W ZWIĄZKU Z TYM, ŻE TAK NIE ŁADNIE POTRAKTOWANO NASZ TEMAT ZAKŁADAMY NOWY.
P.S. drogi panie Moderatorze, proszę zostawić nasz temat w spokoju, bo my tu bardzo grzecznie rozmawiamy, a jak ktoś rozrabia to poprostu zabierzcie głos tej właśnie konkretnej osobie i ją USUŃCIE z forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja na poczatku sie nabralam..
ale dostalam zawalu, naprawde xD
Dopiero potem przeczytalam ze to zart byl.. hahaha
Chyba bym ich zabila gdyby usmiercili Emmeta..
Przysiegam xDD
No racja . gdyby ta wiadomość była prawdziwa to nie wiem co bym zrobiła .
A pamiętacie co wrzucili w zeszłym roku 1 kwietnia . ?
Nie.. wtedy jeszcze nie bylam fanka.
Znaczy ogladalam Zmierzch, ale tak naprawde
dopiero w wakacje przeczytalam sage i zwariowalam ;d
Aha . ;] Ja pamiętam że coś było . i z dziewczynami też byłyśmy zle ale się okazało że był to żart . dziewczyny które były na poprzednim forum NM powinny pamiętać bo ja nie moge se przypomnieć co to byl za wiadomość .
Boze masakra ! Jakby zabili Emmetta ja bym padła !!!! dobrze ze to proma aprilis bo uwielbiam emmetta ;) i jaki to byl zart w tamtym roku bo nie wiem jestem fanka od lipca dopiero
Ah już pamiętam . W zeszłym roku pisali coś o tym że jedną częśc sagi mają kręcić w Polsce .. No cóż nie zbyt im się to udało . xd
Zobaczymy się najprawdopodobniej dopiero po świętach (czeka mnie ful zajęć przy porządkach i dzieciakach),więc życzę Wesołych i wskoczcie na chwilkę na mójbloog. pozdrawiam.
sorki, moje fajne życzenia na bloogu zniknęły - ale tak czy siak jeszcze raz Wesołego i Mokrego ;))))))))))))))))))))))))))))))))00
Agila, na ten pierwszy żart że Peter nie zagra w Breaking Down to się zabrałam na prawdę. ;)
ale że Emmett i Paul zginął to wiedziałam że musi być ściema. ;D
widziałyście, nowe okładki na książki:
http://www.eclipsemovie.org/new-eclipse-paperback-book-covers-at-barnes-nobles/
podoba Wam się ta druga ?
*Agila dziękuję i nawzajem. ;*
Hej :)
Jestem tu nowa. Od dłuższego czasu obserwuję i czytam posty na tym forum. Teraz postanowiłam sama zacząć pisać :P
A tak w ogóle to: Wesołych Świąt! ;]
Wesołych Świąt , kokrego dyngusa, zajaczka uroczego i Świąt spędzonych w ciepłej wiosennej atmosferze :)
Dziewczynki - zdrowia, usmiechu, poczucia humoru, niezapomnianej atmosfery, aby wiosna w naszych serduszkach goscila przez caly rok, spelnienia w domu, pracy, szkole, smacznych jajek, "bogatych" zajączków:))
sciskam zazuleczka
A ja życzę; świąt spędzonych w miłej, rodzinnej atmosferze, żeby pogoda dopisała i baaardzo mokrego dyngusa :D Wesołych Świąt! ;*
Piper, nawet nie wiesz jak bardzo mi humor poprawiłaś ;))
premiera ma być 30 tak jak swiatowa ? Poniewaz przeczytalam ze 30 a ktos napisal ze i tak 2 bedzie . Skad wy macie takie informaccje jak juz plakaty wisza ze 30 ma byc a ktos pisze ze nie?
Ja też już czytałam, zdaje się oficjalne informacje, że polska premiera ma być tego samego dnia co światowa :-)
A tak, druga okładka jest naprawdę świetna :-) chociaż te oryginalne, pierwsze też bardzo lubię. Zawsze coś symbolizują.
spoko, ale bardziej na DVD a nie na książkę. Dla mnie te pierwsze okladki są bardziej klimatyczne (te na czarnym tle), a te nowe za bardzo sugeruja bohaterów i wyobraźnia tak nie działa.
Ja w tamtym roku zrobilam sobie odliczanie do New Moon i stanelo mi na karteczkach które przygotowalam na 88 dniach do .. bo potem zapomnialam odrywac kartek .. to teraz mi sie sprzyda na odliczanie ale do zacmienia :):) Wesolego Jajka ; **
początkowo premiera Zaćmienia w Polsce miała być 02 lipca - bo tak są premiery w Polsce (obligatoryjnie zawsze w piątki) ale prawdopodobnie ze względu na duże zainteresowanie Sagą i jej popularność dystrybutorzy postanowili jednak zrobić wyjątek i premiera Eclipse będzie tego samego dnia co światowa tzn. 30,06,2010 - na dzień dzisiejszy jest to pewne (jednakże w ostatniej chwili może się coś zmienić) :)
To jak jesteśmy przy humorze i demotywatorach to ja mam jeszcze 2:
http://demotywatory.pl/112239/Zmierzch
http://demotywatory.pl/1316707/Robert-Pattinson
hehe dobre dobre:)
A tak w ogóle to cześć wszystkim ! :) Od dłuższego czasu czytam i śledzę tematy a dziś stwierdziłam ze do was dołącze :)
Wesołych świąt :)
ale to jest dobre pytanie jak właściwie edward wytrzymywał okres?:*
i to nie tylko belli...głupie ale prawdziwe
wesołego jajka ; D.
dawnoo mnie nie było ;( . ale moge sie pochwalić że nic oprócz trailera nie obejrzałam <radocha>.
http://www.eclipsemovie.org/the-evolution-of-the-cullens/ ; DD.
wybieracie sie na Bel Ami ?
Zdrowia, szczęścia i radości, w pierwsze święto dużo gości. W drugie święto dużo wody - to dla zdrowia i urody.
Dużo jajek kolorowych, świąt wesołych no i zdrowych. ;*
no Cullenowie się trochę pozmieniali. ;) na szczęście na dobre. ;)
a na Bel Ami chyba do kina nie pójdę, ale może potem sobie ściągnę. ;D
Pattinson w tym garniturze mmmmm.. ;))
Jak dla mnie pattinson to najbardziej zakrecony aktor umie zartowac na swoj temat wywiady z nim s bombowe ;) i filmy super :P
Ekipa Zaćmienia w Polsce!
Rzecznik prasowy Roberta Pattinsona oświadczył nam dziś, że Robert razem z ekipą "Zaćmienia" odwiedzi nas w czerwcu tego roku na premierze trzeciej części sagi "Zmierzch". Decyzja o wizycie ekipy w Polsce, była rozważana już przy Księżycu w nowiu" -dowiadujemy się od Jacka Aresta- rzecznika Pattinsona. Jednak ze względów czysto ekonomicznych do spotkania z Polskimi fanami nie doszło. Pattinsonowi będą towarzyszyły takie gwiazdy jak Kristen Stewart, Taylor Lautner, Kellan Lutz, Ashley Greene. Spotkanie odbędzie się w Warszawie, dokładne miejsce jest jeszcze nieznane, ale z Kancelarii Prezydenta dowiadujemy się, że będzie to duży obiekt, który będzie w stanie pomieścić bardzo dużą grupę ludzi.
Polscy fani sagi "Zmierzch" będą na pewno zachwyceni, możliwością zobaczenia swoich idoli na żywo.
JEDNAK NIE JEST TO INFROMACJA NA 100% PEWNA... trzeba poczekać na oficjalny rozkład odwiedzin gwiazd w poszczególnych państwach.
Wiecie jak ja mam daleko do Warszawy ;(
mi sie wydaje ze to sciema :P:P
To by bylo zbyt piekne
mam 4 godziny i zle znosze jazde
ale na 100000% bym pojechala !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hmmmm wycieczka do Warszawy z Gdyni - możliwe.
Wizyta gwiazd z Zaćmienia - wg. mnie niemożliwe.
Jeszcze nigdy nie odwiedziły nas żadne gwiazdy, w dodatku w okolicach premiery.
Jeżeli jest to prawda, to z wielką chęcią bym się wybrała, zwłaszcza gdyby spotkanie odbyło się z pokazem przedpremierowym Zaćmienia.
Mogli by wcześniej uprzedzić, to się postaram sesję szybciej zaliczyć :-D
Też mi się wydaje, że to raczej nie możliwe... W Polsce ?! Nie sądzę... ;(
A jeśli okaże się to prawdą ( chyba prawdziwy cud :D ), to postaram się pojechać. Do Warszawy.. ode mnie kawał drogi. No ale czego się nie robi... ;]
a czy to przypadkiem nie jest zart z prima aprilis tylko ktos zapomnial zdementowac??? bo cos mi sie nie chce wierzyc w takie szczescie:)
mimo ze mieszkam w warszawie i bardzo chciałby spotkać aktorów to jednak będę liczyła na swoje "ogromne" szczęście spotkanie ich na ulicy. przeraża mnie tłum młodych dziewczyn, które będą reagować jak w USA(nie chcę nikogo obrazić, ale jeżeli to zrobiłam- przepraszam). byłoby mi po prostu wstyd...
a moze to spóźniony prima aprylis? zbyt piękne żeby było prawdziwe(mimo że nie mieszkam w Warszawie ;)).
Dlaczego zbyt piękne . ? Ja uważam że to całkiem możliwe bo o Polsce coraz więcej słychać ... A Rob podobno lubił słuchać polskiego hip-hopu [xdd] więc dlaczego nie . ?
Wielkanoc pachnie wiosną, to pora tak radosna, pełna pisanek kolorowych i prezentów zajączkowych. Na stole bazie i cukrowy baranek i mnóstwo wody w dyngusowy poranek. Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych, życzę Wam dużo zdrowia, pogody ducha, smacznego jajka, mokrego dyngusa :)