Marry chcesz kolejna słodką historię? 50 twarzy greya poczatkowo fanfic sadomaso ale ogólnie książka jest badziewna i żenująca. Autorka skopiowała Zmierzch i dodała duzo żenujących źle napisanych opisów seksu... ogólnie słabo...
Ja mimo wszystko chciałabym kolejną część Zmierzchu...
Ale tylko książkę. Robienie filmu juz nie miało by sensu.
http://twilightinpolish.ning.com/profiles/blogs/to-jeszcze-nie-koniec-b-d-kolejn e-ksi-ki-zmierzchu To link do tego artykułu :-)
Ja jestem ciekawa jak będzie to wyglądać, ponieważ to nie będzie już ta sama saga o miłości człowieka i wampira...
Najlepiej by było aby wyszła jak najszybciej aby nie było przerwy takiej długiej.....
No właśnie, ale jeśli chodzi o ekranizacje następnych części sagi to Meyer musi się pośpieszyć. Bardzo fajnie byłoby gdyby grali ci sami aktorzy (jeśli się zgodzą), a to są ludzie i się starzeją . !
Taaaak!!! Jaram się na maxa!!!! Jak będą te książki to ja muszę to przeczytać!!!!
Kolejna część? Żartujesz sb? Jeśli już, to coś słyszałam o losach Jacob'a i Renesmee, ale to bd totalne wymyślanie na maxa( o ile powstanie). Ale szczerze watpię...
tak , podobno ma powstać jeszcze 6 części : w których Bella odkocha się w Edwardzie, ich dziecko zakocha się we własnym dziadku, Bella zakocha się w wilkołaku ale on jej nie będzie chciał, wilkołak zakocha się w dziecku Belli i Edwarda będącemu w związku z własnym dziadkiem, Bella i Edward znowu się zakochają , wikołak będzie razem z ich dzieckiem a dziadek umrze :(
tak było czytałam gdzieś ale w tej chwili nie mogę sobie przypomnieć dokładnego adresu tej strony.
Bella będzie palić?! a co z dzieckiem?! to nieetyczne... i jaki przykład da to młodzieży?! nosz normalnie zaraz zemdleję
a no tak Truposz Truposz.
Wyobrażasz sobie zmierzch nakręcony przez Tarantino ? xD
Chyba raczej pokręconym. A'propos Lyncha, to muszę Eraserhead obejrzeć, bo chyba ze dwa filmy jego tylko oglądałem.
Boże a ten dalej za tobą łazi po tematach, jutro poszukam w wypowiedziach gdzie wydał te privy ( mam nadzieje ze ten temat jeszcze jest) to będziesz mógł mu wygarnąć .
Emka, jestem za. Film był by tak skomplikowany i zarazem żenujący (tak jak i poprzednie części sagii) że odrazu wstawiłbym ocenę
1. Ale zobaczysz ta niby pisareczka napiszę kolejne 10 części tego ścierwa...
Dokładnie, czyli możemy się spodziewać 6000 odcinków. A tak swoją drogą to podobno mają serial ze Zmierzchu tworzyć...