Kogo wolicie ??
Oddaj swój głos na któregoś z nich !
( możesz oddać jeden głos dziennie )
Jacob 0
Edward 0
np.
Jacob 1 ofkors ;*
Edward 0
Zagłosuj ;)
Mefizis - cudnie to ujęłaś:):):)
ale dla mnie Edward to nadal bezkresny ocean czułości i miłości.
Edward - 61
Jacob - 40
Edward Cullen 63 pkt. wieczny Bóg, wiecznie młody, wiecznie piękny. ;)
Jacob 42 pkt. (chętnie bym dała jeszcze minus 10 ;D)
Edward 64 pkt.za to, że w przeciwieństwie do Jacoba, do niczego Belli nie zmuszał
Jacob 43 pkt.
Edward <333
na poczatku myslalam ze Jacob ale po obejzeniu
nie moge sobie Edwarda odpuscic <3
to nic ze w zacmieniu i przed switem zal mi Jacobka ;)
ale mam slabosc do edzia : ***********
EDWARD <33
Edward 65 - jeśli ktoś lubi "oczywiste piękno" może być
Jacob 47 - ja wole "naturalne piękno" ;)
Po pierwsze jest powiedziane że można oddac 1 głos dziennie ;)(jeśli umiesz czytac)
Po drugie sama oddawałaś kilka razy głosy.
Po trzecie po prawidłowym podliczeniu wygląda to tak :
Edward 69
Jacob 50
Ja po oddaniu kolejnego głosu na Jacoba wnioskuję że jest :
Edward 69
Jacob 51 ;)
Edward 70
Jacob 53
Ale to wiadomo że Edward i tak wygra xd
A po za tym są inni bohaterzy to może teraz glosować Emmet czy Jasper a nie cały czas tylko na tych dwóch?
Skoro na Edwarda i Jacoba niektórzy glosują po kilka razy dziennie i źle jest liczone?
Nie zaprzeczę, że Jacob jest przystojny i very sexy ;] szczególnie w tych krótkich włosach, ale Edward za to ma coś w sobie, coś pociągającego, coś niesamowitego, to zdecydowanie coś więcej niż sexy wygląd!-przynajmniej dla mnie :) dlatego EDWARD EDWARD EDWARD :]
Nie zaprzeczę, że Jacob jest przystojny i very sexy ;] zwłaszcza w tych krótkich włosach, ale za to Edward ma coś w sobie, coś pociągającego, coś niesamowitego, a to coś jest zdecydowanie ważniejsze niż sexy wygląd (co nie znaczy, że Edward nie jest dla mnie sexowny :] dlatego EDWARD EDWARD EDWARD :D
Po pierwsze Edwarda ma fajniejszą moc od Jacoba!
Po drugie nie wiem dlaczego Edward od początku przypadł mi do gustu, więc głosuje na Edawarda!!
Edward 75
Jacob 61
Edward 76+1=77
Jacob 61
"To On, zawsze był tylko On" - jak dla mnie to wystarczający argument.
Jest niesamowity i mówię tu o książkowym Edwardzie, przy którym Jacob to chłopiec, który ma swoje zalety, ale to tylko chłopiec.
Edward mi sie podoba bardziej.. chociaż w ksiezycu w nowiu zacmieniu i przed switem tez jacob... jest bardziej zabawnejszy od Edwarda ;p