Mi sie wszystko podobało.
Fajna była scena kiedy Jacob spytał Edwarda czy może mu mówić tato, a Edward zrobił poker face i NIE !
Nie podobało ci sie to ?
Ja Ci mówię, te dziewczynki trzeba posadzić przed telewizorem i puścić LotR, żeby wiedziały jak powinien wyglądać film.
Najpierw to trzeba zacząć od prawdziwej klasyki kina, dla mnie LOTR klasykiem i arcydziełem w żadnym wypadku nie jest.
To normalne,że nie każdy jest tego zdania,ale większości się podoba. I Akademii Filmowej przypadł do gustu :P
Poważnie? LotR to klasyk z prawdziwego zdarzenia, jedyne fantasy na poziomie. PJ postawił poprzeczkę wystarczająco wysoko żeby samemu mieć problem ją "przeskoczyć". To najlepsza ekranizacja książki, nie ma tematu to klasyk tak jak stare GW....
GW i LOTR to klasyki i nikt już tego nie zmieni a negatywne komentarze są wynikiem słabego gustu :D Każdy ma prawo do swojej opinii,ale śmieszy mnie,gdy czytam,że te filmy klasykami nie są.
Walczysz o wolność słowa, a innym tą wolność odbierasz. Cóż za hipokryzja!
Jesteś zwykłą niedowartościowaną nastolatką, z kompleksami.
Jeśli jest z Ciebie taki fan dobrego kina to przeniesiesz się na inne dyskusje, a nie jeździsz cały czas po tej samej serii!
Na początku twoje trollowanie nawet było zabawne, ale z czasem stawało się to upierdliwe. Wszędzie musisz mieć swoje pięć groszy!
Nie wytrzymałabyś z gębą na kłódkę, prawda?