na stronie Amazon można kupić kalendarz przed świtem, nie wiem tylko jak się zamawia
przyznaje jestem kiepska z angielskiego.
Wie ktoś jak się zamawia? Ile przesyłka mniej więcej kosztuje?
gdybym zobaczyła coś takiego na ścianie u mojego dziecka to bym mu zabrała kieszonkowe na pół roku , z całym szacunkiem
nie obchodzi mnie twoje zdanie, i z łaski swej nie komentuj coś co ci nie pasuje
Ty już lepiej nie gadaj tych głupot tylko tłumacz się z tego konta : http://www.filmweb.pl/user/Fanka_Diablicy !
Z całym szacunkiem,ale jeśli za parę lat pójdziesz na studia,to z taką kreatywnością wywalą cię na pierwszym roku . Masz problem,to poszukaj gdzie trzeba, to żaden problem w dobie komputerów i nie zadawaj głupich pytać kompromitując się przy tym brakiem podstawowej wiedzy z angielskiego. Podstawówkę dopiero zaczynasz ? Na takich stronach nie trzeba być na zaawansowanym poziomie a trudnych poleceń tam raczej nie ma .Słownik do ręki i radź sobie sama . A poza tym liczby u nich pisze się raczej tak samo,tylko,że podawane są w euro lub w dolarach,o tym wiesz ???
To nie żart, na serio udzielam korków z angielskiego. Mam materiały na każdy poziom zaawansowania. Tobie by się chyba też przydały, bo gdzieś wyczytałam, że cienko ci idzie z tym językiem.
No to dobrze, wpiszesz w imię użytkownika Moai i pierwsza osoba która nie jest z Japonii albo Korei to ja. Tylko w gwoli jasności, oczekuję kulturalnej rozmowy, ja będę ciebie traktować z szacunkiem i tego samego oczekuję od ciebie.
Zaraz będzie mieć godzinę spóźnienia. Gdyby miała problemy ze znalezieniem mnie to by chyba tutaj napisała no nie?
Kurde a ja już się nastawiłam na jakieś gorące relacje z rozmowy :( Jestem zbyt łatwowierna.
Czemu victrish miałaby dołączyć? Przecież to nie ona z uporem maniaka żąda dowodów od Moai :) to twoja próba.
Po pierwsze : przestań udawać, że nie wiesz iż victrish to ona. I tak robisz z siebie duże pośmiewisko a ją to i tak nie rusza :) (tak więc od tej pory jeśli nadal będziesz tak pisać wyjdzie na jaw, że robisz to specjalnie)
Po drugie : nadal nie odpowiedziałaś na moje pytanie, tylko próbujesz się wykręcać. Ja nie mam skype'a i nawet gdybym miała to nie miałabym ochoty na rozmowę z tobą, a dlaczego? bo jesteś chamska :) więc i tak szacun dla Moai, że tego chciała, ale mniejsza z tym. Bardzo chciałabym zobaczyć twoją odp na pytanie od victrish.
normalna dziewczyna nie zachowuje się tak jak ta victrish więc śmiem podejrzewać że płeć jego jest inna .
również boisz się rozmawiać rozumiem ok.
No widzisz, ja do ciebie grzecznie i uprzejmie a ty jak zwykle. Nie potrafisz normalnie rozmawiać :) czyżbyś była taka cudowna, że każdy tylko marzy o rozmowie z Tobą? nie, więc się nie spinaj. Umówiłaś się z Moai i co? Przestraszyłaś się.
"normalna dziewczyna nie zachowuje się tak jak ta victrish"
O przepraszam, ale ty za normalną uważać się nie masz prawa i co? czy z tego powodu wyzywamy się od chłopców i pedałków? no chyba że od teraz chcesz to proszę bardzo :)
"więc śmiem podejrzewać że płeć jego jest inna"
Czyli już cię zdemaskowałam. Proszęę, opanuj się, bo to co wypisujesz jest niedorzeczne, słowa pozbawione sensu. To jest odp osoby, która nie wie co powiedzieć. Najpierw piszesz "ta victrish", a później sama przyznajesz, że to po złości.
Do rozmowy jednak doszło, Diablica nie jest odpowiedzialna za te fikcyjne konta i ja jej wierzę. Cieszę się, że do tej rozmowy doszło, bo wiele rzeczy zostało wyjaśnionych, bardzo też jestem wdzięczna, że Ryuki była przy tym, bo mamy kolejnego świadka, który potwierdzi moje relacje :) no i też jestem z drugiego powodu wdzięczna bo miałam problemy techniczne i czasami musiałam znikać w trakcie rozmów, to Ryuki kontynuowała rozmowę.
Co mogę powiedzieć? Nie taki diabeł straszny, jednak ja przyznam się szczerze miałam zupełnie inne o niej wyobrażenie, że jest to jednak przewrażliwiona osoba z tendencją do agresywnych odpowiedzi, ale okazało się, że była tylko przewrażliwiona na punkcie krytyki. Wyjaśniłyśmy jej, parę rzeczy- w tym to, że nie miałyśmy w intencji by zaatakować ją czy innych fanów Zmierzchu gdy krytykujemy/nabijamy się z jej ulubionych filmów i żeby tego nie brała do siebie.
A tak to jest to normalna dziewczyna, jednak musi popracować ciut nad sobą, by nie brać do siebie uwag ani krytyki osób z internetu. Myślę, że też się przekonała, że my nie jesteśmy jej wrogami tylko po prostu mamy specyficzne poczucie humoru i pewne określone już poglądy.
Myślę też, że od tej pory nie będzie używać epitetów, wtedy konflikty znikną i nastanie miła atmosfera. Liczę też, że te moje wywody troszkę dały jej do myślenia i zastanowienia, bo po raz pierwszy już byłam pewna, że mnie wysłuchała :D
Resztę pozostawię Ryuki do powiedzenia.
No fajnie było, rozmowa jak najbardziej udana i przewyższająca a raczej całkowicie negująca moje przypuszczenia. Zresztą naprawdę chciałam bym zobaczyć co wyście sobie wyobrażały bo pewnie coś w rodzaju pola bitwy przez monitor xD No nic, wszystko co napisała Moai jest prawdą. Ta nasza straszna Diablicaaa jest całkowicie normalną osobą z którą da się porozmawiać. Co mnie mile oczywiście zaskoczyło^^( tak jak dowiedzenie się, że jest graczem ). Również uważam, że po prostu za dużo do siebie brała i mam nadzieję, że teraz się tutaj atmosfera uspokoi.
Łoł gdybyście widziały moje zdziwienie gdy to czytałam. Strasznie żałuję że mnie przy tej rozmowie nie było. Fajnie że Diablicaaa się pokazała od dobrej strony tylko nadal jestem na nią wściekła za podawanie się za victrish.
No musiałaś mieć niezłą minę xD No nic ja jak Moai wierzę w to, że Diablicaa nie maczała w tym palce( trudniej kłamać jak się rozmawia niż pisze posty ). Zwłaszcza, że takie konta jak ta cała fanka brzmią strasznie trollowato i większość jej postów była zwyczajnie pisana w celu nabijania się z Diablicy. Powiem tyle, najlepiej teraz wszystkie te konta pozgłaszać jako trolling do adminów. Jestem też pewna, że przez to, że są wakacje pojawi się ich jeszcze więcej..