dziś padnie pierwszy klaps... proponuję abyśmy w tym temaie dzielili sie nowinkami z planu :)
http://watchstreamingmovies.info/official-twilight-saga-eclipse-trailer/
http://www.youtube.com/watch?v=ygchA4EB8YA
Tu podobno idzie/można było zobaczyć. Ale ja nie wiem bo nie moge wejść na yt. -.-
-.-' na yt wejsc nie mofge a w tym linku pierwszym przenosi na Eclipse , ale nie znam się na tym ;/ No coż może za niedługo będzie, powinien już być ;/
ehh , a juz mialam nadzieje ze moze to wlasnie dzisiaj zobacze ten trailer .. ;( .
/ no coz,trzeba czekac na dvd NM ;] .
http://vampires-and-werewolves.blogspot.com/2010/02/fragment-oficjalengo-trailer a-eclipse.html Tutaj dosyć dziwny fragmencik trailera, bo tylko samo wejście z logo :P Ale dla zainteresowanych... :D
To tylko w zwiastunie taka... Tam nigdy nie jest zgodna z tą, która jest w filmie, z tej racji, że ścieżka dźwiękowa jeszcze nie powstała :P
no ciekawe ;] .
chociaz , czy ja wiem, az tak bardzo chyba nie przypadl mi do gustu ... ksiezyc zmieniajacy sie w litere 'p' ?
/ coz, moje tylko zdanie ;] .
Stawiam piątaka, że to oficjalne ;] Ale przekonamy się przy pełnym trailerze...
A w co ma się zmieniać? akoś trzeba zaćmienie pokazać :D
Nie ja już nie wytrzymam ! TRAILER ! Dawać, Do New Moon był długo przed premnierą dajcie do Eclipse błagam ;D
Cześć wszystkim ;)
Jako że jestem nowa spróbuję się jakoś wkręcić ;P
i od razu chcę powiedzieć że uwielbiam was wszystkich xD a najbardziej te osoby które ostatnio dodały linki ze zdjęciami ;)
Cholibka, nie załapałam się na to by być najbardziej uwielbianą.. heh...no cóż... zadowolone się samym uwielbieniem:P
Jak do końca tygodnia nie dadzą trailera, to się zdenerwuje;/
Trzeba być przyjaźnie nastawionym do wszystkich ;)
a poza tym to jak już wcześniej napisano, więcej optymizmu. Może jednak za niedługo się pokaże pierwszy trailer ;)
No wiecie... Też mam cichą nadzieję i codziennie namiętnie zaglądam na różne stronki w poszukiwaniu zwiastunu, ale zawsze mam w zanadrzu pesymistyczną opcję, by się w razie czego pocieszyć, że mimo wszystko to tylko miesiąc :P
a co jeżeli ta czesć zostanie potraktowana jak zwykły film i zwiastun bedzie dopiero tak 2 miesiace przed premierą, czyli jakoś w maju???
Mnie się wydaje, że tak właśnie będzie, że to z New Moon zrobili wyjątek. Tak jak już wcześniej pisałam, chociaż jestem bardzo ciekawa trailera (szczególnie po ostatnich stillsach) to mogę poczekać jeszcze trochę :-) Wolę być zaskoczona w kinie (byle by miło). A teraz z niecierpliwością czekam na Remember Me - już całkiem niedługo w kinach :-))
no ja mam nadzieję, że trailer będzie jak najszybciej, gdzieś tak w marcu.. kto wie może pokażą na
tych oscarach, o albo na malinach ;))
a do Remember me też już się nie mogę doczekać, będzie trzeba obejrzeć koniecznie. ;D
no a nie wypuszcza trailera razem z dvd New Moon ?
tak,tak - ide na Remember Me ;] .
Wiecie co - z tymi "Malinami" to niech sobie odpuszczą - są "lepsze kwiatki" którym te maliny naprawdę się należą, ale nie ma to jak czepiać się najpopularniejszych tytułów, bo o tych mniej znanych nikomu nie chce się poprostu gadać, a tak jest pożywka dla tych marudzących.
Zgadzam się, że w New Moon się nie postarali, scenariusz i gra Roberta jest na niskim poziomie, ale te całe Złote Maliny to jakaś kompletna głupota jak dla mnie. Bezsensowne nagrody, do tego czasem trafiają nie tam, gdzie trzeba. Jak zobaczyłam, że Tom Cruise za rolę Lestata został do niej nominowany to mi szczęka opadła... Osobiście uważam, że to jego najlepsza rola i wypadł w niej fantastycznie, no alllleee... Co to ma za znaczenie, nie?
Ach nie, przepraszam... To nie Tom był nominowany, tylko duet Cruise i Pitt, co więcej ZGARNĘLI malinę. Paranoja.
witam:) od jakiegoś czasu śledzę to forum i bardzo chciałam do niego dołączyć:) uwielbiam całą sagę i też czekam niecierpliwie na trailer eclipse...mam nadzieję że niedługo się pojawi:):D
Piper jakie rymy ;))
a na http://www.eclipsemovie.org/ piszą coś o Breaking Down w 3D.. jak myślicie to dobry pomysł.
bo według mnie to tam nie ma zbytnio co pokazywac takiego w 3D chociaz nie wiem, bo z Volturi
przecież nie walczą jednak, to ja nie wiem czy to byłby dobry pomysł, w Eclipse, może i by się
sprawdziło, ale Breaking Down jakoś nie bardzo...
Hmm dużo na tym przynbajmniej zaropbią i efektami to czekanie wynagrodzą . xD
Ja bym się cieszyła gdyby było w 3d , ale poszłabym też na wersje dodatkową czyli i na 3D i na zwykłą bym poszła ;p
Nie nie lepiej nie rymuje już ;d
Co wy gadacie ?! No co wy gadacie :D Na pewno zrobią nam niespodziankę na Wigilię :) Tak, to będzie najbardziej odpowiedni moment ;P
Najcześciej spotykam się z informacją, że 20 marca. I tego się trzymam... Ewentualnie z kilkudniowym opóźnieniem :P