To prawda że ta niby pisareczka postanowiła napisać 5 część tej parodii o wampirach? Koleżanka
mi powiedziała więc nie wiem czy to prawda... Ale oby NIE...!
Eh, nie chciało mi się tego wszystkiego czytać więc możliwe że napiszę coś co ktoś już powyżej umieścił...
Tak to prawda, że Meyer ZACZĘŁA pisać piątą część. Miała być to pierwsza część ale napisana oczami Edwarda a nie Belli... ALE jakiś psychofan włamał jej się na konto, komputer(?) nie ważne, na coś się włamał i wykradł napisane 14 rozdziałów które z resztą można bardzo łatwo przez to przeczytać w necie. Z tego powodu Stephanie stwierdziła ze będzie kończyć tejże części :) Kogo z antyfanów uszczęśliwiłam? :p
nie wiem co ci zaszkodzi, ze wyjdzie nowa czesc... twoja postawa jest co najmniej infantylna i niezrozumiala... nikt przeciez nie kaze ci ogladac, prawda??
to proponuje obejrzec, cos co cie interesuje, zebys sie nie meczyl podczas ogladania :)
Proszę bardzo; nawet jeśli autorka postanowi napisać dalsze części to co ? Zabronisz jej ? Zrobisz strajk w ilości osób 1 ? Zagrozisz jej ? Puścisz psy?
Jeżeli Cię coś nie interesuje to po chuka jakiego zaczynasz temat ?
Przeleciałam wzrokiem inne komenatrze, jeżeli to dla Ciebie nie jest pisarka to po kiego wała interesujesz się tym co ona robi ? Żeby nabić komenatrze pod swoim postem ? - jeśli tak, to ok, jestem za stara i tego nie rozumiem. Jeżeli już chcesz wdawać się w dysksuje podaj jakiś racjonalny argument, a nie "oby nie" . "Oby nie" - tak argumentują dzieci swoje niezadowolenie.
I tak powstanie tutaj już nie będzie chodziło czy się podoba czy nie tylko kasa taki materiał filmowy mieli by zakończyć gdzieś było nawet że Mayer będzie pisała dalsze części tak że kwesta czasu
Mam nadzieję że jej przejdzie. Rowling przynajmniej wiedziała na czym skończyć... Chociaż mogłaby jakąś część napisać...
Kiedy ludzie zrozumieją iż są gusta i guściki, to że komuś się ta książka nie podoba do jedno, a drugie że wszystko ma swoich fanów i psycho fanów.
Jest grupa dziewczyn która lubi takie romansidła osadzone w światach trochę fantasy i czy ktoś każe to komuś oglądać?
Ja tego nie lubię i nie oglądam i tak samo mogą zrobić inni, tylko po co...
Nie słyszałam o tym, może pisać lub nie - nie obchodzi mnie to. A dla kogos tam co pisał ze dostanie zawału serca , jesli kolejna część wyjdzie- mam świetną receptę- nie oglądać filmu :) Nie ma co się tak podniecać, istnieją o wiele gorsze gorsze filmy, a jeśli ktoś lubi , chce trochę pobujać w obłokach i go to releksuje to jego sprawa, jakoś trzeba to przeżyć. ;p
skoro to jest "niby pisareczka" to prosze bardzo napisz ksiazke lepiej od niej skoro tak sie wypowiadasz:) Jesli nie jestes fanka nie lubisz zmierzchu to co Ci za roznica czy bedzie kolejny film czy nie? I tak go nie obejrzysz wiec daruj sobie to "rozczarowanie". Boze dobijaja mnie tacy ludzie... Szkoda moich nerwow niepotrzebnie to czytam pustaki niemyslace.
Po pierwsze jestem rodzaju męskiego. Po drugie nic nie napisałem o filmie tylko o książce. Po trzecie dobijają mnie tacy ludzie... którzy nie umieją czytać ze zrozumieniem...
Rodzaj męski dobrze wiedziec. Po drugie czytam ze zrozumieniem az zanadto piszac "niby pisareczka" co miales na mysli? Wszystko mowi samo za siebie wiec nie tlumacz sie zalosnie bo smiech na sali.
to po h**a tu piszesz trolu jeden; też nie jestem fanem ale nie troluję tu na forum chełpiąc się, że przynajmniej w sieci ktoś zwraca na moje komentarze uwagę podbijając co chwila swoje posty!
Nie róbcie z filmwebu pudelka!!!
hahahahah to prosze bardzo wykaż się. Jesli napiszesz lepsza powiesc GŁOŚNIEJSZĄ od zmierzchu gearantuje, ze dostaniesz ode mnie tysiaka. Wykaż się skoro ona dla Ciebie nie jest pisarka! Boże widzisz i nie grzmisz....
Ok, daj znac jak skonczysz chetnie przeczytam i porownam do tworczosci Meyer ;)
Wiecie może jak się nazywa ta powieść?
Kilka lat temu znalazłam na chom-ikuj Zmierzch napisany inaczej. Niestety teraz nie pamiętam jak się nazywał. Pamiętam że Bella piekła tam różne ciastka o dziwnych nazwach, bała się każdego i jak ktoś w szkole coś jej zrobił to tylko Edwardowi dała się dotknąć by jej pomógł. A Edward chyba z tego co pamiętam nieźle tam prz eklinał.
wy jesteście okropni..
a jak by powstała książka lub film no to co?
ja na początku nie lubiłam zmierzchu i nigdy go nie widziałam..
zaczęło to się dopiero od 2 części księżyc w nowiu i mówię wam aż mnie zamurowało..
bardzo mi się spodobało ostatni byłam na przed świtem part 2 i moim zdaniem film jest dobrze nakręcony i dobrze dopasowana muzyka, ale widzę że wy się nie znacie na filmach romantycznych
czytałam książkę była super aż 2 razy przeczytałam zaćmienie i co jakoś żyje, nie umiecie dostrzec pracy i ambicji(nie wiem czy wy wiecie co to ambicja) ale jak tak piszecie to mi się wydaje że nie wiecie...
mi się tylko wydaje że zazdrościcie przecież oni są tacy jak my
jestem ciekawa jak wam by było miło gdy wy byście czytali komentarz na swój temat
na pewno nie było by tak fajnie jak wam się wydaje
ja np. nie przepadam za Rihanną ale nie pisze o niej żadnych durnych rzeczy bo przecież ona się stara i to jest jej praca, życzę jej jak najlepiej, a nie najgorzej
Zgadza sie:) Saga jest naprawde mila odskocznia od rzeczywistosci i coz... kazda nastolatka jak i dorosla kobieta marzy o takiej prawdziwej szalonej milosci:) W tym filmie mozemy chwile wczuc sie w ich zycie:)
a wg słucham The Wanted to co też będziecie krytykowali to jak oni nie potrafią śpiewać
Tak, to prawda. Steph w przeciągu 5 lat napisze nie jedna, a kilka następnych tomów sagi Zmierzch. Czytałam ostatnio wywiad na ten temat.
Pozdrawiam ;*