Według zapowiedzi, 20 lutego Requiem pojawi się w naszych teleodbiornikach :)
ehh .. wkońcu !
po prostu gdy zobaczyłam reklamę to stałam jak wryta ..
nie spodziewałam się, że puszczą to w polskiej tv ..
i to jeszcze na tym beznadziejnym polsacie .. ;D
Ogólnie to ma byc w ramach jakiegośtam Kina wielkiego formatu i dobrze bo w piątki na tvn niby wielkie kino zawsze leci a ostatnio same gnioty jakieś z Seagalem (aaaaaaaah jak ja nienawidzę tego czlowieka) więc jest nadzieja że wreszcie bedzie co w piątki oglądac.
a requiem nie moge sie doczekac...naturalnie
no też nienawidzę Seagela ..
straszny .. i fakt tvn w piątki coraz gorsze filmy puszcza ..
nie wiem czy obejrzę Requiem .. fakt strasznie lubię ten film ..
jest jednym z moich ulubionych ..
ale jego nie powinno się oglądać tak często
a ja niedawno widziałam ..
nie wiem zobaczę . ;D
Seagal jak Seagal, ale jak puszczają filmy z udziałem Seagal/Schwarzenegger/van Damme/Lundgren jako Super Hity (or else) to kur.... strzela. Jak oni śmią?! TO są hity?
Ale cały dzień mam "banana" na pysku, że w końcu zobaczę ten film. Tyle się o nim nasłuchałam... Miejmy nadzieję, że się nie zawiodę...
Ja nie moge patrzeć na Matrixa... bądz co bądz, ale naprawdę dobre filmy to sa w niedzielę i zazwyczaj o późnej godzinie. Np. Jakub Kłamca - fajny film, a leciał chyba o 12-1 na tvp1 w niedziele... ludzie litości!
Jeżeli chodzi o godzinę to będzie on o północy :( szkoda że tak późno ale i tak warto obejrzeć!!! Pozdrawiam
co z tego ze bedzie w tv jak 99% spoleczenstwa polskiego i tak go nie zrozumie.
wow.. ale z reklamami to nie to samo co obejzec w calości, dlatego nie lubie ogladac filmów w telewzji, mozna zapomiec nawet o co chodziło w filmie jak reklama trwa pół godziny :/
zgadzam się ..
już nie raz się złapałam na tym, że w czasie przerwy zapomniała
co oglądam ..
film bedzie około północy dnia 20.02.09
ch.......... za krotki
juz mnie to denerwujeeeeeee
co za głab to wymyslil to ja nie wiem
Te wkurw...... reklamy... Ile to już razy oglądałam jakiś film i koło 1 albo 2 zasnęłam. Film oglądam. Zajebiście ciekawy, ale ile się kurczę można lampić na "Pomysł na" czy "Rexa"? 10 min i "odpływam".
A potem... "Miałam sen. Piękny sen. A w tym śnie nie było reklam w telewizji! W ogóle!" Ach cóż to był za sen :)
Niestety to tylko sen.. tak nigdy nie bedzie. Albo co jeszcze jest wkurzające w reklamach. Oglądam sobie jakis film i o mało na zawał nie umieram bo sa reklamy 3 razy głośniejsze niż film o.O.
yyyy.. Chyba jakieś zabezpieczenie by ludzie nie pisali krótkich wypowiedzi.
btw.
proponuje "spację" ;)
:) btw. Polecam oprócz Requiem for a Dream, również (jeśli macie Canal+) "Ładunek 200", mocne kino, o 1.10 w najbliższy wtorek i niedziele.
wow coż to sie stalo ze w koncu jakas ogólno-dostępna stacja wemituje ten film po 9 latach ;D o dwunastej to jeszcze i tak wczesnie ;D na ale kino lecialo po 2... ale opłaca sie czekac ....uwielbiam ten film....jesli ktos bedzie ogladal 1 raz....nie zniechecaj sie na poczatku...bo nie chodzi w nim raczej o szybkie akcje i strzelanki(o nie napewno nie:P) ale o przeslanie ..hmmm..zreszta sam zobaczysz;p a potem bedziesz wracał do filmu bardzo czesto ;p
No mam nadzieję:) Swoją drogą, nawet jeśli się zawiodę, to i tak już ma +3 za to:
http://pl.youtube.com/watch?v=YlkQrib-l3Q
Oglądanie takiego Hitu z półgodzinnymi reklamami, przyciętym obrazem, dźwiękiem mono i do tego pseudo lektorem dla kogoś kto wie jak powinno oglądać sie filmy i jak one w rzeczywistości wyglądają, chodźby na DVD czy w kinie, to to jest porażka na skale światową...i wolałbym aby nie bezcześcić takie dzieło i zostawić to w spokoju...
Dla zwykłego oglądacza telegówna taki film nigdy nie wywrze takiego ogromnego wrażenia gdy go zobaczy w telegównie, a nawet może o zgrozo - powie że nudny... to tak jakby do ferrari wstawić silnik od malucha i ktoś powie że tak go wszyscy zachwalają a tu dwudziestoletni polonez go bierze...Dlatego niech już puszczają te dziadostwa z segalem.
Jeśli chodzi o piątki, to na TVP Kultura jest cykl "Klasyka filmowa". Jest jednak co oglądać w te dni.
A "Requiem..." poleci o 00:05.
Scorpion, racja jak cholera! Ja miałem niebywałe szczęscie obejrzeć ten film (i to poraz pierwszy) w kinie na enemefie w Gdyni. Puszczanie tego na polsacie to czysta profanacja. Choćby dla samej muzyki warto poczynić wysiłki aby go obejrzeć conajmniej na dobrym kinie domowym z DVD. Telegówno (podoba mi się to określenie:)) nadaje się tylko do seriali i robienia loda w tańcu (czy jakoś tak).
Ciesze sie, że Polsat puszcza ten film, ponieważ sam pisałem do nich z tą propozycją jakieś 3 miesiące temu. Widać nie ignorują nawet najmniejszych emaili :P
Swoją drogą, to ciekawe czy jak poleci o tak poznej porze, to może obejdzie sie bez wiekszych reklam.
noo napewno sie obejdzie.. jesli sie zacznie o polnocy to skonczy zapewne o 4 nad ranem jak dobrze pojdzie...
myśle ze to jest zbyt dobry film, aby pokazywac go na polsacie z 30 min reklamami. trzeba go obejrzec dokładnie od poczatku do konca z takimi długimi przerwami moze stracic swoj urok
może o takiej porze odpuszczą trochę z czasem emisji reklam...
przynajmniej mam taką nadzieję
żal by było gdyby ludzie przez reklamy tracili wątek filmu i sedno sprawy.
Przecież w trakcie filmu będą leciały reklamy! I to długie... a nawet będzie Tv Market. Więc nie licz na brak reklam. :/
Wywaliłem telewizor. Cholera, co by było, gdzybym przełączając kanaly przypadkiem trafił na tego gluta.
hahaha jakich zapowiedziach? :) a widziałeś chociaż jedną? bo ja nie, już raz podchodziłem do tego filmu i nie spodobał mi się kompletnie ale czas na drugą próbę. nie dziwcie się że taka pozna godzina. to film dla dorosłych, a reklam nie bedzie dużo, nie ma sie co srać, prawdopodobnie bedzie ich 3 lub 4, pierwsza po 40 minutach, dziekuje za uwage
Znalazłam chwilkę żeby napisać: początek niezbyt zachęcający- przyłapałam się, na tym, że bardziej wciągnęła mnie oferta dmuchanego matarca/materacu na telezakupach mango:) , ale przez ostatnie 30 min nie mogłam się oderwać od ekranu. Ellen niesamowita. Muzyka świetna. Spodziewałam się czegoś innego, ale i tak 9/10.