Mamy nowy zwiastun Breaking Dawn part 2
http://twilightinpolish.ning.com/profiles/blogs/drugi-zwiastun-bd2
Na www.twilightinpolish.ning.com równiez co chwile pojawiają sie nowe zdjęcie i animacje z niego więc zaglądajcie !
Sorry ale mnie też nie, Mary to moja "kumpela z filmwebu" i prosze, odwal sie od niej.
wedłóg mnie też nie jest. i ja też przeczytałąm książki i obejrzałam filmy i kocham i to, i to.
Ona skacze ! -,-
I koniec tej dyskusji. Jak już kiedys powiedziałam, mam dosyć kłótni. NA FORUM SAGI ZMIERZCH MA BYĆ SPOKÓJ !
Sorki, że dopiero teraz ale to się zwie "pointless slow motion" xD No ale przynajmniej odkryli nowy przycisk w edytorze oprócz fast forward.
LOL Co jest niezgodne z regulaminem w związku z moją wypowiedzią?! Przecież wypowiadałąm się na temat, i nikogo nie obrażałam.
Latające wiewiórki też nie latają, a jakoś nikt się ich nie czepia.
A co z latającymi rybami? One też tylko skaczą.
Tu sie musze z toba zgodzić. To wygląda tak nienaturalnie... BELLA FLY!! Ale tak to zwiastun zaje.bisty : )
Sorry, ale musze przyznać racje Fight. To wygląda jakby latała. Wiem że tak nie jest ale to wygląda sztucznie... Ale tak to zwiastun odjazdowy!! Kocham to!!
Tu sie musze zgodzić z Fight. To wygląda tak sztucznie!! Latająca Bella!! Ale tak to zwiastun wypas!! KOCHAM TĄ SAGE II...
♥RobSten♥
Bo Bella jest śliczna : )
A głos ma taki jakby...hmm... dojrzalszy... bardziej kobiecy. Oh Mary!! Ja nie wytrzymam do listopada!!
Nie masz wyjścia ;-)
Spokojnie, jeszcze tylko nieco ponad 2 miesiące...
Ja pamietam jak było 300 dni...
Przepraszam że się wtrącę. Ale nie ma co popadać w histerię. Juz jest bliżej niż dalej więc spokojnie jeszcze tylko 2 miesiące wam zostały raptem 60 dni.
Zapowiada się naprawdę cudownie. Te zdjęcia, postacie, muzyka juz czuję te dreszcze:) Czekała mna ten film 7 lat! Odkąd pierwszy raz przeczytałam Hobbita:)