PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9136}

Requiem dla snu

Requiem for a Dream
2000
7,8 685 tys. ocen
7,8 10 1 684688
7,6 82 krytyków
Requiem dla snu
powrót do forum filmu Requiem dla snu

Requiem dla snu powinno być puszczane w każdym gimnazjum jako lektura obowiązkowa.
Żadna inna metoda uświadamiania młodzieży że narkotyki to nie zabawka z Kinder Jajka nie zadziałała by na wyobraźnię młodego człowieka w lepszy sposób jak ten film.
Sam nie jedne nie jedno w życiu zażywałem i to tylko dzięki temu filmowi nie popłynąłem z tematem.
Narkotyki TAK ale ludziom odpowiedzialnym i rekreacyjnie od czasu do czasu.
Nie muszę chyba dodawać że film jest genialny i dla mnie w top 10
pozdro

ocenił(a) film na 9
lumbago8

No, no bardzo odważna ta Twoja odpowiedź.
W 100% się z Tobą zgadzam co do tego, że ten film powinien być zastąpiony, jakimiś teatrzykami w szkołach, które nic nie wnoszą. Na pewno u każdego odbiorcy wywołuje emocję i zostaje w pamięci. Ale co do Twojego podejścia do narkotyków zamieniłbym tylko TAK na dużo mniejsze tak.

ocenił(a) film na 10
Szymonen

Zgadzam się w 100% z przedmówca .
Pozdr.

ocenił(a) film na 8
Szymonen

sam pale trawke.... prawda mialem tez przygode z amfetamina. I chociaz dzialanie rzeczywiscie jest fajnie, wywoluje szczescie... to nigdy nawet nie pomyslalem o tym zeby skoczyc na gleboka wode i brac to tak po prostu.

Dla mnie narkotyki takie jak feta sa dobre - na sylwestra, na jakies duze okazje... na tego wlasnie sylwestra dalem troche kolesiowi i powiedzialem ze dzieki temu ten sylwester bedzie zajebisty ale to sie u mnie ogranicza wylacznie do sylwestra. Rzeczywiscie byl zajebisty... tylko ze tydzien pozniej na normalnym melanzu ten sam koles powiedzial ze by sie nafrytal.

Sa ludzie bardziej i mniej odpowiedzialni... Ja sie boje w to pakowac. Nic procz trawki

ocenił(a) film na 10
fifa114

Jak widzę Ty jesteś bardzo odpowiedzialny... nie dość że dajesz innym to jeszcze na swój sposób promujesz miękkę narkotyki. "Nic procz trawki", a co myślisz że trawa Ci rozumu nie zniszczy??? już po nick'u widać że jesteś typem który lubi palić marihuane. Ogarnij się... Ty nie musisz skakać na "głęboką wodę" już jesteś wciągnięty przez trawę. Nie znoszę ludzi Twojego pokroju

ocenił(a) film na 8
pjk23

hahahhahahahahahhahah stary :) szczerze mnie zabiles... sciana

fifa od fify jako czegos co jest zwiazane z pilka nozna a 114 to moja taka szczesliwa internetowa liczba.

Jezeli mialbys jakiekolwiek pojecie o trawie czyli THC wiedzial bys ze w odpowiedzialnych rekach nie czyni ona szkod ale wrecz pomaga :)) Ja pale od roku. Moja sprawa...

A gosc sam chcial sprobowac. Ja mu tego nie wciskalem... predzej czy pozniej i tak by sprobowal a tak to przynajmniej uswiadomilem mu, ze to nie jest nic dobrego i trzeba przy tym myslec.

ocenił(a) film na 9
lumbago8

nie zmieniajcie tematu bo to nie jest forum czy powinno sie palić trawke czy nie? a co do głównego tematu zgadzam sie bo ten film zapada w pamiec i jest rewelacyjnie skonstruowany.lektura obowiazkowa