Penelope znowu mnie zauroczyła według mnie ma to coś w sobie. Chodziaż w tym filmie grała prostytutkę znowu była dla mnie ideałem. Podobnie doznania dosztrzegłem po obejrzeniu filmów Volver, wszystko o mojej matce czy nawet Wanilla sky. Dla mnie ideał kobiety i moje marzenie.
po tonie tapety światłach i charakteryzacji komputerowej pewnie tak ja widziałam zdjęcia jej bez tapety to ma kaczy ryj i jest zbyt niska zresztą moim marzeniem był russel crowe którego miałam okazję spotkać w kanadzie i już od razu jak go zobaczyłam to zbierało mi się na wymioty w gladiatorze wyglądał pięknie a na żywo taka paskuda że w życiu bym go nie tknęła także miałam okazję spotkać demi moore też tragedia żółte plamy na ryju po operacjach plastycznych lepiej ich oglądać na filmach uwierz mi
Ona jest niezwykle intrygująca, zwłaszcza za sprawą swojego spojrzenia. A w tym filmie wyglądała po prostu bajecznie. W szczególności w stylizacji na Audrey ;) Niemal każda z nas się upiększa makijażem, a Penelope nie jest już przecież młódką, więc bez make-up'u ma prawo wyglądać gorzej. Dla mnie jest to jedna z najpiękniejszych aktorek. A hiszpańszczyzna w jej ustach to po prostu cud- miód! ;)