ma ktos ksiazke "przerwana..." i moze pozyczyc??oczywiscie odeslalabym z powrotem:D
aha moj adres justynexhc@o2.pl bonusowo do odeslania dodam czekoladekokosowazbiedrnki:D
ekhm, Natalko, tak sie sklada ze ja tą ksiazke wlasnie czytam.dostalam od kolezanki ze szpitalnego teatru,pracuje ona w bibliotece co sie rowna samo przez sie=ksiazka jest z biblioteki.wiec niestety nie moge przeslac,ALE!wciaz poszukuje wlasnej.jak juz znjade wlasna to mozesz na mnie liczyc.ps: a nie szukalas u siebie w bibliotekach??zamow,albo popros co by odlozyli,moze akurat:)
Hoho... kupa ludzi marzy o tej książce, a tu takie coś.
Spróbuj dostać na allegro - czasem bywa. Ostatnio o ile pamiętam to była sprzedawana odpowiednio za 103 i 114zł. Więc to wystarczy za komentarz co do dostępności i wartości tej książki.
Allegro śledzę regularnie, ale cena jest za każdym razem rozbrajająca. Mam na celowniku jeszcze parę antykwariatów, może a nóż będzie. Trzeba próbować. Jak nie, to postaram się o angielski oryginał, który dostać można dość łatwo.
Książka właśnie poszła na allegro za... 202zł :D
To już przechodzi ludzkie pojęcie.
Ja mam ksiażke ale po angielsku kupiłem ją tutaj: , niewiem jaki będzie koszt wysyłki do polski z USA ale przypuszczam że wszystko razem powinno być tańsze niż cenny jakie są na allegro. Pozdrawiam wszystkich miłośników tego cudownego filmu:) (Właśnie słucham muzyki z Girl Inerrupted polecam ja wszystkim zwłasza utwór Wilco How to fight lonelines)