PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399213}

Przerwane objęcia

Los abrazos rotos
2009
7,3 42 tys. ocen
7,3 10 1 42440
6,9 25 krytyków
Przerwane objęcia
powrót do forum filmu Przerwane objęcia

bez wahania mogę los abrazos rotos polecić wszystkim, a nie tak jak w przypadku co poniektórych filmów pedra tylko jego fanom. tym razem film nie jest umaczany w klimatach gejowsko-drag queenowych (co mnie osobiście zasmuciło, bo takie u pedra lubię najbardziej), nie ma też wielu scen seksu, za czym również reżyser przepada. mimo to film ma swój charakter, skupia się zaś na przedstawieniu tej mrocznej strony natury człowieka. tutaj także ukazuje miłość, namiętność i obsesję, jednak czyni to w sposób mniej oczywisty i mniej, jakby to ująć, pozytywny niż np w porozmawiaj z nią. więcej jest tu tajemnic, kłamstwa i egoizmu. takie są moje odczucia, czekam na komentarze innych fanów. :)

oleska

Gdzie widziałaś? Wiesz gdzie można go znaleźć(obejrzeć) w internecie?

Edward_Nozycoreki

ja akurat widziałam w hiszpanii, ale tutaj np http://www.mininova.org/search/?search=abrazos+rotos&cat=0 są już screenery do ściągnięcia. enjoy:)

oleska

Zazdroszczę;)
Niestety nie korzystam z torrentów, z powodu obaw.Mam nadzieję jednak,że uda mi się go znaleźć gdzie indziej.
Z ciekawości czystej: ile mniej więcej trzeba zapłacić w Hiszpani za bilet do kina?:D
Pozdrawiam

Edward_Nozycoreki

w multipleksie 5,80e za studencki. więc źle nie jest, ale dobrze też nie;p

ocenił(a) film na 10
oleska

hehe, ciekaw jestem co to za kino było, bo ja zapłacilem też 5.80 euro ;-)) polecam, świetne kino!

ocenił(a) film na 9
oleska

dzieki wielkie:) wcześniej szukałam i nie było/

ocenił(a) film na 8
Edward_Nozycoreki

mozna obejrzec tutaj cinetube.es tyle, ze w 2 czesciach z przerwa 50-dziesiecio minutowa ;) i po hiszpansku. wlasnie jestem w trakcie tej przerwy, do tej pory bardzo interesujacy

lakika_2

Dzięki ci czcigodna,świetna strona,pozdrawiam;)

lakika_2

cu-dow-ny link. czuję, że dzięki niemu spędzę parędziesiąt godzin więcej przed monitorem. ;)

ocenił(a) film na 8
oleska

wciąga baaardzo, trochę irytuje to czekanie. Ale! istnieje możliwość ściągnięcia drugiej części, aby nie czekać na nią po pierwszej ;)
mnóstwo filmów, bo hiszpanie dubbingują wszystko jak leci :D