PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 163 tys. ocen
5,7 10 1 162950
3,2 32 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

W ZWIĄZKU Z TYM, ŻE TAK NIE ŁADNIE POTRAKTOWANO NASZ TEMAT ZAKŁADAMY NOWY.

P.S. drogi panie Moderatorze, proszę zostawić nasz temat w spokoju, bo my tu bardzo grzecznie rozmawiamy, a jak ktoś rozrabia to poprostu zabierzcie głos tej właśnie konkretnej osobie i ją USUŃCIE z forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 6
Piper16

To żart ... na pewno . Meyer by się na to nie zgodziła .

ocenił(a) film na 10
Agila34

Ja na poczatku sie nabralam..
ale dostalam zawalu, naprawde xD
Dopiero potem przeczytalam ze to zart byl.. hahaha
Chyba bym ich zabila gdyby usmiercili Emmeta..
Przysiegam xDD

ocenił(a) film na 6
Sequine

No racja . gdyby ta wiadomość była prawdziwa to nie wiem co bym zrobiła .
A pamiętacie co wrzucili w zeszłym roku 1 kwietnia . ?

ocenił(a) film na 10
asiunia_952

Nie.. wtedy jeszcze nie bylam fanka.
Znaczy ogladalam Zmierzch, ale tak naprawde
dopiero w wakacje przeczytalam sage i zwariowalam ;d

ocenił(a) film na 6
Sequine

Aha . ;] Ja pamiętam że coś było . i z dziewczynami też byłyśmy zle ale się okazało że był to żart . dziewczyny które były na poprzednim forum NM powinny pamiętać bo ja nie moge se przypomnieć co to byl za wiadomość .

ocenił(a) film na 7
asiunia_952

Boze masakra ! Jakby zabili Emmetta ja bym padła !!!! dobrze ze to proma aprilis bo uwielbiam emmetta ;) i jaki to byl zart w tamtym roku bo nie wiem jestem fanka od lipca dopiero

ocenił(a) film na 6
domis3

Ah już pamiętam . W zeszłym roku pisali coś o tym że jedną częśc sagi mają kręcić w Polsce .. No cóż nie zbyt im się to udało . xd

Agila34

Zobaczymy się najprawdopodobniej dopiero po świętach (czeka mnie ful zajęć przy porządkach i dzieciakach),więc życzę Wesołych i wskoczcie na chwilkę na mójbloog. pozdrawiam.

Agila34

sorki, moje fajne życzenia na bloogu zniknęły - ale tak czy siak jeszcze raz Wesołego i Mokrego ;))))))))))))))))))))))))))))))))00

ocenił(a) film na 10
Agila34

Agila, na ten pierwszy żart że Peter nie zagra w Breaking Down to się zabrałam na prawdę. ;)
ale że Emmett i Paul zginął to wiedziałam że musi być ściema. ;D

widziałyście, nowe okładki na książki:

http://www.eclipsemovie.org/new-eclipse-paperback-book-covers-at-barnes-nobles/
podoba Wam się ta druga ?

*Agila dziękuję i nawzajem. ;*

urszulankaa

Wesołych Świąt, dla wszystkich :-))

ocenił(a) film na 5
GilmoreGirl

Hej :)
Jestem tu nowa. Od dłuższego czasu obserwuję i czytam posty na tym forum. Teraz postanowiłam sama zacząć pisać :P
A tak w ogóle to: Wesołych Świąt! ;]

ocenił(a) film na 5
Retriever

wesołego jajka i smacznego zajączka ;D

ania18_07

Wesołych Świąt , kokrego dyngusa, zajaczka uroczego i Świąt spędzonych w ciepłej wiosennej atmosferze :)

Piper16

Do Zaćmienia pozostało tylko 89 dni ! :D

ocenił(a) film na 9
GilmoreGirl

Dziewczynki - zdrowia, usmiechu, poczucia humoru, niezapomnianej atmosfery, aby wiosna w naszych serduszkach goscila przez caly rok, spelnienia w domu, pracy, szkole, smacznych jajek, "bogatych" zajączków:))

sciskam zazuleczka

Agila34

A ja życzę; świąt spędzonych w miłej, rodzinnej atmosferze, żeby pogoda dopisała i baaardzo mokrego dyngusa :D Wesołych Świąt! ;*

Piper, nawet nie wiesz jak bardzo mi humor poprawiłaś ;))

Tajlana

ZDROWYCH WESOLYCH I MOKRYCH WSZYSTKIM ZYCZE:)

tayra2

premiera ma być 30 tak jak swiatowa ? Poniewaz przeczytalam ze 30 a ktos napisal ze i tak 2 bedzie . Skad wy macie takie informaccje jak juz plakaty wisza ze 30 ma byc a ktos pisze ze nie?

izusss182

Ja też już czytałam, zdaje się oficjalne informacje, że polska premiera ma być tego samego dnia co światowa :-)

ocenił(a) film na 6
GilmoreGirl

Co do okładki to druga jest boska . ;DD

asiunia_952

A tak, druga okładka jest naprawdę świetna :-) chociaż te oryginalne, pierwsze też bardzo lubię. Zawsze coś symbolizują.

ocenił(a) film na 7
GilmoreGirl

WESOŁYCH ŚWIAT wszystkim ;D

cullens93

Dzięki wszystkim za życzenia i nawzajem
Najlepszego i smacznego !!!

cullens93

spoko, ale bardziej na DVD a nie na książkę. Dla mnie te pierwsze okladki są bardziej klimatyczne (te na czarnym tle), a te nowe za bardzo sugeruja bohaterów i wyobraźnia tak nie działa.

Edie_Sedgwick_

a i rzeczywiscie szcześliwego jajka czy co tam...

ocenił(a) film na 7
Edie_Sedgwick_

Ja w tamtym roku zrobilam sobie odliczanie do New Moon i stanelo mi na karteczkach które przygotowalam na 88 dniach do .. bo potem zapomnialam odrywac kartek .. to teraz mi sie sprzyda na odliczanie ale do zacmienia :):) Wesolego Jajka ; **

domis3

88 Dni zostało :D

Już niedługo

Piper16

ja się dołączam do życzeń ;)
zdrowych, pogodnych, wesołych świąt i mokrego dyngusa ;D

izusss182

początkowo premiera Zaćmienia w Polsce miała być 02 lipca - bo tak są premiery w Polsce (obligatoryjnie zawsze w piątki) ale prawdopodobnie ze względu na duże zainteresowanie Sagą i jej popularność dystrybutorzy postanowili jednak zrobić wyjątek i premiera Eclipse będzie tego samego dnia co światowa tzn. 30,06,2010 - na dzień dzisiejszy jest to pewne (jednakże w ostatniej chwili może się coś zmienić) :)

tayra2

a to taki mały żarcik:):)

http://demotywatory.pl/584542/Okres

tayra2

To jak jesteśmy przy humorze i demotywatorach to ja mam jeszcze 2:
http://demotywatory.pl/112239/Zmierzch
http://demotywatory.pl/1316707/Robert-Pattinson

Agila34

hehe dobre dobre:)

A tak w ogóle to cześć wszystkim ! :) Od dłuższego czasu czytam i śledzę tematy a dziś stwierdziłam ze do was dołącze :)

Wesołych świąt :)

iseefuture

ale to jest dobre pytanie jak właściwie edward wytrzymywał okres?:*
i to nie tylko belli...głupie ale prawdziwe

ocenił(a) film na 7
Edie_Sedgwick_

sama sie z kolezankami zastanawialam ; dd jajajajja

ocenił(a) film na 8
domis3

wesołego jajka ; D.

dawnoo mnie nie było ;( . ale moge sie pochwalić że nic oprócz trailera nie obejrzałam <radocha>.

http://www.eclipsemovie.org/the-evolution-of-the-cullens/ ; DD.

wybieracie sie na Bel Ami ?

ocenił(a) film na 10
anabella

Zdrowia, szczęścia i radości, w pierwsze święto dużo gości. W drugie święto dużo wody - to dla zdrowia i urody.
Dużo jajek kolorowych, świąt wesołych no i zdrowych. ;*

no Cullenowie się trochę pozmieniali. ;) na szczęście na dobre. ;)
a na Bel Ami chyba do kina nie pójdę, ale może potem sobie ściągnę. ;D
Pattinson w tym garniturze mmmmm.. ;))

ocenił(a) film na 7
urszulankaa

Jak dla mnie pattinson to najbardziej zakrecony aktor umie zartowac na swoj temat wywiady z nim s bombowe ;) i filmy super :P

domis3

Ekipa Zaćmienia w Polsce!
Rzecznik prasowy Roberta Pattinsona oświadczył nam dziś, że Robert razem z ekipą "Zaćmienia" odwiedzi nas w czerwcu tego roku na premierze trzeciej części sagi "Zmierzch". Decyzja o wizycie ekipy w Polsce, była rozważana już przy Księżycu w nowiu" -dowiadujemy się od Jacka Aresta- rzecznika Pattinsona. Jednak ze względów czysto ekonomicznych do spotkania z Polskimi fanami nie doszło. Pattinsonowi będą towarzyszyły takie gwiazdy jak Kristen Stewart, Taylor Lautner, Kellan Lutz, Ashley Greene. Spotkanie odbędzie się w Warszawie, dokładne miejsce jest jeszcze nieznane, ale z Kancelarii Prezydenta dowiadujemy się, że będzie to duży obiekt, który będzie w stanie pomieścić bardzo dużą grupę ludzi.
Polscy fani sagi "Zmierzch" będą na pewno zachwyceni, możliwością zobaczenia swoich idoli na żywo.
JEDNAK NIE JEST TO INFROMACJA NA 100% PEWNA... trzeba poczekać na oficjalny rozkład odwiedzin gwiazd w poszczególnych państwach.

Wiecie jak ja mam daleko do Warszawy ;(

ocenił(a) film na 6
Piper16

ciekawe ...

mnie też tam raczej nie będzie . ;P

ale zobacze to na necie . :P

ocenił(a) film na 7
asiunia_952

mi sie wydaje ze to sciema :P:P
To by bylo zbyt piekne
mam 4 godziny i zle znosze jazde
ale na 100000% bym pojechala !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 8
domis3

ja tez mysle ze ktos leci z nami w kulki .

za krotki za krotki.

anabella

Hmmmm wycieczka do Warszawy z Gdyni - możliwe.
Wizyta gwiazd z Zaćmienia - wg. mnie niemożliwe.
Jeszcze nigdy nie odwiedziły nas żadne gwiazdy, w dodatku w okolicach premiery.
Jeżeli jest to prawda, to z wielką chęcią bym się wybrała, zwłaszcza gdyby spotkanie odbyło się z pokazem przedpremierowym Zaćmienia.

Mogli by wcześniej uprzedzić, to się postaram sesję szybciej zaliczyć :-D

ocenił(a) film na 5
GGosiAA

Też mi się wydaje, że to raczej nie możliwe... W Polsce ?! Nie sądzę... ;(
A jeśli okaże się to prawdą ( chyba prawdziwy cud :D ), to postaram się pojechać. Do Warszawy.. ode mnie kawał drogi. No ale czego się nie robi... ;]

Retriever

a czy to przypadkiem nie jest zart z prima aprilis tylko ktos zapomnial zdementowac??? bo cos mi sie nie chce wierzyc w takie szczescie:)

ocenił(a) film na 7
Piper16

mimo ze mieszkam w warszawie i bardzo chciałby spotkać aktorów to jednak będę liczyła na swoje "ogromne" szczęście spotkanie ich na ulicy. przeraża mnie tłum młodych dziewczyn, które będą reagować jak w USA(nie chcę nikogo obrazić, ale jeżeli to zrobiłam- przepraszam). byłoby mi po prostu wstyd...

ocenił(a) film na 5
Piper16

a moze to spóźniony prima aprylis? zbyt piękne żeby było prawdziwe(mimo że nie mieszkam w Warszawie ;)).

ocenił(a) film na 6
ania18_07

Dlaczego zbyt piękne . ? Ja uważam że to całkiem możliwe bo o Polsce coraz więcej słychać ... A Rob podobno lubił słuchać polskiego hip-hopu [xdd] więc dlaczego nie . ?

Agila34

Wielkanoc pachnie wiosną, to pora tak radosna, pełna pisanek kolorowych i prezentów zajączkowych. Na stole bazie i cukrowy baranek i mnóstwo wody w dyngusowy poranek. Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych, życzę Wam dużo zdrowia, pogody ducha, smacznego jajka, mokrego dyngusa :)

ocenił(a) film na 7
maciejka26

dzieki : ********

Nooo Rob w Warszawie .. niemozliwe ;/ to zbyt cudowne ;**
ale w snach mozliwe :*