PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399213}

Przerwane objęcia

Los abrazos rotos
2009
7,3 42 tys. ocen
7,3 10 1 42440
6,9 25 krytyków
Przerwane objęcia
powrót do forum filmu Przerwane objęcia

Chyba pójdzie tropem Woodego Allena... Albo odbije się następnym razem. Złe to nie jest, ale jak na Almodovara to słabo...

klaustrofobiusz

Zgadzam się z Tobą, Almodovar powoli się wypala, a może ma po prostu mniej płodny czas. Początek filmu jest tak nudny, że miałam ochotę wyjść z seansu, zostałam jednak, niestety reszta niczym mnie nie oczarowała. Może nasz apetyt w miarę jedzenia rośnie i wciąż chcemy odkrywać coraz to lepsze filmy, a nie naciągane historie.

ocenił(a) film na 6
nutka41

Też mam uczucia ambiwalentne!!!Jestem wprawdzie entuzjastą zaledwie trzech j\Jego filmów (Porozmawiaj z nią,Wszystko o mojej matce oraz Volver)i właściwie specjalnie nie powinienem się szczególnie obnosic z tym rozdwojeniem.Ale te w/w filmy urzekły mnie i już myślałem,że dorosłem (47 lat) do Almodovara,a tymczasem jego ostatnia praca jest dla mnie nieczytelna?,albo boleśnie przewidywalna?No, nie tak boleśnie,6/10

ocenił(a) film na 7
esforty

zgadzam sie. przewidywalna. poza tym bylo tam kilka watkow, ktore nijak mialy sie do calego filmu w moim odczuciu. np. jaki sens mial wypadek (narkotykowy) diego w klubie? albo podkreslanie tego ze ernest - ray x byl gejem? co to wnosilo do filmu?

teraz penelope..jest swietna. piekna. kobieca. jednak tyle jej bylo ze kiedy lena umarla odetchnelam z ulga ze troche od niej odpoczne...

dobrydres

Jestem zdziwiona ilością niepochlebnych opinii. Uważam, że to najlepszy film Almodóvara, który został zrealizowany w obecnym stuleciu oraz jeden z lepszych od jego początku pracy w kinie.