PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=580710}

Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
2012
5,9 134 tys. ocen
5,9 10 1 134487
3,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2

Kocham ją jest najlepsza z całej sagi tak samo Bella i Edward.

FightClub_2

Haha i co z tego a ty jakoś umiałaś przelnąć na temacie który utworzyła Christy i byłaś bezczelna.

ocenił(a) film na 2
RenesmeeCullen2

Przejrzałam jeszcze raz temat Christy specjalnie dla ciebie i nie znalazłam tam żadnego przekleństwa z mojej strony. Jedyny wulgarny tekst to ten: "Powiedz mi gdzie ty stałaś gdy Bóg rozum rozdawał ?! " Więc nie rozumiem czemu mówisz rzeczy które nigdy nie miały miejsca? Bronisz tej swojej Christy tak bardzo że jestem coraz bardziej pewna że to twoje drugie konto. Mówisz że jestem bezczelna a jak skomentujesz swoje zachowanie?

FightClub_2

Tak a co znaczyło ch*j ???

ocenił(a) film na 2
RenesmeeCullen2

Ojoj już nie udawaj taką urażoną damę ;) Wkurzyłaś mnie tym swoim pyskowaniem to mi nerwy puściły. Poza tym to nie było w temacie Christy.

FightClub_2

Swoje zachowanie nie wiem wiesz. Ale nie jestem tą Christy tak jak ty sądzisz.

ocenił(a) film na 2
RenesmeeCullen2

Nie mam pojęcia kim jesteś. Tu na forum była już podobna historia gdzie dwie dziewczyny się nawzajem broniły i okazało się że to jedna osoba. Ale jedno jest pewne: swoim zachowaniem i chamstwem im nawet dorównujesz.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 2
RenesmeeCullen2

Wyluzuj dziewczyno bo coraz bardziej się kompromitujesz :) Nie mam konta od dwóch dni tylko od kwietnia więc mój limit już usunięto.

ocenił(a) film na 7
FightClub_2

Oj dajcie już sobie spokój ;) Jedni lubią zmierzch, inni nie. W czym jest problem? :D Jak to się mówi są gusta i guściki, a o nich się nie dyskutuję. Tego nie potrafię zrozumieć na tym portalu! Po co się czepiać ludzi za to, że jednym podoba się film innym nie. Czy to jest ciężkie do zrozumienia? Forum jest do wyrażania swoich opinii na dany film(pozytywnych lub negatywnych) i można się z nimi zgadzać lub nie. Ale po co zaraz obrażać siebie nawzajem?

ocenił(a) film na 2
szarak91

Tak to jest gdy człowiek wyrwie wypowiedz z kontekstu. Ja z RenesmeeCullen2 nie dyskutujemy na temat filmu. Nie czepiam się jej za to że lubi zmierzch tylko za to jak się zachowuję. Czy w moich wypowiedziach czepiałam się gdzieś fanek zmierzchu z powodu filmu? Nie. Więc w czym problem i czego akurat mi prawisz morały? :) Chyba że wypowiedz skierowałaś nie tylko do mnie ale i do wszystkich.

ocenił(a) film na 7
FightClub_2

Kierowałem ją do WSZYSTKICH :) Wybacz, że akurat w odpowiedzi do Ciebie to napisałem ;)

FightClub_2

Dzienkiuję ci że już nie będziemy się ze sobą kłucić.

szarak91

Ok ja już sobie dam spokuj bo czym bardziej będę innych obrażać to nie znienawidzą. I skończę tak jak ta KateWinslet25 i TMIMD4 o których tak mówiće.

ocenił(a) film na 2
RenesmeeCullen2

Zuch dziewczyna.

RenesmeeCullen2

Ej, przystopuj trochę.

RenesmeeCullen2

Wiesz moim zdaniem jest na drugim miejscu bo ja bardziej lubię Jane ale Renesmee też.

ocenił(a) film na 2
JaneVolturi80

Jezu nie... Myślisz że się nikt nie połapie ? Nie nudzi cię już zakładanie nowych kont?

FightClub_2

Boże, boże te dyskusje o kolienych multikontach i o trollach robią się już nudne nie chcę się kłucić ale to jest żałosne.

ocenił(a) film na 2
JaneVolturi80

kolienych - kolejnych
kłucić - kłócić
Skoro masz konto od dzisiaj to skąd wiesz o kolejnych multikontach. Magia?

JaneVolturi80

Bożeeeee!!!!!!!!!!!

RenesmeeCullen2

Przedawkowałaś "Zmierzch"?