Cały film od początku do samego końca, jest beznadziejny i żałosny. Efekty specjalne to chyba ktoś w paintcie robił, krew przypomina plakatówki. Scenariusz to chyba był pisany po pijaku. Cały film toczy się na jednej ogromnej łące, choć dookoła jest pełno bezpiecznego lasu, w którym można by było przeżyć, ale po co... Ogólnie rzecz biorąc nie polecam...
Zgadzam się w 100000000000% !!!!!!!!! Ten "film" to najgorsza rzecz jaką kolwiek w życiu widziałem. Numer jeden wśród gniotów. Powinien dostać oscara za podbicie rekordu guinessa ;) Nie lubię źle oceniać filmów, ale to jest jeden jedyny wyjątek ! Co się stało z reżyserem tego filmu- przecież nakręcił on takie filmy jak : Klasa 1984,1999,Commando czy Ostry poker w małym Tokyo !?
O tak !!! Chyba, ze macie za duzo czasu i filmik piracki, bo kasy to bron boze nie wydawac na niego...brac przyklad z tworcow, ktorzy pewnie wiekszosc rozpili, a jak bylo 4 dni do konca terminu to ten filimik nakrecili na ostrym kacu...
Co tam sie nie dzieje...konczyny odpadaja jakby byly na rzepy przyczepione, bohaterowie rozmawiaja ze soba jakby byli nie spelna rozumu i tak tez sie zachowuja...nie wiadomo czy sie smiac, czy plakac...ja tam sie smialam na calego, ktos cos takiego na powaznie nakrecil, ba ktos na to wylozyl pieniadze (niewielkie, ale zawsze)!!!
Ja nie wiem dlaczego az tyle gwiazdek ma ten film...to chyba jakies 10 latki glosuja, czy co...