PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399213}

Przerwane objęcia

Los abrazos rotos
2009
7,3 42 tys. ocen
7,3 10 1 42440
6,9 25 krytyków
Przerwane objęcia
powrót do forum filmu Przerwane objęcia

Ona jest obleśna. Jak na Nią patrzę to robi mi się niedobrze. Ma przewalcowaną twarz o beznadziejnych proporcjach, jakby dolna część się skurczyła. Jest brzydka, zarozumiała i wredna.

ocenił(a) film na 9
Duke48

Taaaa... dzięki za olśnienie bo już prawie dałem się nabrać na to co widzą moje oczy na ekranie... już prawie uznałem ją za przepiękną aktorkę o szalenie interesujących rysach i wspaniałej figurze.
No tak... myślę że w takim razie należałoby jej też zabrać Oskara. I ponownie dałem się oszukać bo po obejrzeniu Vicky Cristina Barcelona, Volver i Przerwane objęcia gotów byłem pomyśleć, że jest też doskonałą aktorką. A ona przecież jest obleśna, zarozumiała i wredna... a takie kobiety nie mogą być dobrymi aktorkami.

Dzięki Duke!

użytkownik usunięty
voyteckk

hihihi
chcialabym zobaczyc ciebie!

ocenił(a) film na 8
Duke48

A mimo to ma w sobie coś, co sprawia, że jest cudowna. W przeciwienstwie do... No wlaśnie.

Cpt_Spaulding

A niech sobie będzie wredna, zarozumiała i obleśna ale ni8c nei zmieni tego, że dobrze gra i (w niektóych filmach) ma zabujczo fajny akcent ;)

użytkownik usunięty
Duke48

Na tej podstawie można stwierdzić, że istnieją gusta i guściki;)

ocenił(a) film na 8

dommka, ma rację. Zresztą najpierw trzeba się pooglądać w lustrze i zaakceptować ; pp

Czasem mam wrażenie, że aktorzy, czy wgl ludzie sławni muszą być na każdym kroku nieskazitelni, idealni!

Duke48

Pokaż swoje zdjęcie to ocenimy. Jesteś głupi i chamski to moze chociaż urodą nadrabiasz?

mUnIeCa_2

Celny strzał;)

użytkownik usunięty
Duke48

ma coś z twarzą i te jej nadmuchane i kacze usta ale figurę ma świetną choć nie jest wysoką kobietą