dziś padnie pierwszy klaps... proponuję abyśmy w tym temaie dzielili sie nowinkami z planu :)
mam nadzieje ze tak xD
juz sie nie moge doczekac jak Jake pocaluje Belle w filmie ;]
no ja mimo że nie lubię tego momentu to też nie mogę się go doczekać, ciekawe jak im to wyjdzie. ;)) i mam nadzieję że nie dadzą do sieci zdjęcia ich pocałunku, bo chcę żeby to była niespodzianka. ;))
Ja nie wiem co wy macie do Victorii :D
Jeśli chodzi o grupę złych wampirów to ona jest najbardziej zajebistym wampirem :D A ta aktorka która bedzie ją grać, to nawet nieźle wygląda ;D
A zdjęcia Belli i Edwarda to marzenie normlanie. :D
Zdjęcia są fanatsyczne. Obłędne :-) Narobiły mi smaczku, mam nadzieję, że sceny między Edwardem i Bellą będą nieco odważniejsze. A jeżeli chodzi o Victorię to rzeczywiście lubię tę postać. Zdjęcie z nią i Rileyem to może być też wizja Alice.
http://www.eclipsemovie.org/even-more-new-eclipse-stills-edward-and-bella-kiss-i n-the-meadow/
A te widziałyście? :-)))) Szczególnie dwa ostatnie są rewelacyjne! Cenka opada ;-)
oo, Edward w koncu nie robi takiej miny jak by sie zderzyl z pralka xDD
strasznie duzo dzisiaj tych zdjeci wypuscili .dziwne, ciagle nic i nic -a nagle boom ; D .
zeby tylko nie przegieli ...
nie no po prostu obłęd, cudowne te zdjęcia są. ;)) i podoba mi się że Edward nie jest tak jak w drugiej części cały czas w koszuli i w garniaku, jak jakiś stary pryk, tu wygląda na 17-latka tak jak powinno być. ;D
i po tych zdjęciach to jestem pewna że oni dostaną tę nagrodę znów ;D
Uff nic, nic, a teraz tak dużo!! Przynajmniej teraz będzie więcej tej namiętności między nimi ;) cuudo!! Tylko nie za dużo, bo będzie jak z NM, a tego nie chcemy....
Czy tylko ja twierdze, że nasz Robcio powinien sobie klatę ogolić??
aaaa! te zdjęcia są obłędne! no i koniec z zamartwianiem się, że będzie jeden wielki zawód. już się nie mogę doczekać zwiastuna! Czułam, że się nie zawiodę!
Chyba za bardzo się ekscytuję, ale po prostu nie mogę przestać o tym myśleć :P
ale gorąco bedzie hahahah edward mmmm boskiii aa no dali nam fotki chyba specjalnie na walentynki zebysmy poczuly magie milosci ;))
obłęd - jak bedzie tak w filmie jak na zdjęciach to ja jestem wniebowzięta - dzięki dziewczyny za te cuda
Zawału dostane dziewczyny nie wiem jak wam dziękować!!! Nie wytrzymam !
Sorki za bledy, ale nie umiekmpisać .
O zapomniałam dodać... oni w końcu wyglądają na naprawdę szczęśliwych, bo
jak do tej pory mieli wiecznie strute miny...;)
Z nadmiaru tych zdjec dostalam palpitacji serca!!
Teraz wezbrala sie we mnie taka nadzieja ze film choc
troche dorowna ksiazce.. Zacmienie to moja ulubiona czesc
i mam nadzieje ze nie zawiedzie mnie tak jak KwN...
To jest też moja ulubiona część :)) te zdjęcia są super! Wydaje mi się, że ten film nas jednak nie zawiedzie :)
nie no te zdjęcia po prostu są nieziemskie, warto było czekać tyle bez
żadnych nowości żeby teraz zobaczyć takie cuda. ;DD no ja po prostu kocham
te zdjęcia i z tego co wywnioskowałam na http://www.eclipsemovie.org/ to
jeżeli dobrze wywnioskowałam to tych zdjęć pokażą jeszcze więcej. ;)) bo
pisze: MORE Eclipse stills after the break!!!! ahh nie mogę się doczekać...
Nie wiem czemu , ale nie otwierają mi się te zdjęcia już ;/ tak jakby ich nie było już :( Zapisaliście sobie na kompie;p?
no mi właśnie też jakoś nie... jakiś błąd wyskakuje i są tylko starsze
posty... ;(( a myślałam że będę sobie codziennie zaglądać i się zachwycać.
Ja nie mam. I nie zdążyłam zobaczyć, bo dopiero weszłam na forum.
Możesz wrzucić na jakiś serwer? Albo wysłać mailem?;>
Tu są jakieś dwa...
http://www.fanpop.com/spots/twilight-series/images/10422679/title/larger-eclipse -still
Tu też sporo:
http://www.fanpop.com/spots/twilight-series/images/10418137/title/brand-new-ecli pse-stills-pic-think-bella-holding-ring-box
A to widziałyście?
http://www.fanpop.com/spots/twilight-series/images/10422182/title/larger-eclipse -still
Podobno był to nieplanowany wyciek i dlatego co ważniejesze strony pousuwały już zdjęcia ze swoich stron;-|
taaa wyciek- szczerze nie obchodzi mnie to- moja radosc nie zna granic :D stillsy są swietne zdążyłam je zgrać na kompa w ostatnim momencie dosłownie :D
Albo planowany wyciek ;P no bo ciekawe że akurat w walentynki i do tego
pojawiło się na stronie Eclipse, no w każdym razie ważne że się pojawiły ;D
i zrobiły swoje ;D
Zdjęcia fantastyczne :-)) Bella wygląda na nich bardzo ładnie. Wychodzi na to, że peruka jednak jej służy.
tak bea wygląda prześliczniej i chyba twórcy przestai sie nad nią "pastwić" :P i w lepsze ciuchy ubrali, jakoś mi to w oko wpado :P
hehe , zgadzam się ;]
mi tez jej ubrania wpadly w oko ; P.
więc dziewczeta i chlopcy , ile jeszcze dni ? 140 ?
oo bardzo fajnie zrobione. ;)) a w tle to Kołysanka Belli, tak? ;))
no a co do wyglądu Belli, to zgadzam się wygląda bardzo dobrze. ;)) i ubrania też dobrze że jej
zmienili i jak juz wcześniej pisalam Edward też wygląda dużo lepiej, wreszcie jak 17-latek, a nie
25... postarali, się.. juz wiem że Zaćmienie będzie niesamowite. ;))
Tamten link jest nieaktualny, był jakiś błąd z tytułem, tu jest nowy link
http://www.youtube.com/watch?v=43eo3DX6VOc
Niestety po ostatnim formacie, do robienia filmików został mi standardowy Windows Movie Maker
A w tle Yiruma - River Flows In You, kołysanka która niestety nie została wykorzystana w filmie Zmierzch
Dzisiaj na TV E! mowili ze to byl wyciek. Tak jak mowiliscie, dlatego wszystkie oficjalne strony takie jak eclipsemovie.org pousowaly te zdjecia. Ale sie ciesze ze akurat wtedy bylam na kompie!!! xDD
I tak wgl to zostalo 135 dni i 15.. a walsciwie w tej minucie to 15 godzin 53 minuty xDD
no, wyciek czy nie wyciek ważne że był ;)) kurcze a ja mialam E! kiedyś ale zablokowali ;(( i teraz na
jego miejsce jest jakiś głupi kanał ;/ a ja tak lubiłam oglądać różne nowinki w E! ;)
Slyszeliście ?????? Wczoraj i dzisiaj był do zobaczenia trailer Eclipse podobno, wyciekł tak jak zdjęcia, ale jak Summit się zorientował z wszystkich stron pousuwał. UWAGA!! Dlatego prosze Was jak ktoś się natknie niech nagra choćby na komorke z komputera! Wiem, że to może być plotka, ale warto nadzieje mieć.
,,Pojawiły się kolejne plotki dotyczące wyczekiwanego trailera Eclipse. Plotka nr. 1 ta mówi rzekomo o tym, że zwiastun trzeciej części Sagi Twilight będzie dostępny jedynie na limitowanym wydaniu DVD New Moon! Więc co z promocją filmu na świecie? Otóż pojawić się ma jedynie krótki spot w TV i plakaty promujące. Proszę jednak traktować tę płotkę z przymrużeniem oka.. przecież taki film jak Eclipse będzie miał głośną kampanię reklamującą, wiec i trailer w końcu się na pewno pojawi..
Co do dalszych plotek o zwiastunie Eclipse to podobno wczoraj lub też dziś pojawił się on w Internecie. Podobno przez krótki czas można było obejrzeć trailer Eclipse na jednej ze stron internetowych, lecz Summit Entertainment szybko zareagował i video zostało natychmiast usunięte.
''