winona, ale czemu akurat tylko ona dostała nagrodę?
Film rewelacyjny!!!

sincity

To prawda. Również przez cały film zachwycałam się niesamowitą grą Angeliny. Coś wspaniałego. Brittany także świetnie odnalazła się w swojej roli.

ocenił(a) film na 10
ewusekr

Winona też dobrze zagrała swoją rolę :) Film świetny !

ocenił(a) film na 7
goska00013

Spodziewałem się trochę lepszego ale gra aktorska na rzeczywisce świetnym poziomie chociaż Whoopie Goldberg jakoś średnio mi pasowała:)

ocenił(a) film na 10
sincity

Film przejmujący i dający do myślenia.Angelina Jolie nie należny do moich ulubionych aktorek, ale tu mnie zachwyciła. Brittany Murphy była wspaniała, a Winona Ryder dała popis znakomitego aktorstwa:) 10/10 dla filmu!

sincity

Moim zdaniem film świetny, zawiodłam się tylko na zakończeniu. W moim odczuciu nijakie i zupełnie niepasujące do poziomu całego filmu. Na pewno natomiast dające do myślenia, ponieważ nie daje żadnych odpowiedzi, wręcz przeciwnie - w pewnym momencie stwierdziłam, że w zasadzie nie wiem, jakie ma być wobec tego wszystkiego przesłanie filmu.