PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=580710}

Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
2012
5,9 135 tys. ocen
5,9 10 1 134867
3,7 18 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2

pytanko

użytkownik usunięty

na stronie Amazon można kupić kalendarz przed świtem, nie wiem tylko jak się zamawia
przyznaje jestem kiepska z angielskiego.
Wie ktoś jak się zamawia? Ile przesyłka mniej więcej kosztuje?

ocenił(a) film na 2
Ryuki

Ja już wprawdzie pozgłaszałam nadużycia ale zazwyczaj strasznie długo zajmuje im usuwanie całkowicie konta.
Powinnyśmy kiedyś zrobić konferencję z całą drużyną :D Ja, ty, Moai, sentia, victrish, Ofeflia, panienka_2, Diablicaaa, MaryCullen :D Na pewno było by ciekawie :D

FightClub_2

Ciekawie pewnie tak ale jakby połączenie wytrzymało xD Przy trzech osobach miałyśmy niezłe problemy, choć przez to całkiem zabawnie było xD

ocenił(a) film na 2
Ryuki

Hah najwyżej byśmy sobie pogadały na czacie x] A miałyście wtedy kamerki włączone? Bo u mnie najwięcej zacinania jest wtedy gdy włączę kamerkę.

FightClub_2

Nie^^ zacinało na mikrofonach. Łącze może było zwyczajnie przeładowane.

ocenił(a) film na 10
FightClub_2

wielokrotnie zapraszalam victrish lecz wątpie żeby on/a kiedykolwiek z nami by rozmawial/a albo sie boi albo poprostu w internecie jest tylko mocny/a w gębie a w rl poprostu mała myszka.

ocenił(a) film na 2
Diablicaaa

Oj już tak nie przesadzaj. Na pewno gdybyśmy ją teraz zaprosiły to by się zgodziła.

ocenił(a) film na 10
FightClub_2

no nie wiem, to zaproś ją odpowie ci że nie ma mikrofonu pewnie ;D

FightClub_2

Ja nie widzę problemu, łatwo można mnie znaleźć na skypie :) Jakby co zapraszam(Ciebie też Diablica ;) ), zawsze jestem chętna do rozmowy.

Diablicaaa

o! teraz siedzisz na "swoim" koncie ? kiedy wejdziesz na Fanka_Diablicy ?? <3

ocenił(a) film na 10
victrish

Zwracam się do victrish chciałam skomentować twój pierwszy komentarz powiedziałaś wtedy że jeżeli zobaczyłabyś coś takiego u swojego dziecka zabrałabyś mu kieszonkowe na pół roku. A jeśli ty byś słuchała metalu a twoje dziecko reggae to byś je wyrzuciła z domu? Jeśli twoje dziecko kochałoby zmierzch przestałabyś je kochać. Szanuj wolność poglądu nie każdy musi być taki jak ty! Pozdrawiam i Bless Ya!

kasiorek9

Przecież ewidentnie żartowała -_- żaden rodzic na serio by tak nie postąpił.

ocenił(a) film na 10
Moai

Co nie zmienia faktu że nie rozumiem dlaczego krytykuje pytanie . Gdyby ktoś ją o to poprosił ,ale nie ta osoba chciała tylko się czegoś dowiedzieć ,a nie wysłuchiwać jaka rzecz na której jej zależy jest podobno głupia. Uważajcie na słowa i Bless Ya!

kasiorek9

Nie spinaj się bo niepotrzebnie.