Mamy nowy zwiastun Breaking Dawn part 2
http://twilightinpolish.ning.com/profiles/blogs/drugi-zwiastun-bd2
Na www.twilightinpolish.ning.com równiez co chwile pojawiają sie nowe zdjęcie i animacje z niego więc zaglądajcie !
Ale jaki koniec filmiku - normalnie kung fu panda. Jej fruwanie, ujęcia i te jej miny...
Nie no teraz całkiem poważnie... to naprawdę podoba się fankom?
No cóż, ale zwiastun miażdży. Nie wiadomo od czego zacząć, bo na wszystko człowiek patrzy z rozdziawionymi ustami :D
#1 fruwająca Bella
#2 jej "instynkt głodnej wampirzycy", rzucenie się na pumę + jak zwykle "ekspresyjne" miny
#3 efekty (m.in. 0:20) wystarczająco sztuczne i śmieszne
Ja mam inne zdanie na ten temat, ale jak niżej wspomniałam, chcę żeby na forum sagi było spokojnie, więc nie wdawajmy się w zbędną dyskusję, dobrze ?
Bez przesady. Film jest zrobiony całkiem nieźle. Jak możesz mówić o jakości? Jakość filmu ocenia się po tym, gdzie się go ogląda (blu ray, dvd, film nakręcony kamerą w kinie). Gdyby nie Stewart i jej dziwna mimika, film oglądałabym z jeszcze większą przyjemnością. Moim zdaniem film jest dużo lepszy niż książka.
Proszę, nie wypowiadaj się w imieniu chociażby fanów książki, bo takowym byłem jeszcze kilka lat temu.
Te filmy po prostu są tragiczną, powtarzam, TRAGICZNĄ interpretacją książek.
Żadna osoba, która przeczytała książki, nie może być fanem filmów.
Pozdrawiam
Ja przeczytałam książki. Każdą cześć po czterdzieści razy. I jestem fanką i filmów i książek. Poprostu całości.
Pisałam je juz setki razy, nie chce mi sie.
W skrócie...
Zmierzch jest filmem o miłości która przetrwa na wieki. Co, jak co, ale tandetne to nie jest.
A wiesz, że na forum dyskusyjnym i to ogólnodostępnym nie ma czegoś takiego jak rozmowa dwóch osób?:>
To ja się też wtrącę :p Rozmowy prywatne to są przez pw a nie na forum, tutaj każdy ci może odpisać i wtrącić swoje trzy grosze. Proszę mi tu nowych zasad nie ustanawiać xD