PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163577
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

dziś padnie pierwszy klaps... proponuję abyśmy w tym temaie dzielili sie nowinkami z planu :)

Hoax

http://watchstreamingmovies.info/official-twilight-saga-eclipse-trailer/
http://www.youtube.com/watch?v=ygchA4EB8YA
Tu podobno idzie/można było zobaczyć. Ale ja nie wiem bo nie moge wejść na yt. -.-

Piper16

Ni cholery, nie ma :)

Piper16

-.-' na yt wejsc nie mofge a w tym linku pierwszym przenosi na Eclipse , ale nie znam się na tym ;/ No coż może za niedługo będzie, powinien już być ;/

Piper16

Na youtube przenosi tlyko do tego pierwszego linku, więc nic to nie daje.

ocenił(a) film na 8
Beyond_Birthday

ehh , a juz mialam nadzieje ze moze to wlasnie dzisiaj zobacze ten trailer .. ;( .

/ no coz,trzeba czekac na dvd NM ;] .

anabella

http://vampires-and-werewolves.blogspot.com/2010/02/fragment-oficjalengo-trailer a-eclipse.html Tutaj dosyć dziwny fragmencik trailera, bo tylko samo wejście z logo :P Ale dla zainteresowanych... :D

Beyond_Birthday

Ta muzyka kojarzy mi się z mrocznym rycerzem :P

Beyond_Birthday

Dziwne jest , upiorne trochę ;/

Piper16

Upiornie? Jestem za. Tego właśnie oczekuję.

Beyond_Birthday

Krwawa jatka ? Wiadomo , że musi być ostro ;)
Ale ta muzyka jest dziwna ;d

Piper16

To tylko w zwiastunie taka... Tam nigdy nie jest zgodna z tą, która jest w filmie, z tej racji, że ścieżka dźwiękowa jeszcze nie powstała :P

Beyond_Birthday

Wiem xD Wogole wielkie dzięki za info ;*;) Ciekawe czy to naprawde oficjalne ;p

ocenił(a) film na 8
Piper16

no ciekawe ;] .
chociaz , czy ja wiem, az tak bardzo chyba nie przypadl mi do gustu ... ksiezyc zmieniajacy sie w litere 'p' ?
/ coz, moje tylko zdanie ;] .

ocenił(a) film na 10
Beyond_Birthday

ahh, już nie mogę się doczekać całego trailera ;)) oj będzie się działo. ;D

urszulankaa

Stawiam piątaka, że to oficjalne ;] Ale przekonamy się przy pełnym trailerze...
A w co ma się zmieniać? akoś trzeba zaćmienie pokazać :D

Beyond_Birthday

przestańcie błagam was dopiero co ochłonełam po nowych zdjeciach xD

Edie_Sedgwick_

Nie ja już nie wytrzymam ! TRAILER ! Dawać, Do New Moon był długo przed premnierą dajcie do Eclipse błagam ;D

Piper16

Hahaha, spokojnie <wachluje>

Beyond_Birthday

Cześć wszystkim ;)
Jako że jestem nowa spróbuję się jakoś wkręcić ;P
i od razu chcę powiedzieć że uwielbiam was wszystkich xD a najbardziej te osoby które ostatnio dodały linki ze zdjęciami ;)

CrazyGirl_93

Nowa na forum i wszystkich uwielbiasz? No proszę, co za bezceremonialność :)

CrazyGirl_93

Cholibka, nie załapałam się na to by być najbardziej uwielbianą.. heh...no cóż... zadowolone się samym uwielbieniem:P

Jak do końca tygodnia nie dadzą trailera, to się zdenerwuje;/

Hoax

To lepiej już się za to zabieraj, bo coś czuję, że trailer zobaczymy dopiero za miesiąc.

Beyond_Birthday

Ej! Ja się wcale nie chcę denerwować;)
Więcej optymizmu.. Może sie pomylą?;>

Hoax

Trzeba być przyjaźnie nastawionym do wszystkich ;)
a poza tym to jak już wcześniej napisano, więcej optymizmu. Może jednak za niedługo się pokaże pierwszy trailer ;)

CrazyGirl_93

No wiecie... Też mam cichą nadzieję i codziennie namiętnie zaglądam na różne stronki w poszukiwaniu zwiastunu, ale zawsze mam w zanadrzu pesymistyczną opcję, by się w razie czego pocieszyć, że mimo wszystko to tylko miesiąc :P

Beyond_Birthday

a co jeżeli ta czesć zostanie potraktowana jak zwykły film i zwiastun bedzie dopiero tak 2 miesiace przed premierą, czyli jakoś w maju???

Edie_Sedgwick_

Mnie się wydaje, że tak właśnie będzie, że to z New Moon zrobili wyjątek. Tak jak już wcześniej pisałam, chociaż jestem bardzo ciekawa trailera (szczególnie po ostatnich stillsach) to mogę poczekać jeszcze trochę :-) Wolę być zaskoczona w kinie (byle by miło). A teraz z niecierpliwością czekam na Remember Me - już całkiem niedługo w kinach :-))

GilmoreGirl

ja tez chce koniecznie zobaczyć Remember me. Bo fajna opowieść się zapowiada

ocenił(a) film na 10
effi_2

no ja mam nadzieję, że trailer będzie jak najszybciej, gdzieś tak w marcu.. kto wie może pokażą na
tych oscarach, o albo na malinach ;))

a do Remember me też już się nie mogę doczekać, będzie trzeba obejrzeć koniecznie. ;D

ocenił(a) film na 8
urszulankaa

no a nie wypuszcza trailera razem z dvd New Moon ?

tak,tak - ide na Remember Me ;] .

effi_2

Wiecie co - z tymi "Malinami" to niech sobie odpuszczą - są "lepsze kwiatki" którym te maliny naprawdę się należą, ale nie ma to jak czepiać się najpopularniejszych tytułów, bo o tych mniej znanych nikomu nie chce się poprostu gadać, a tak jest pożywka dla tych marudzących.

Agila34

Zgadzam się, że w New Moon się nie postarali, scenariusz i gra Roberta jest na niskim poziomie, ale te całe Złote Maliny to jakaś kompletna głupota jak dla mnie. Bezsensowne nagrody, do tego czasem trafiają nie tam, gdzie trzeba. Jak zobaczyłam, że Tom Cruise za rolę Lestata został do niej nominowany to mi szczęka opadła... Osobiście uważam, że to jego najlepsza rola i wypadł w niej fantastycznie, no alllleee... Co to ma za znaczenie, nie?

Beyond_Birthday

Ach nie, przepraszam... To nie Tom był nominowany, tylko duet Cruise i Pitt, co więcej ZGARNĘLI malinę. Paranoja.

effi_2

http://www.youtube.com/watch?v=A5UKbmjkYhA
zdjęcia z planu...:D

ocenił(a) film na 7
effi_2

witam:) od jakiegoś czasu śledzę to forum i bardzo chciałam do niego dołączyć:) uwielbiam całą sagę i też czekam niecierpliwie na trailer eclipse...mam nadzieję że niedługo się pojawi:):D

asia___123

Witamy ;) My też czekamy ^^

ocenił(a) film na 10
Piper16

Piper jakie rymy ;))
a na http://www.eclipsemovie.org/ piszą coś o Breaking Down w 3D.. jak myślicie to dobry pomysł.
bo według mnie to tam nie ma zbytnio co pokazywac takiego w 3D chociaz nie wiem, bo z Volturi
przecież nie walczą jednak, to ja nie wiem czy to byłby dobry pomysł, w Eclipse, może i by się
sprawdziło, ale Breaking Down jakoś nie bardzo...

urszulankaa

Hmm dużo na tym przynbajmniej zaropbią i efektami to czekanie wynagrodzą . xD
Ja bym się cieszyła gdyby było w 3d , ale poszłabym też na wersje dodatkową czyli i na 3D i na zwykłą bym poszła ;p

Nie nie lepiej nie rymuje już ;d

Piper16

jak wyjdzie DVD z Księżycem w Nowiu to tam będzie material z Zaćmienia i pewnie tez zwiastun.

dangerous_

Coś cisza jest :(

Piper16

Kiedy ten trailer będzie uh ;/

Piper16

Za 3 miesiące :):):)

Beyond_Birthday

albo marzec albo maj ale raczej bardziej maj .

ocenił(a) film na 10
dangerous_

to ja proponuję kompromis, niech będzie kwiecień. ;DD

urszulankaa

Eeee tam. Ja stawiam na sierpień. Nieważne, że premiera filmu jest w lipcu :P

Beyond_Birthday

Co wy gadacie ?! No co wy gadacie :D Na pewno zrobią nam niespodziankę na Wigilię :) Tak, to będzie najbardziej odpowiedni moment ;P

Anka_53

O! Mądrze prawisz, tak pewnie będzie :D

Beyond_Birthday

a przy okazji ;D kiedy ma wyjść New Moon na dvd ? :>

Anka_53

Najcześciej spotykam się z informacją, że 20 marca. I tego się trzymam... Ewentualnie z kilkudniowym opóźnieniem :P

ocenił(a) film na 10
Beyond_Birthday

haha, ja proponuję w wersji DVD Breaking Down - to dopiero będzie poruszenie. ;DD