PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9136}

Requiem dla snu

Requiem for a Dream
2000
7,8 684 tys. ocen
7,8 10 1 684257
7,6 75 krytyków
Requiem dla snu
powrót do forum filmu Requiem dla snu

hmmmmm....

ocenił(a) film na 5

ogolnie mocny film dobrze zrobiony i przekazany ale nic pozatym tzn. niema tego czegos nadczym mozna sie zastanowic chyba ze ktos jest cpunem no ale kazdy cpun konczy podobnie . Tyle odemnie pozdro

ocenił(a) film na 10
rastapchel

Żeby się nad nim zastanawiać to najpierw trzeba nauczyć się myśleć, a nie pisać bez ładu i składu o filmie, którego się w ogóle nie zrozumiało...

ocenił(a) film na 9
aaanime

Myślę, że ten atak jest zupełnie nie potrzebny. Wydaje mi się, że kontrolowana dyskusja jest ciekawsza niż kłótnia. W filmie rzeczywiście poza narkomanią i jej dramatyzmem nie ma zbyt wiele rzeczy nad którymi można by się było zastanowić jak na przykład w filmach typu Donnie Darko czy Memento.

ocenił(a) film na 5
aaanime

w tym filmie niema nic do rozumienia oprócz tego że jak się ćpa można przegrać plany i marzenia i że dragi prowadzą do jednego.Ale po twoich wypowiedziach stawiam że masz z 16 lat więc jeszcze nie rozumiesz tematu.

ocenił(a) film na 10
rastapchel

Kurwa! poryczałam sie jak idiotka na samym końcu!
Film zajebiście przedstawia, że w życiu - życiu ćpuna różnie się toczy. Czasem jest wszystko piękne, ale nie na długo.

ocenił(a) film na 9
agata513

to samo, tylko że po napisach końcowych i wyłączeniu filmu. wtedy do mnie dotarło, o co chodzi w "Requiem...". o to, jak łatwo się zniszczyć, i to samemu.
okropny film albo ja jestem nadwrażliwa.