PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=835816}
6,4 50 tys. ocen
6,4 10 1 50148
4,4 38 krytyków
Psy 3. W imię zasad
powrót do forum filmu Psy 3. W imię zasad

bo eksperci z nich, jak z koziej rzyci waltornia. Czy poza panem Raczkiem, którykolwiek ma powyżej 25 lat? Jeśli nie, to nie mają pojęcia, o czym piszą. Niech się spuszczają w zachwytach nad nudnymi glutami typu Roma, a dobre, klimatyczne kino akcji zostawią starszym. Film jest znakomity, o wiele lepszy, niż się spodziewałem i doskonale trzyma klimat poprzednich części. A że bohaterami nie są kolorowi transwestyci, geje, feministki, albo Żydzi zabijani przez Polaków, to znaczy że film jest paździerzem? Ech, krytycy...

ocenił(a) film na 8
wl666

Trafiłeś w sedno. Obejrzałem wczoraj na Polszmacie pierwszy raz od wizyty w kinie. Na prawdę świetne kino rozrywkowe. Bez wysilania mózgownicy. Bawiłem się tak samo dobrze jak na Niezniszczalnych. Brakuje takich ukłonów w stronę starszej widowni i fanów kina lat 90. A tą gimbazą to dawno było trzeba się przestać przejmować. Już tyle razy czytałem recenzję co nie miały wiele wspólnego z rzeczywistością że przestałem w ogóle na nie patrzeć.

wl666

O to to to !
Wielcy krytycy filmwebu. Wogóle ten cały filmweb to jedna wielka kpina...

ocenił(a) film na 10
wl666

Zgadzam się z Tobą, film ,,Psy 3'' miał dobrą fabułę. Świetnie zagrał Baka i Linda. Film był dobry, miał parę sceny, które były kiepskie, ale dobrze się oglądało. Byłem na tym w kinie dwa razy.

ocenił(a) film na 9
wl666

Masz kolego całkowitą rację. Film nie był zły, nawet śmiało można powiedzieć że 8/10 bez żadnego problemu. Obsada, gra aktorska na wysokim poziomie, scenariusz nie był jakiś zły, generalnie dobre mocne kino. Gdyby ten film wyszedł 10-15 lat temu to osiągnąłby dużo większy sukces, w dobie dzisiejszego kina sporo już nam spowszedniało i trudno się takim produkcjom już przebija. Moim zdaniem panowie z obsady porządnie pokazali ostatni raz na co ich jeszcze stać w tej serii, a młodzi przy nich się źle nie zaprezentowali. Mowiąc że Pasikowski zrobił najgorszą część to przesada, ja w kwestii ratingu bym go nawet umieścił pomiędzy 1 a 2 częścią. O wiele przyjemniej mi się go oglądało niż chociażby ostatnie Pitbulle które bywały momentami męczące. Dobre Polskie kino ktrórego nam brakuje w dobie wszechobecnego Karolaka czy Adamczyka, produkcji żżynanych bezczelnie z zachodu tak jakbyśmy nie umieli nic dobrego zrobić sami. Gdzie te czasy właśnie "Psów", "Krolla", "Demonów Wojny" czy chociażby ostatnich dobrych komedii pokroju "Chłopaki nie płaczą" czy "Poranku kojota"?

wl666

przeciez "zawodowi" krytycy to takie same pasozyty i patolemingoza jak politycy. zero litosci dla chwastow.