dziś padnie pierwszy klaps... proponuję abyśmy w tym temaie dzielili sie nowinkami z planu :)
No ja bym na temat długo polemizowała :D
Come on, moze sie okazać, ze w 2011 każdy 3d będzie miał w domu, więc o co chodzi :D
Tak, on ma bardzo widoczne kły. :D Jak je zobacze, to pewnie dostane palpitacji serca :D
A przy okazji, ja nie widziałam jeszcze Avatara :D Buhaha :D
Jakoś nie chciałam :D Wszyscy tylko tak o tym gadali, stwierdziłam, ze jest to za przerklamowane, i zrobię to później, jak emocje opadną ;)
A warto obejrzeć ? :)
I kto to mówi! Nie jest to bardziej przereklamowane od Zmierzchu! :D
Pewnie, że warto... Fabuła w sumie nie jest nadzwyczajna. Jak oglądałaś Pocahontas to będziesz miała wrażenie, jakbyś już to kiedyś widziała :D Ale ten świat... Robi wrażenie na dużym ekranie. To bardzo przyjemny film i poniekąd piękny.
Jak kto to mówi ? :D Ja nie wpadam z skrajności w skarjność :D I nie reaguje na te wszytskie emocje :D ani ze sagą ani z pandorą z avatara ;D na wszytsko trzeba reagować spokojnie :D
Nie lubiłam ryja Pocaahontas, szczerze powiedziawszy :D
Ale nie no dzięki za poelcenie ;) obejrzę ;D
Haha, a ja uważam, że Pocahontas jest najładniejsza z tych wszystkich księżniczek disneyowskich :D
Ale spokojnie, w Avatarze nikt z jej "ryjem", jak to ładnie określiłaś, nie lata :)
Sory, za ten " ryj " ;D Jestem bezpośrednia ostatnimi czasy :D
Ja tam z disneya, to lubiłam Królewnę Śnieżkę :D ! I mam nawet jedną cechę wspólną z tą postacią :D Zima czy lato, jestem biała jak Śnieżka :D
Bycie białym nie jest złe. Ale, bez obrazy, za to Królewna śnieżka to dla mnie największa disneyowska szkarada hahahah
ja też nie ogladalam Avatara xD .
i tez uwazam ze Pocahontas jest fajna.
a wracajac do sagi , to nie uwazacie ze Robert/Edward powinien sie ogolic na klacie ? x D .
Dla mnie Robert, to jeden z najbardziej naturlanych facetów w wielkim świecie aktorów. :D Mi ta te jego włosy nie przeszkadzają.
Może i twórcy powinni się postarać o jego wizerunek... Ale swoją drogą golenie się na klascie jest kretyńskie haha. Ale cóż, Ed był ponoć gładki...
Mi tam pasuje tak jak jest :D Chociaż jak tak patrzę czasami na zdjęcia Kristen i Roberta, to wyglądają tak jakby byli zdjęci z krzyża :D I to mnie najbardziej śmieszy ;D
Na tych zdjeciach z Zacmienia jego wlosy na klacie powalają xD
Ale może jako Edward chce mieć troche ludzkości , bo jak poweiedziała Bells najbardziej ludzkie są w nim te włosy ^.^
A może mu doklejają do filmu ;p
nie no Pattinson po prostu chciał być męski i nie dał sobie zgolic włosów na klacie, bo chciał pokazać, że w ogóle je ma ;))
Kto doczepia włosy na kalcie, dziewczyny?! asne, że prawdziwe haha. Do tego zabawne :P
A co do ich min to w sumie prawda, ale mam wrażenie, że za każdym razem to Rob odwala całą robotę, bo Kristen wygląda, jakby spała :D
Nie no jak mamy tak na to patrzeć, to dużo cech wampirzych się nie zgadza, z prawdzwym wyobrażeniem wampira, więc włosy to chyba najmniejszy problem :)
A do Kristen to ja mam szacunek. Nie każdy musi wyglądać jak lansująca się Paris Hilton z nową torebką od Gucciego.
Chociaż Paris Hilotn to też jest fenomen, jak Jola Rutowicz.Tylko lepsza. :D
http://stylio.pl/zdjecia/needs-edward/389504
^^ - spoko xD
a ja uwazam ze i Rob i Kristen fajnie graja, musze przyznac ze wedlug mnie Kristen postarala sie bardziej w NM . ;]
Z nimi to jakoś dziwnie. Jak dla mnie Robert popisał się w Twilight w przeciwieństwie do Kristen, a w New Moon było odwrotnie :P Ale takie jest moje zdanie. Może w Eclipse będą grać równo (mam nadzieję) dobrze.
no bluzka niczego sobie. ;)
a co do gry Kristen, to według mnie tez w New Moon zagrała bardzo dobrze ;) jak mnie denerwują ci ludzie co się przyczepiają do jej otwartej buzi, no ludzie, rzeczywiście najważniejszy szczegół...
Jezu, ja mam 2 wytłumaczneiza zawsze na tą buzię :D
po pierwsze, lepiej się przez buzię oddycha, po drugie to według niektórych facetów jest sexowne :D więc czemu nie ;d głupi ludzie i tyle ;d
no właśnie czepiają się .ostatnio jak ogladalam NM to specjalnie patrzalam na jej twarz , i ona no miala ja otwarta jak chciala cos powiedzic , czasami troche za dlugo zastanawiala sie chyba co powiedziec no i tak tkwila z otwarta buzia ; D .
Ja sie na przykład nie czepiam do jej "otwartej buzi" tylko do całokształtu. I naprawdę widziałam z nią kilka filmów i dla mnie nie jest ciekawą aktorką. No po prostu źle gra..
Ja wam powiem, że Ja mam koszulkke tylko z napisem czcionką Twilight , ale taką identyczną tylko białą ma moja koleżanka z klasy jak w tym przyszła to myślałam, że padne kupiła w New Yorker za 39,90 xD
A co do buzi to może tak woli ;D
a ja dawno temu fundnęłam sobie taką http://img121.imageshack.us/img121/6551/moon3l.jpg
podobało mi się zestawienie "okładek" ;)
a co do buzi to ma taki układ szczęki... nie ona pierwsza nie ostatnia ;) choćby nasza rodzima Farellówna ;p
Ale się uśmiałam czytając ostatnie dwie strony ;D mocne teksty mieliście
dziś ;D najbardziej podobało mi sie bardzo gładkie przejście na bajki
Disneya ;D to parę słów moje komentarzu do tego wszystkiego:
zgadzam sie filmik ze zdjęciami z youtube, bardzo fajny; co do początku
trajlera to ja też stawiam na to że jest faktycznie oficjalny;
także uważam że zwiastun pewnie pojawi się na płycie New Moon, tylko że
data na marzec jest podana na USA, a wie ktoś co z Polską? Bo ja stawiam,
że u nas na pewno nie wyjdzie wtedy, zważywszy na to jakie opóźnienie miał
Zmierzch to możemy sobie poczekać.
Co do włosów Edwarda, to proszę was jakby kazali mu zgolić albo on by to
zrobił to 1) to już nie było by to samo a 2) zaś by sie do niego czepiali
ze specjalnie zgolił itd. i tabloidy i przeciwnicy sagi mieliby by o czym
plotkować
A co do Kirsten to mnie sie jej gra akurat podoba i uważam że potrafi wczuć
się w role bardzo dobrze( oczywiście widziałam ją nie tylko w sadze, żeby
nie było że mówię tylko na postawie Twilight i New Moon ) ;)
ojoj ale sie rozpisałam, wybaczcie ;] A zapomniałabym, nie wiem czy wiecie
ale ten watek był dziś na 1 miejscu w Gorących Tematach!! ;] w sumie nic
dziwnego, dziś było bardzo aktywnie :)
P.S. Urszulanko i Piper wygryźli nas ;| musimy się odkuć nie xD ;D Co wy na
to? Myślę że tak z 3 strony jutr... no w sumie już dziś xD
Hehe Aeno nie tylko Ty się uśmiałaś, ja też:)))
Dziewczyny zostawcie klatę Roba w spokoju! Osobiście nie lubię owłosionej klaty,ale akurat TA mi nie przeszkadza;p
A jeżeli chodzi o gorące tematy to nie odpuścimy, będziemy walczyć do końca!!!:]
Właśnie odryźmy się do boju!! ;D Nie no a tak na serio , to myślę, że naprawde trudno to zagrać skoro niektóre sceny trzeba po kilkanaście razy powtarzać ;)
UWAGA UWAGA !!! Już wiadomo kiedy będzie trailer do Eclipse !
Finally! After all the emails, the complaining, and suffering, its here! Summit
Entertainment tweeted earlier today Twilight Saga:Eclipse trailer will be shown during the
upcoming Robert Pattinson film Remember Me, which hits theaters on March 12th!
jest, nareszcie, już się nie mogę doczekać ;)), marzec nie tak długo ;DD
Też właśnie się dowiedziałam :D długo nie długo,ale przynajmniej znamy dokładną datę i można zacząć odliczać :D
Mam tylko cichą nadzieję,że promocja Eclipse nie będzię ciut przesadzona tak jak było z New Moon.Chciałabym żeby zostawili nam pare niespodzianek na samą premierę :P
no mi się wydaje,że już nie popełnią tego błędu znów, i mam przeczucie, że ten trailer [tak
samo jak i film] będzie świetny ale i nie będzie za dużo przedstawiać, na pewno będzie
trzymać w napięciu. ;D
WAŻNY KOMUNIKAT
W związku z odcięciem się na jakiś czas od internetu chciałbym pozdrowić wszystkie Fanki i Fanów Zmierzchu i podziękować za wspólne rozmowy o Zmierzchu i nie tylko. Miło spędzałem dni w Waszym towarzystwie. Jestem szczególnie wdzięczy za ciekawe konwersacje dzięki którym czas szybciej mijał i za to że nie zostałem zlinczowany określając Patinsona - kto czytał ten wie jak - naprawdę zaimponowało mi to że Podeszłyście do tego z humorem - nie trafiła się żadna psychofanka która by na mnie wsiadła.
Dziękuję i Pozdrawiam