PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=882}

Przerwana lekcja muzyki

Girl, Interrupted
1999
7,9 254 tys. ocen
7,9 10 1 253867
7,1 39 krytyków
Przerwana lekcja muzyki
powrót do forum filmu Przerwana lekcja muzyki

ma ktos ksiazke "przerwana..." i moze pozyczyc??oczywiscie odeslalabym z powrotem:D

ocenił(a) film na 10
justynexhc

aha moj adres justynexhc@o2.pl bonusowo do odeslania dodam czekoladekokosowazbiedrnki:D

justynexhc

Mam taką samą proźbę jak moja poprzedniczka.

ocenił(a) film na 10
zlikwidowane

ekhm, Natalko, tak sie sklada ze ja tą ksiazke wlasnie czytam.dostalam od kolezanki ze szpitalnego teatru,pracuje ona w bibliotece co sie rowna samo przez sie=ksiazka jest z biblioteki.wiec niestety nie moge przeslac,ALE!wciaz poszukuje wlasnej.jak juz znjade wlasna to mozesz na mnie liczyc.ps: a nie szukalas u siebie w bibliotekach??zamow,albo popros co by odlozyli,moze akurat:)

justynexhc

W bibliotekach szukałam. Niestety nie mają w żadnej, ale nie poddaje się ;-).

ocenił(a) film na 9
justynexhc

Hoho... kupa ludzi marzy o tej książce, a tu takie coś.

Spróbuj dostać na allegro - czasem bywa. Ostatnio o ile pamiętam to była sprzedawana odpowiednio za 103 i 114zł. Więc to wystarczy za komentarz co do dostępności i wartości tej książki.

Bzyku

Allegro śledzę regularnie, ale cena jest za każdym razem rozbrajająca. Mam na celowniku jeszcze parę antykwariatów, może a nóż będzie. Trzeba próbować. Jak nie, to postaram się o angielski oryginał, który dostać można dość łatwo.

ocenił(a) film na 9
zlikwidowane

Książka właśnie poszła na allegro za... 202zł :D

To już przechodzi ludzkie pojęcie.

Bzyku

Ja mam ksiażke ale po angielsku kupiłem ją tutaj: , niewiem jaki będzie koszt wysyłki do polski z USA ale przypuszczam że wszystko razem powinno być tańsze niż cenny jakie są na allegro. Pozdrawiam wszystkich miłośników tego cudownego filmu:) (Właśnie słucham muzyki z Girl Inerrupted polecam ja wszystkim zwłasza utwór Wilco How to fight lonelines)

markopolo

http://search.barnesandnoble.com/booksearch/results.asp?WRD=girl+interrupted&z=y to link do księgarni gdzie figuruje ta książka