Kogo wolicie ??
Oddaj swój głos na któregoś z nich !
( możesz oddać jeden głos dziennie )
Jacob 0
Edward 0
np.
Jacob 1 ofkors ;*
Edward 0
Zagłosuj ;)
Ja wole Edwarda . ; d
Dlaczego ?
Ta jego tajemniczość i urokliwość ... mrrr < 3
Natomiast Jacob też nie jest zły .
Przy nim cały czas można się uśmiechać . ; D
Edward 1
Jacob 0
; )
Jacob 2
Edward 1
Jacob to na początku taki słodki dzieciak a na naszych ``oczach``wyrasta na niezłe ciacho...:) jakoś tak zawsze przyciąga moją uwagę..:):* pomimo tego że często mnie wkurzał jak czytałam głównie eclipse to bardzo Go lubię:*:*
Edward..hmm... :)
Hmm... tu chodzi o film rozumiem? Bo jeśli tak.. wybieram Jacoba. Jest nie dość, że przystojniejszy to jego gra jest swobodna. Edwrd w filmie to sztywniak nawet jak na wampira. Jakby połnął tyczke. Błe. Jest u mnie skreśliny na całej lini. Nie ma w nim nic z Edwarna z książki. Edward jest tam tak fascynujący. Gdybym splotła ze sobą obraz Sagi film + książka nie wiem czy by mi się nadal zachwycało to dzieło. Film oglądnęłam na szczęście po przeczytaniu wszytskich części i jestem jak najbardziej z tego zadowolona. Moja wyobrażenie o Edwardzie obiega znacznie od osoby Pattisona. Z bohaterów książkowych stawiam w 100% na Edwarda. Ale z racji tego, że głosujemy na film :
Edward 84
Jacob 74
Edward 85 - ja i w książce i w filmie wolę Edwarda. ;) Jacob od samego początku mi się nie spodobał...
Jacob 75
Edward 85
Jacob 76 - Zabawny, wprowadza tyle słońca w życiu, przystojny, opiekuńczy, trochę taki lekkoduch ale w końcu ma to coś:D
Edward to dobry facet, ale nudny jak flaki z olejem.
Edward 85
Jacob 77 - zgadzam się książkowy o wiele bardziejlepszy ,ale filmowy też jest ok :)
Edward 86+1
Jacob 80
Jak dla mnie Edward jest bezkonkurencyjny. Gotowy do poświęceń, mniej egoistyczny niż Jacob.
Edward, Edward, Edward!!!
Edward 89+1=90
Jacob 85
DLACZEGO WŁAŚNIE EDWARD? - Edward jest niesamowity!!! Delikatny, chociaż taki silny. Wrażliwy, chociaż podobno jak z kamienia... Reszta jutro :-D
Dzisiaj postanowiłam znowu przeczytać Sagę.