Ten Film jest przerażający!!! Na prawdę oglądałem go z nudów miałem na cd akurat go włączyłem. Zaczyna się spokojnie niepozornie. Ale to jak skończyli główni bohaterowie i cały przebieg ich zatracenie + muzyka która do dziś mi ryje banie spowodowały że nie chce tego filmu już oglądać bo był Tak szokujący że mam dość takich wrażeń. Nie pamiętam filmu który na tak długi czas mi siedział w głowie i nie chciał z niej wyjść. To jeden z nieliczny takch filmów o takim szokującym oddziaływaniu na psyche. Szok!!! I dla tych którzy będą chcieli się mądrować lub dać mi jakąś lekcję wiedzy na temat kina itp. Dajcie sobie spokój na prawde darujcie sobie elokwentne uwagi czy pobudzające polemikę slogany !!!
Film oczywiscie odkladam na wysoka polke:>
Swoja droga bardzo ciekawe sa wypowiedzi negujace filmy, znawcow kina/z tego forum/ czasemi wydaje mi sie ze pisza oni nie o filmie, tylko by zaznaczyc swoja wyzszosc nad reszta uzytkownikow, pokazujac jak bardzo zwykli uzytkownicy /jak ja/ myla sie w ocenie fimu...
Całkowicie się z Tobą zgadzam. Film po pierwszym seansie całkowicie mnie rozwalił. Ten film to totalny szok.
film to totalny szok:) nie spodziewalem sie czegos takiego:) siedzialem z otwarta japa i nie wierzylem w to co sie dzieje na ekranie do tego ta muzyka... a koncówka filmu wgniotla mnie w fotel... pozdr.