PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9136}

Requiem dla snu

Requiem for a Dream
2000
7,8 685 tys. ocen
7,8 10 1 684688
7,6 82 krytyków
Requiem dla snu
powrót do forum filmu Requiem dla snu

Ten film jest straszny..... Z jednej strony przerażający, z drugiej obrzydliwy.... Ale właśnie takie są narkotyki.

Baggins_z_Hobbitonu

Ja nie potrafię oglądać takich filmów , przyznaje się . Nie mogłam obejrzeć do końca filmu "Wszyscy jesteśmy Chrystusami "( alkoholizm) tak nie mogłam tego . tak więc pozostaje mi napisać jedno , nie bierzcie narkotyków , nie warto . Są inne metody walki z przeciwnościami , są inne metody walki z nudą . Pozdrawiam .

ocenił(a) film na 9
ALDIR

Bardzo dobrze napisane!!! Nie warto brać tego świństwa. Ludziska!!!!! Idźcie lepiej w góry, popływajcie w basenie, pojeździjcie na nartach!!!!

ocenił(a) film na 9
Baggins_z_Hobbitonu

A po narkotykach będziecie mieć to wszystko naraz!

Toolbar

Brak mi słów .. A potem dzieciaki niszczą sobie życie. Mam nadzieję , że nie masz dzieci .. lub że nie mówisz im tego ..
za krótki <br/>
za krótki <br/> za krótki <br/>

ocenił(a) film na 9
ALDIR

Nie mam dzieci i dragów nigdy nie brałem. I nie mówię dzieciom, aby je brały. Ale to, co wcześniej napisałem jest prawdą.

Toolbar

Przepraszam , myślałam , że chodziło Ci , że po narkotykach jest "wszystko" . Wybacz.. źle zinterpretowałam . Wybacz:)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
clown_67

Wow ... "narkotyki są dla ludzi" myśl Twa jest tak bezdenna jak Twoja głupota... Pewnie ćpasz i musisz sobie udowodnić , że nie jesteś zerem..
O ile szkoda mi ludzi , którzy z różnych powodów się uzależnili , tak Ty jesteś ( patrz wyżej ) . Ja tam nie mam uzależnień i mam szczęśliwe życie .. Pozdrów znajomych z zakładu ( karnego lub tych na detoksie ) ..

ocenił(a) film na 10
ALDIR

heh jak zakładasz ze ćpam i mam kupę uzależnień tylko dla tego mam to w dupie czy ktoś bierze czy nie, to gratuluję :D a co do bycia zerem... to ciekawy jestem czy powiedziałbyś mi to w oczy a nie tylko mnie obrażał przy pomocy wiadomości na necie :)Ps.Moim jedynym uzależnieniem jest kawa ... Pozdrawiam Cię serdecznie środkowym palcem

clown_67

Aleś Ty kulturalny .. pogratulować . Ty zakładasz , że jestem z kółka różańcowego , a ja tak się składa nie jestem zwolenniczką żadnej ideologii czytaj religii . Poza tym moim jedynym uzależnieniem również jest kawa :) Na środkowym palcu noszę bardzo ładny pierścionek , więc domyślam się ,że to mi chciałeś zakomunikować ... Wiesz ja po prostu nie lubię , gdy ktoś mówi w przypadku narkotyków "że wszystko jest dla ludzi " zbyt wielu ludzi znam , którzy umarli lub są bezdomni z powodu tego nałogu .. ( i dodam ,że po prostu udzielam się społecznie ). Pozdrawiam zwolennika kawy..