PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 163 tys. ocen
5,7 10 1 163299
3,3 33 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

no dobra , to jeszcze raz ;D

kolejny 1000 musi pęknąć przez premierą ;]

ZawszeHappy

Ja chyba nie wytrzymma, nie moge przestać o tym myślkeć za 1 dzien o tej porze bedziemy sie szykować do premiery! Nie moge, ja chce już!

ocenił(a) film na 8
Piper16

tak tak xD.
jeszcze dokłądnie tydzień ; rrr.

użytkownik usunięty
anabella

o ile mnie pamiec nie myli juz ktos ma takiego avka...;)

1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

Nie wiem, nie wiem kiedy to zleciełó jeszcze ni e dawno było 30 coś , im pamiętam jak mówiłam kiedy będzie 1.

Piper16

Wybaczcie literówki, ale się spieszyłam i w dodatku podekscytowana jestem.

ocenił(a) film na 8
Piper16

Ten dzień będzie najtrudniejszy :) zawsze jak na coś czekam i zostaje już tak niewiele, to dłuży się koszmarnie...
:(

ocenił(a) film na 10
gabi92_filmweb

Ale dziewczyny macie dobrze ;) ja muszę czekać dwa dni ! ;// ale postaram się o tym nie myśleć i pojadę gdzieś się poopalać ;D

ocenił(a) film na 10
ZawszeHappy

Kristen zmieniła kolor włosów!!!!
http://www.eclipsemovie.org/kristen-stewart-arriving-at-the-david-letterman-show /
http://www.eclipsemovie.org/taylor-lautner-kristen-stewart-at-the-new-york-city- screening-of-eclipse/
http://www.eclipsemovie.org/first-clip-of-kristen-stewart-on-david-letterman/

ocenił(a) film na 10
weramg

Wow ;D ten kolor nawet jej pasuje ;D

ocenił(a) film na 10
xbellax

nom...ale jestem ciekawa, jak z długością...czy wszystkie włosy są takie krótkie, czy z tyłu trochę dłuższe...
a w ogóle to ja myślałam, że może ona będzie wkońcu zapuszczać i jesienią będzie kręcić Breaking dawn ze swoimi naturalnymi, a nie peruką... :( no ale cóż...pewnie potrzebuje do swojego nowego filmu On the road...
i tak ślicznie wygląda :*

ocenił(a) film na 10
weramg

No ale chyba lepiej jest grać w perułce ;D chociaż i tak jej dobrze ;D

anabella

Cześć Dziewczyny.Muszę przyznać, że ładnie Kristen w takim kolorze i tej fryzurce. Co do filmu to oczywiście ja także nie mogę się już doczekać, idę na maraton na 19:30 więc to jeszcze jakieś 8 godzin, ale czas mi szybko leci. Bardzo ciekawa jestem jak im wyszło zaćmienie. Wiem, że są zmiany, które mogą mi sie nie spodobać ale po trailerach myślę, że będzie dobrze :) Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
maciejka26

ej , naserio jest jej dobrze w tym kolorze ;].
no jeszcze jakies 8 h i sie pozegnamy na tydzien xD

anabella

ma spięte włosy więc mozliwe że tylko koncowki ppodciela albo nic:-)

ocenił(a) film na 10
sonnenEW

nie wiadomo, ale i tak super wygląda ;D

xbellax

ale jeszcze tylko parę godzin i zobaczymy film

ocenił(a) film na 10
ZawszeHappy

A na necie oglądacie czy gdzie? Bo coś słyszałam że na necie ma być ;p

ocenił(a) film na 10
xbellax

no coś Ty! :P
ja idę do kina, ale dopiero jutro na 12.30. Za to niektórzy mówią, że już za parę godzin, bo pewnie idą na maraton :)
a co do neta...pewnie film będzie już 1 lipca, więc wtedy sobie obejrzę po kinie :)

ocenił(a) film na 8
weramg

Ja o tej samej porze mam seans :) No i 1 lipca też będę wypatrywać, bo pewnie jak każdą poprzednią część będę chciała obejrzeć jeszcze raz ! :)

ocenił(a) film na 10
gabi92_filmweb

a w jakim mieście i kinie?

ocenił(a) film na 8
weramg

Cinema City Łódź, a Ty?

ocenił(a) film na 10
gabi92_filmweb

cinema city Warszawa :) to pewnie dlatego te same godziny :D

ocenił(a) film na 8
weramg

Pewnie tak. :)) A już myślałam, że też kotś z Łodzi... chyba nikogo tu nie ma takigo.

ocenił(a) film na 6
gabi92_filmweb

fajnie macie ci którzy idą na maraton .:) ah jeszcze ponad 24 h. kurde mogłam kupić bilety na wcześniejszą godzine. no cóż

A Kristen rzeczywiście dobrze w tym kolorze :)

ocenił(a) film na 10
asiunia_952

Ja też miałam zamówić bilety na inną godzinę ale wyszło że robię za niańkę ;// Ahh no ja mam jeszcze 47h! ;// ale wytrzymam ;D

ocenił(a) film na 7
anabella

http://www.eclipsemovie.org/kristen-stewart-on-the-david-letterman-show/

wywiad z Kristen u Davida Lettermana. Na prawdę prezentowała się uroczo:) ogólnie wywiad rozbrajający jest. Warto zobaczyć:)

Soulgray

http://www.youtube.com/watch?v=r0g6FJlOhRo&feature=player_embedded
Nowy klip, na imprezie u Cullenow:)

krzysieksoko

Kristen w nowych włosach wygląda bardzo ładnie, ale z początku trochę tak mi nie pasowało to, myślałam że zawsze będzie miała ciemne, naturalne i trochę się zdziwiłam no ale widocznie potrzebowała odmiany :) Szkoda trochę bo też liczyłam na to że zapuści do BD i będzie grać bez peruki no ale trudno ;)

Jak Wam zazdroszczę... Ja do 6 musze wytrzymać :( To będzie ciężki tydzień...............:P
Dzisiaj w nocy albo nad ranem będą pewnie pierwsze komentarze i wrażenia co do filmu więc nie będę już wchodzić na forum, życzę więc wszystkim miłego seansu i pozytywnego zaskoczenia w kinie! :):):) :*:*:*

ocenił(a) film na 7
Soulgray

nowy klip też jest fajny:) kurcze już za 5 godzin będę siedziała wygodnie w kinie i czekała na początek filmu!! wiiiiiiiiiiiiiiiiii:D:D:D

Soulgray

już jutro premiera i cały czas dają nowe sceny , za dużo ich,
ja nie oglądałam tego klipu wytrzymam do 00:01 i zobaczę cały film
już się nie mogę doczekać

ZawszeHappy

Ja chyba umre na zawał, nie potarfie sie na niczym skupić i wgl ! Ja ide jutro na 12:00 i 2 lipca na maraton. Wszystko Helios Katowice.

Piper16

ja miałam iść do Katowic ale pójdę do sosnowca bo mam bliżej

ZawszeHappy

a niektórzy już siedzą na sali i oglądają już zmierzch , zaraz obejrzą księżyc w nowiu a na koniec zaćmienie

ocenił(a) film na 7
ZawszeHappy

nie wiem czy bym wysiedziała w kinie 6h.. Chociaż nie:) wysiedziałabym.!:D Ale nie chcę narażać na to mojego faceta, i tak jestem wdzięczna, że wysiedzi ze mną te 2 h dziś:D jeszcze 2,40 h. haa już tak niedługo!!.
Takie nadzieje pokładam w tym filmie! Obym się nie zawiodła, bo czasami jak człowiek jest nastawiony zbyt entuzjastycznie i ma wygórowane wymagania to jest rozczarowany po seansie, oby tak nie było.
Chciałam życzyć wszystkim obecnym dobrej zabawy i zgadamy się jutro!!:) a przynajmniej Ci którzy już widzieli.
trzymam kciuki za Slade'a

ocenił(a) film na 10
Soulgray

Ja na Zaćmienie ide w sobote na 19.30 i normalnie juz nie moge wytszymac :) Nie ogladam zadnych klipow zeby miec niespodzianke na seansie zobaczymy jak reżyserowi wyszla 3 czesc sagi mam nadzieje ze bedzie tak dobra jak ksiazka xD

paulusiagda_

Ja też idę w sobote na przed premierową sale bo w Uk premiera 9.07. Wiec chyba od teraz nie będe zaglądać do was żeby nie widzieć żadnych komentarzy z seansu. Nie wiem czy dam rade ;) Ale musze :) Wpadne tu w sobote jak juz bede po... Wszystkim życzę wspaniałych wrażeń.

paulusiagda_

ja idę dopiero 2 lipca na maraton... więc żegnam się na ten krótki czas z Wami :) ojjj cięzko mi będzie tutaj nie zagladac :D

kasia_w_83

Ja wam życze, żeby wam się na prawde podobał. Mam nadzieje, ze wyjedziecie z kina z emocjami, łzami, szczęściem, radością. Dziękuje wam za wspaniałe odliczanie, że wytrzymywałyście moje brak cierpliwości, że wspierałyście. Jesteście super babki a może i faceci, bo jakiś był ;D Tak więc dziękuje kochane i widzimy się na odliczaniu do Zaćmienia. Udanego seansu. Love is forever! :** :).

kasia_w_83

ja już za godzinę będę się powoli szykowała do wyjścia do kina a jutro na pewno tutaj wejdę bo będę już po
a tym kto nie będzie tu narazie wchodził życzę miłego seansu
szybko to zleciało, już jutro jest 30.06 dzień na który wszyscy fani czekali mam nadziej ze się nie zawiedziemy i zrobią świetny film

ocenił(a) film na 10
ZawszeHappy

Dzięki wszystkim za te spędzone chwile razem na forum... Jesteście świetni :) Ja idę dopiero 2 na maraton więc w tym momencie chciała bym się z Wami pożegnać bo dopiero wejdę tu po maratonie, będzie mi ciężko nie zaglądać do Was no, ale cóż nie mogę sobie pozwolić na czytanie Waszych postów... Jakoś dam radę... Muszę!!! W takim razie życzę udanego seansu aby te nasze wspólne wyczekiwanie i odliczanie nie okazało się czasem zmarnowanym i aby ten film dostarczył nam tylu pozytywnych wrażeń którymi się później podzielimy... :) Do usłyszenia :*

ocenił(a) film na 10
ZawszeHappy

Ja tez wam wszystkim dziekuje :) Szybko ten czas minął :) Mam nadzieje ze po premierze podzielicie sie wrazeniami ;** Wiec niedlugo pewnie beda wiadomości z planu na forum Przed switem :) W sobote napewno napisze moje wrazenia :)

ocenił(a) film na 10
paulusiagda_

No fajnie było ;D to czekanie i w ogóle ;** mam nadzieje że szybko założymy wątek z Przed Świtem ;D już się nie mogę doczekać! ja idę 1 lipca więc też tu nie będę zaglądać choć ciężko będzie;// Ale od razu napisze po seansie ;D Mam nadzieje że film będzie fajny ;D pełen akcji, miłości, romansu i w ogóle ;D Już nie mogę się doczekać na Przed Świtem ;D to dopiero będzie wyczekiwany film ;D Mam nadzieje że drugą cześć Przed Świtem puszczą w całości z 1 ;D będzie lepiej ;]] A więc Do zobaczenia Po jutrze ;) ;**

xbellax

Kochane SuperFanki jak ja wam zazdroszczę. Idę dopiero 6 lipca, ale późnym wieczorkiem więc liczę na eksplozję wrażeń. Nie mogę się doczekać jak wy i przed chwilką zamówiłam sobie Zaćmienie żeby jeszcze raz przeżyć to czytając książkę.
Było mi z wami bardzo miło. Takie wsparcie przy takim naporze atakujących antyfanów...tylko sobie pogratulować.
Myślę że Przed świtem będzie jeszcze bardziej wybuchowym forum niż dotychczasowe.

ocenił(a) film na 8
xbellax

No ja też życze wszystkim jutrzejszym widzą przedewszystkim spokojnego seansu no i żeby film sepłnił Wasze oczekiwania :) Mam nadzieję, że jutro wieczorem się jakoś spiszemy. Pozdrawiam ! :)

xbellax

hehehe wszyscy się zegnają, chyba koniec tematu :D Za niedługo będzie królował temat: wrażenia z filmu :D Juz sie nie mogę doczekać aż sama będę mogła wyrazić swoją opinię :)

ocenił(a) film na 8
kasia_w_83

ojj tam xD. zegnacie sie jakbyscie juz wiecej nie pisaly do siebie ;p .
bd robic to nadal tylko na innym dziale ;D .
PRZED SWITEM <3 .

mam nadzieje ze nie zawiode sie na zacmieniu ; ) .
ale to dopiero 5.07 . a tymczasem narazie < 3 .

kasia_w_83

Wrażenia? Mogą być niebotyczne, nawet jeżeli spaprają ekranizację (czego nam nie życzę), ale widok Edwarda zatrze wszelkie złe oczucia. Czekam tylko na NIEGO!!!

ocenił(a) film na 9
Agila34

Ja jestem w najgorszym położeniu, ponieważ obejrze dopiero 16.07. Nie wiem jak wytrzymam.Postanowiłam nie zaglądać do Was przez te 2 tygodnie;( Bedzie ciężko, ale może się uda.Również dziekuje wszystkim za miło spędzony czas, naprawde świetne było to oczekiwanie i tak szybko zleciało.Życze Wam niezapomnianych wrażeń, oraz mam nadzieję ze film spełni oczekiwania wszystkich ;)Smutno będzie zaczynać dzień nie zaglądając do Was. Do zobaczenia wkrótce ;)

kasia_w_83

kasia_w_83 zakładaj ten temat teraz "wrażenia z filmu" myslę że będzie miał wzięcie jak mało który.

ocenił(a) film na 10
Agila34

Mam tylko ogromną prośbę, z racji tego że nei będe wchodzić na razie na forum a założycie jakieś nowe tematy to błagam dodajcie tutaj linka, żebym nie musiała później Was szukać :) Do usłyszenia *: