Ciezki, ale nawet na maturze ludzie o nim pisali. O moralnosci, wyborach ect.
hmm.. wiesz co ja mysle,ze Ty nie widzialas tego filmu,tylko przeczytałas o czym on jest i opis ci sie spodobał albo jakis znajomy ci o nim opowiedział, wypozycz go sobie najpierw i zobacz a potem sie wypowiadaj (i wytłumacz mi co w twojej wypowiedzi znaczy że film jest "ciężki")
Ciezki od tego ze w pewnych momentach to juz ci az niedobrze. Nie ma tam kwestii moralnych. Handluja narkotykami po to aby zapewnic sobie lepsza przyszlosc. Czemu od razu z zarzutami. spokojnie.
nie no spoko każdy ma swoje zdanie, sory jeśli 1 odp zabrzmiała troche wrednie (jak znasz jakis fajny film to sie podziel moze se obejrze:D ) no oprócz requiem dla snu :P
Widzisz. spoko sie nie klocimy. nie ma co tam znowu o film sie klocic. heheh to co zrozumiles/as z tym slowem ciezki? nie wiem jak to w sumie wytlumaczyc. Film? ale z nią? ja ją uwielbiam. Z nia to Dom z piasku i mgly, obowiazkowo Piekny umysl. A inne: Lubie "Chicago", wojenny "Wrog u bram". Super. A widzialaam Ze tez lubisz Eurotrip i goraca laska. wietne są.