fajny film i w ogóle ta muzyczka(choć skąś ją znam juz :D) ale nie wiem mam taki niedosyt apropo końcówki... czyli co murzyn został w więzieniu? on stracił rękę i ma przesrane babka jest w psychiatryku dziewczyna bedzie jako dzi**a zarabiać na życie....? Czyli co nigdy juz ze tak powiem sie nie spotkali ...?
Film widziałam jakieś 2 lata temu. Końcówka bardzo pesymistyczna, w sumie wiele w niej nie ma do interpretacji, wszystko jest podane jak na tacy. Tyrone został w więzieniu, Harry'emu amputowali rękę + jest w więzieniu, Sarah jest w szpitalu psychiatrycznym a Marion prostytuuje się, aby dostać narkotyki. Każdy w końcowej scenie leży w pozycji embrionalnej, pamiętam też, że w ostatnich minutach filmu każdy z głównych bohaterów miał coś w ustach - Marion ma rachunek, Sarah urządzenie wstawione zabiegu w szpitalu, Harry ma maskę tlenową a Tyrone własne wymiociny... Czy się spotkali? Nie czytałam książki, w filmie zostało to niedopowiedziane. Harry i Tyrone być może widzieli się po wydarzeniach ukazanych na końcu filmu - prawdopodobnie odsiadywali karę w tym samym zakładzie.