PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=882}

Przerwana lekcja muzyki

Girl, Interrupted
1999
7,9 254 tys. ocen
7,9 10 1 253875
7,1 39 krytyków
Przerwana lekcja muzyki
powrót do forum filmu Przerwana lekcja muzyki

Nie rozumiem o co chodziło z tymi kurczakami. Czemu ona miała te szkielety pod łóżkiem ? Czy czemu sie z tym ukrywała ?

ocenił(a) film na 10
BlackyQ

ja też tego w ogóle nie rozumiem. Jakaś mania?

ectasy

Kto ją tam wie. W końcu była chora psychicznie...

Lilka_a

Zdaje mi się, że ona miała bulimię. Bo potem wyszło ,że molestował ją ojciec(tak zrozumiałam), a ona przekonywała samą siebie, że to co on robi jest dobre i tych kurczaków nie wyrzucała bo były od niego (?). Moja teoria.

missmurder

tak, rodzaj bulimii/zaburzenia odżywiania na tle przeżyć z dzieciństwa.
Przecież to oczywiste. Kurczaki i środki przeczyszczające wprost na to wskazują.

użytkownik usunięty
BlackyQ

ona miala ojca ktory ja molestowal i mial jeszcze budke z kurczakami i ona mogla tylko to jesc bo po czym innym wymiotowala

ocenił(a) film na 9

z tego co zrozumiałam to rozgryzła ją Lisa mówiąc, że ona je te kurczaki aby tyć i nie podobać się tatusiowi. potem w sumie cały czas chciała coś na przeczyszczenie, więc bulimia byłaby również dobrą odpowiedzią.

użytkownik usunięty
MeryBe

Jak jadła wyłącznie kurczaki z musztardą to nic dziwnego, że musiała brać przeczyszczacze.

BlackyQ

Polecam przeczytanie książki tam wiele tematów poruszanych i częściowo niezrozumiałych w filmie jest wytłumaczona tak jak te kurczaki.

DominiQuue

To ja Wam powiem, że chodziło o to, że przy kimś nie mogła wydalać i w te opakowania po kurczakach to robiła. Dlatego tak tam śmierdziało :)

ocenił(a) film na 7
DoczkaxD

Genialna odpowiedź. Gratuluje inteligencji:)

ocenił(a) film na 10
DoczkaxD

Dobre :D