W ZWIĄZKU Z TYM, ŻE TAK NIE ŁADNIE POTRAKTOWANO NASZ TEMAT ZAKŁADAMY NOWY.
P.S. drogi panie Moderatorze, proszę zostawić nasz temat w spokoju, bo my tu bardzo grzecznie rozmawiamy, a jak ktoś rozrabia to poprostu zabierzcie głos tej właśnie konkretnej osobie i ją USUŃCIE z forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tez mam ochote to przeczytac. ale jak to u nas bywa trzeba czekac szmat czasu zanim to sie ukarze w polsce :/
witam. przygladam sie waszemu forum od poczatku i jest super:)
ale mam pytanie co do Midnight sun, bedzie wkoncu?? czy moze juz jest a nie wiem:) pozdrawiam
Midnight sun jest tylko w formie e-booka i tylko 12 rozdziałów narazie .
Z tego co mi wiadomo wynika że będzie dalsza cześć ale nie wiadomo kiedy .
jest jedynie 12 rozdziałów (w necie można znaleźć też dalsze, ale napisane przez fanów, nie przez
Meyer), a będzie dalsza część. Meyer ma skończyć, tylko jeszcze dokładnie nie wie kiedy, najpierw chce
zająć się innymi książkami. ;D
a może wiecie co meyer napisała w tych pamiętnikach odnośnie sagi bo natknełam się na necie na pamietniki ale dokładnie nie wiem co w nich jest
Dzisiaj na innym forum znalazłam takie info:
"Włoskie lody
We Włoszech pojawiła się limitowana edycja lodów Jacoba i Edwarda. Każdy z nich ma innym smak i odpowiada karnacji bohaterów. Ciekawe który z niech byście wybrali?
Od marca 15 do 20 września, włoscy mieszkańcy mogą wygrać bransoletkę Bella i pierścionek lub wycieczkę na zjazd Twilight w Portland! Aby wziąć udział w konkursie trzeba wprowadź kod z drewniany patyczka po ladach z Jacobem lub Edwardem na swojej stronie internetowej by sprawdzić czy wygrałeś bransoletkę / pierścionek lub zjazd Twilight w Portland! Przeprowadzam się do Włoch już dziś . "
A tu fotki lodów :-)
http://ifotos.pl/zobacz/1_nxssqh.jpg/, w powiększeniu http://ifotos.pl/zobacz/2_nxssqr.jpg/
oraz reklama konkursu
http://ifotos.pl/zobacz/3_nxssqx.png/
Smacznie wyglądają :-D
Szkoda, że u nas w Polsce nie ma takich konkursów, np. w zeszłym roku w Niemczech był konkurs, a nagrodą był wyjazd na plan zdjęciowy Eclipse do Vancouver
ehhh.... tez chce:P zaczynam sie zastanawiac czy nie warto pojechac do wloch chocby na wakacje:D
Ja dwa lata temu miesiąc byłam w Montepulciano i w Rzymie , bo moja siostra tam mieszkała i byłam u niej na wakacjach , teraz już w Polsce mieszka więc nie moge jechać :( , ale i tak się cieszę , że byłam :) I polecam piękne miasteczko ;D
No , ale oglądając Sneak Peek było coś tam podobnego tzn
SPOILER
Ona go odepchnęła.
Nawet oglądając zdjęcia z planu nic nie widać :(
Tak samo są fotki z zakończenia roku szkolnego w Forks i Bella nie miała opatrunku już.
Czy w książce podczas końca szkoły miała jeszcze ?
Bo nie pamiętam
Piper ja się chyba zabiorę znowu za czytanie III części bo pamięć mam lekką i dużo rzeczy mi już uciekło :(
a co do książki o nowonarodzonej też mam mieszane uczucia czy jest potrzebna (=pewnie ja przeczytam) bo 1000 razy wolałabym żeby Meyer dokończyła Midnight Sun,
To jest świetne! :-) Zobaczcie sobie (filmik jest po angielsku)
http://www.eclipsemovie.org/twilights-tv-takeover/
Pewnie nie ;P
Wiecie co, chyba też będę musiała przevzytać jeszcze raz Zaćmienie, bo pamiętam tylko najważniejsze wątki ;/ Ale niestety jestem zajęta czytanie nowych książek i fan fick'ów ;P
tego pierwszego linku wolę nie ruszać, bo zapewne jest to 'niebezpieczne' ;))
ale ten drugi już oglądałam. ;) Agila możesz obejrzeć, to nie jest z Zaćmienia. ;) to pokazane
jak w różnych filmach, serialach teleturniejach mówią coś o Zmierzchu. ;DD więc drugi link jest
ok. ;)
a co do pocałunku Belli i Jacoba to on musi być ! i jeden i drugi. ;) Kristen już przecież jest
wprawiona w uderzaniu facetów. ;)) w New Moon był Paul, teraz Jacob. ;D
pamiętam ten policzek Paula i przyznam się że scena baaaardzo mi się podobała. Miała w sobie niezły ładunek.
Nawet widziałam ten odcinek "Plotkary" ;p
A pocałunek Belli i Jacoba jest w filmie na 100000%. Nie ma zdjęć i filmików dlatego, że jest to bardzo ważny moment w filmie. Chciałybyście już teraz zobaczyć tą scenę np. na zwiastunie? Wątpię ;))
a broń mnie Boże, żebym ja jego przed premierą filmu zobaczyła... w kinie będę się nim pasjonować. ;))
no wtedy to chyba zacznę się zgadzać z antyfanami. ;))
nie no dobra aż tak to bym się chyba nie posunęła. ;D
myślę że też bym się aż tak daleko nie posunęła .;]
ale na pewno bym coś zrobiła w efekcie złości , tylko nie wiem co . ; P
Popieram was! Mam nadzieje ze rozmowa miedzy Edwardem i Jacobem bedzie rownie ekscytujaca. I ze Edawrd z ostra mina i mrocznym glosem powie 'Ona jest moja' Haha!
Jak schrzania te najwazniejsze sceny to sie wku... no !! xDD
Haha ! Ten drugi filmik jest boski, ale to prawda.
Ogladalam ten odcinek Pamietnikow Wampirow, Plotkary i nawet Hanne Montane xDD Ale tak szczerze to w kazdym sklepie sa plakaty, koszulki i wszytsko i w wielu innych programach wspominaja.. No cuz 'Twilight' gora !!!
Cześć,
Widzę, ze i wy macie sprecyzowanie oczekiwania co do pocałunku, czy scen w namiocie hihihi
Nie wierzę, że mogłoby ich nie być. Choć mogą co poniektóre ważne dla nas wątki skrócić.
Z tego co pamiętam to jeszcze na zakończenie szkoły Bella miała opatrunek na ręce, choć na fotkach z planu go już nie ma ???
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=22391
może już były ;) wpuścili kilka kolejnych fotek z Eclipse ;)
oh mój piękny Edwardo:))))
p.s. A słyszałyście już tego newsa, że prawdopodobnie w czwartej części nie zagra już Peter Facinelli (Carlisle). Koszmar co? jeśli to prawda to ja wymiękam. Podobno doszło do ostrego konfliktu z Summit Entertainment. Nie wiadomo jeszcze czy to już ostateczne, ale sprawa jest podobno poważna.:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Serio . ? BO kiedyś tam mówili że wszyscy Cullenowie podpisali kontrakt na 4 część ... ciekawe ... ale on nie może nie zagrać ... po prostu nie może .
yhy też go uwielbiam zaraz po Edwardzie jest moim ulubieńcem - chyba dlatego, że w jakimś stopniu są do siebie bardzo podobni.
no dobra przyznaję się: wiadomość znalazłam na wyjątkowej stronie"PRIMA APRILLISA"
Nie dałyście się za bardzo wkręcić - ogłaszam swoją porażkę!!!
pozdrawiam na wesoło wszystkie czujne fanki:))))))))))))))))))
O boze dziwczyny.. ktoras czytala newsa na eclipsemovie.org?
O zmianach w scenariuszu Przed Switem?
Czeka was niespodzianka...
Planuja zabic Emmeta i Paula ;(((
kto zna agielski niech sobie przeczyta..
http://www.eclipsemovie.org/possible-new-ending-for-breaking-dawn/#more-106351