PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=580710}

Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
2012
5,9 135 tys. ocen
5,9 10 1 134876
3,7 18 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2

i za co?!
za Kristen udającą rozwścieczonego buldoga ?!
porażka

sentia

A Tobie podobało sie coś w BD2 ?
Tylko proszę, w skrócie ;)

MaryCullen

Klata Jackoba:P Ale za to nie dam 2/10

sentia

Mi sie wszystko podobało.

Fajna była scena kiedy Jacob spytał Edwarda czy może mu mówić tato, a Edward zrobił poker face i NIE !
Nie podobało ci sie to ?

victrish

Ja Ci mówię, te dziewczynki trzeba posadzić przed telewizorem i puścić LotR, żeby wiedziały jak powinien wyglądać film.

roach22

Bez przesady, jakby LotR był jakimś przednim wyznacznikiem sztuki filmowej...

SilverX

To klasyk, który jest wyznacznikiem od prawie 10 lat....

roach22

Najpierw to trzeba zacząć od prawdziwej klasyki kina, dla mnie LOTR klasykiem i arcydziełem w żadnym wypadku nie jest.

SilverX

To normalne,że nie każdy jest tego zdania,ale większości się podoba. I Akademii Filmowej przypadł do gustu :P

panienka_2

To normalne, że może mu się nie podobać, ale fakt, faktem, że jest to klasyk....

SilverX

Poważnie? LotR to klasyk z prawdziwego zdarzenia, jedyne fantasy na poziomie. PJ postawił poprzeczkę wystarczająco wysoko żeby samemu mieć problem ją "przeskoczyć". To najlepsza ekranizacja książki, nie ma tematu to klasyk tak jak stare GW....

roach22

GW i LOTR to klasyki i nikt już tego nie zmieni a negatywne komentarze są wynikiem słabego gustu :D Każdy ma prawo do swojej opinii,ale śmieszy mnie,gdy czytam,że te filmy klasykami nie są.

panienka_2

brawo, zgadzamy się panienko =)

użytkownik usunięty
roach22

LOTR to syf

Pszemek, daj już spokój...

ocenił(a) film na 5
victrish

Walczysz o wolność słowa, a innym tą wolność odbierasz. Cóż za hipokryzja!
Jesteś zwykłą niedowartościowaną nastolatką, z kompleksami.
Jeśli jest z Ciebie taki fan dobrego kina to przeniesiesz się na inne dyskusje, a nie jeździsz cały czas po tej samej serii!
Na początku twoje trollowanie nawet było zabawne, ale z czasem stawało się to upierdliwe. Wszędzie musisz mieć swoje pięć groszy!
Nie wytrzymałabyś z gębą na kłódkę, prawda?