PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=882}

Przerwana lekcja muzyki

Girl, Interrupted
1999
7,9 254 tys. ocen
7,9 10 1 253875
7,1 39 krytyków
Przerwana lekcja muzyki
powrót do forum filmu Przerwana lekcja muzyki

Nigdy za nią nie przepadałam, ale popisała się naprawdę wielkim talentem. Jej postać była GENIALNA! Potrafiła wytworzyć napięcie w okół swojej osoby. Świetna, Świetna, świetna :) No i film genialny :)

ocenił(a) film na 10
ladydiamond_2

Popieram w 100%, chociaż tez nie lubię Jolie;)
Pozdrawiam;]

ladydiamond_2

tak tak dokladnie!! juz 2 raz ogladalm ten film, mimo iz nie lubie angeliny jolie w tym filmie była znakomita!! czeakałm na ten film z niecierpliwścią i na jej role... Absolutnie 10/10 jeden z najlepszych filmow jakie znam naprawdę..

ocenił(a) film na 10
ladydiamond_2

popieram, najlepsza rola w jakiej ja widzialam, oskar sie nalezal :]

ocenił(a) film na 8
ladydiamond_2

Też sie zgadzam, jest tutaj świetna :) Film warty obejrzenia.

ocenił(a) film na 8
ladydiamond_2

Pozostaje polecić wczesny film Angeliny "GIA" oraz ostatni "Oszukana". Rewelacja.

ocenił(a) film na 9
ladydiamond_2

zgadzam się. świetnie zagrana rola. Angelina pozytywnie mnie zaskoczyła.

ocenił(a) film na 9
ladydiamond_2

dałem 9/10 a to dzięki Angelinie Jolie.
Pokazała klasę nie ma co. Tym którzy chcą zobaczyć kunszt aktorski Angeliny mogę polecić "Oszukaną". naprawdę zagrała rewelacyjnie

ocenił(a) film na 8
micnol

Jolie była rzeczywiście fenomenalna. Zagrała wręcz hipnotyzująco.

ms_rosencrantz

miło, że mogę się z wami wszystkimi zgodzić :) Jolie zasłużyła na Oskara, nie spodziewałam się po niej, że tak dobrze zagra... Wspaniale zagrała również w Oszukanej, dzieki tym filmom można powiedzieć, że kobitka ma talent, który porywa...
A kiedys jej nie lubilam :)

ladydiamond_2

To się nazywa talent aktorski. :) Aneglina jest naprawdę dobra, w trudnych filmach. Uwielbiam ją za to.

ladydiamond_2

Jedna z najlepszych rol kobiecych w historii kina. Inne oscarowe (kobiece) role wypadaja przy tej kreacji blado. Pamietam z tego filmu juz tylko Lise, a to o czyms swiadczy.