Nie rozumiem o co chodziło z tymi kurczakami. Czemu ona miała te szkielety pod łóżkiem ? Czy czemu sie z tym ukrywała ?
Zdaje mi się, że ona miała bulimię. Bo potem wyszło ,że molestował ją ojciec(tak zrozumiałam), a ona przekonywała samą siebie, że to co on robi jest dobre i tych kurczaków nie wyrzucała bo były od niego (?). Moja teoria.
tak, rodzaj bulimii/zaburzenia odżywiania na tle przeżyć z dzieciństwa.
Przecież to oczywiste. Kurczaki i środki przeczyszczające wprost na to wskazują.
ona miala ojca ktory ja molestowal i mial jeszcze budke z kurczakami i ona mogla tylko to jesc bo po czym innym wymiotowala
z tego co zrozumiałam to rozgryzła ją Lisa mówiąc, że ona je te kurczaki aby tyć i nie podobać się tatusiowi. potem w sumie cały czas chciała coś na przeczyszczenie, więc bulimia byłaby również dobrą odpowiedzią.
Jak jadła wyłącznie kurczaki z musztardą to nic dziwnego, że musiała brać przeczyszczacze.
Polecam przeczytanie książki tam wiele tematów poruszanych i częściowo niezrozumiałych w filmie jest wytłumaczona tak jak te kurczaki.
To ja Wam powiem, że chodziło o to, że przy kimś nie mogła wydalać i w te opakowania po kurczakach to robiła. Dlatego tak tam śmierdziało :)