no dobra , to jeszcze raz ;D
kolejny 1000 musi pęknąć przez premierą ;]
Ja chyba nie wytrzymma, nie moge przestać o tym myślkeć za 1 dzien o tej porze bedziemy sie szykować do premiery! Nie moge, ja chce już!
1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
Nie wiem, nie wiem kiedy to zleciełó jeszcze ni e dawno było 30 coś , im pamiętam jak mówiłam kiedy będzie 1.
Ten dzień będzie najtrudniejszy :) zawsze jak na coś czekam i zostaje już tak niewiele, to dłuży się koszmarnie...
:(
Ale dziewczyny macie dobrze ;) ja muszę czekać dwa dni ! ;// ale postaram się o tym nie myśleć i pojadę gdzieś się poopalać ;D
Kristen zmieniła kolor włosów!!!!
http://www.eclipsemovie.org/kristen-stewart-arriving-at-the-david-letterman-show /
http://www.eclipsemovie.org/taylor-lautner-kristen-stewart-at-the-new-york-city- screening-of-eclipse/
http://www.eclipsemovie.org/first-clip-of-kristen-stewart-on-david-letterman/
nom...ale jestem ciekawa, jak z długością...czy wszystkie włosy są takie krótkie, czy z tyłu trochę dłuższe...
a w ogóle to ja myślałam, że może ona będzie wkońcu zapuszczać i jesienią będzie kręcić Breaking dawn ze swoimi naturalnymi, a nie peruką... :( no ale cóż...pewnie potrzebuje do swojego nowego filmu On the road...
i tak ślicznie wygląda :*
Cześć Dziewczyny.Muszę przyznać, że ładnie Kristen w takim kolorze i tej fryzurce. Co do filmu to oczywiście ja także nie mogę się już doczekać, idę na maraton na 19:30 więc to jeszcze jakieś 8 godzin, ale czas mi szybko leci. Bardzo ciekawa jestem jak im wyszło zaćmienie. Wiem, że są zmiany, które mogą mi sie nie spodobać ale po trailerach myślę, że będzie dobrze :) Pozdrawiam.
ej , naserio jest jej dobrze w tym kolorze ;].
no jeszcze jakies 8 h i sie pozegnamy na tydzien xD
no coś Ty! :P
ja idę do kina, ale dopiero jutro na 12.30. Za to niektórzy mówią, że już za parę godzin, bo pewnie idą na maraton :)
a co do neta...pewnie film będzie już 1 lipca, więc wtedy sobie obejrzę po kinie :)
Ja o tej samej porze mam seans :) No i 1 lipca też będę wypatrywać, bo pewnie jak każdą poprzednią część będę chciała obejrzeć jeszcze raz ! :)
Pewnie tak. :)) A już myślałam, że też kotś z Łodzi... chyba nikogo tu nie ma takigo.
fajnie macie ci którzy idą na maraton .:) ah jeszcze ponad 24 h. kurde mogłam kupić bilety na wcześniejszą godzine. no cóż
A Kristen rzeczywiście dobrze w tym kolorze :)
Ja też miałam zamówić bilety na inną godzinę ale wyszło że robię za niańkę ;// Ahh no ja mam jeszcze 47h! ;// ale wytrzymam ;D
http://www.eclipsemovie.org/kristen-stewart-on-the-david-letterman-show/
wywiad z Kristen u Davida Lettermana. Na prawdę prezentowała się uroczo:) ogólnie wywiad rozbrajający jest. Warto zobaczyć:)
http://www.youtube.com/watch?v=r0g6FJlOhRo&feature=player_embedded
Nowy klip, na imprezie u Cullenow:)
Kristen w nowych włosach wygląda bardzo ładnie, ale z początku trochę tak mi nie pasowało to, myślałam że zawsze będzie miała ciemne, naturalne i trochę się zdziwiłam no ale widocznie potrzebowała odmiany :) Szkoda trochę bo też liczyłam na to że zapuści do BD i będzie grać bez peruki no ale trudno ;)
Jak Wam zazdroszczę... Ja do 6 musze wytrzymać :( To będzie ciężki tydzień...............:P
Dzisiaj w nocy albo nad ranem będą pewnie pierwsze komentarze i wrażenia co do filmu więc nie będę już wchodzić na forum, życzę więc wszystkim miłego seansu i pozytywnego zaskoczenia w kinie! :):):) :*:*:*
nowy klip też jest fajny:) kurcze już za 5 godzin będę siedziała wygodnie w kinie i czekała na początek filmu!! wiiiiiiiiiiiiiiiiii:D:D:D
już jutro premiera i cały czas dają nowe sceny , za dużo ich,
ja nie oglądałam tego klipu wytrzymam do 00:01 i zobaczę cały film
już się nie mogę doczekać
Ja chyba umre na zawał, nie potarfie sie na niczym skupić i wgl ! Ja ide jutro na 12:00 i 2 lipca na maraton. Wszystko Helios Katowice.
a niektórzy już siedzą na sali i oglądają już zmierzch , zaraz obejrzą księżyc w nowiu a na koniec zaćmienie
nie wiem czy bym wysiedziała w kinie 6h.. Chociaż nie:) wysiedziałabym.!:D Ale nie chcę narażać na to mojego faceta, i tak jestem wdzięczna, że wysiedzi ze mną te 2 h dziś:D jeszcze 2,40 h. haa już tak niedługo!!.
Takie nadzieje pokładam w tym filmie! Obym się nie zawiodła, bo czasami jak człowiek jest nastawiony zbyt entuzjastycznie i ma wygórowane wymagania to jest rozczarowany po seansie, oby tak nie było.
Chciałam życzyć wszystkim obecnym dobrej zabawy i zgadamy się jutro!!:) a przynajmniej Ci którzy już widzieli.
trzymam kciuki za Slade'a
Ja na Zaćmienie ide w sobote na 19.30 i normalnie juz nie moge wytszymac :) Nie ogladam zadnych klipow zeby miec niespodzianke na seansie zobaczymy jak reżyserowi wyszla 3 czesc sagi mam nadzieje ze bedzie tak dobra jak ksiazka xD
Ja też idę w sobote na przed premierową sale bo w Uk premiera 9.07. Wiec chyba od teraz nie będe zaglądać do was żeby nie widzieć żadnych komentarzy z seansu. Nie wiem czy dam rade ;) Ale musze :) Wpadne tu w sobote jak juz bede po... Wszystkim życzę wspaniałych wrażeń.
ja idę dopiero 2 lipca na maraton... więc żegnam się na ten krótki czas z Wami :) ojjj cięzko mi będzie tutaj nie zagladac :D
Ja wam życze, żeby wam się na prawde podobał. Mam nadzieje, ze wyjedziecie z kina z emocjami, łzami, szczęściem, radością. Dziękuje wam za wspaniałe odliczanie, że wytrzymywałyście moje brak cierpliwości, że wspierałyście. Jesteście super babki a może i faceci, bo jakiś był ;D Tak więc dziękuje kochane i widzimy się na odliczaniu do Zaćmienia. Udanego seansu. Love is forever! :** :).
ja już za godzinę będę się powoli szykowała do wyjścia do kina a jutro na pewno tutaj wejdę bo będę już po
a tym kto nie będzie tu narazie wchodził życzę miłego seansu
szybko to zleciało, już jutro jest 30.06 dzień na który wszyscy fani czekali mam nadziej ze się nie zawiedziemy i zrobią świetny film
Dzięki wszystkim za te spędzone chwile razem na forum... Jesteście świetni :) Ja idę dopiero 2 na maraton więc w tym momencie chciała bym się z Wami pożegnać bo dopiero wejdę tu po maratonie, będzie mi ciężko nie zaglądać do Was no, ale cóż nie mogę sobie pozwolić na czytanie Waszych postów... Jakoś dam radę... Muszę!!! W takim razie życzę udanego seansu aby te nasze wspólne wyczekiwanie i odliczanie nie okazało się czasem zmarnowanym i aby ten film dostarczył nam tylu pozytywnych wrażeń którymi się później podzielimy... :) Do usłyszenia :*
Ja tez wam wszystkim dziekuje :) Szybko ten czas minął :) Mam nadzieje ze po premierze podzielicie sie wrazeniami ;** Wiec niedlugo pewnie beda wiadomości z planu na forum Przed switem :) W sobote napewno napisze moje wrazenia :)
No fajnie było ;D to czekanie i w ogóle ;** mam nadzieje że szybko założymy wątek z Przed Świtem ;D już się nie mogę doczekać! ja idę 1 lipca więc też tu nie będę zaglądać choć ciężko będzie;// Ale od razu napisze po seansie ;D Mam nadzieje że film będzie fajny ;D pełen akcji, miłości, romansu i w ogóle ;D Już nie mogę się doczekać na Przed Świtem ;D to dopiero będzie wyczekiwany film ;D Mam nadzieje że drugą cześć Przed Świtem puszczą w całości z 1 ;D będzie lepiej ;]] A więc Do zobaczenia Po jutrze ;) ;**
Kochane SuperFanki jak ja wam zazdroszczę. Idę dopiero 6 lipca, ale późnym wieczorkiem więc liczę na eksplozję wrażeń. Nie mogę się doczekać jak wy i przed chwilką zamówiłam sobie Zaćmienie żeby jeszcze raz przeżyć to czytając książkę.
Było mi z wami bardzo miło. Takie wsparcie przy takim naporze atakujących antyfanów...tylko sobie pogratulować.
Myślę że Przed świtem będzie jeszcze bardziej wybuchowym forum niż dotychczasowe.
No ja też życze wszystkim jutrzejszym widzą przedewszystkim spokojnego seansu no i żeby film sepłnił Wasze oczekiwania :) Mam nadzieję, że jutro wieczorem się jakoś spiszemy. Pozdrawiam ! :)
hehehe wszyscy się zegnają, chyba koniec tematu :D Za niedługo będzie królował temat: wrażenia z filmu :D Juz sie nie mogę doczekać aż sama będę mogła wyrazić swoją opinię :)
ojj tam xD. zegnacie sie jakbyscie juz wiecej nie pisaly do siebie ;p .
bd robic to nadal tylko na innym dziale ;D .
PRZED SWITEM <3 .
mam nadzieje ze nie zawiode sie na zacmieniu ; ) .
ale to dopiero 5.07 . a tymczasem narazie < 3 .
Wrażenia? Mogą być niebotyczne, nawet jeżeli spaprają ekranizację (czego nam nie życzę), ale widok Edwarda zatrze wszelkie złe oczucia. Czekam tylko na NIEGO!!!
Ja jestem w najgorszym położeniu, ponieważ obejrze dopiero 16.07. Nie wiem jak wytrzymam.Postanowiłam nie zaglądać do Was przez te 2 tygodnie;( Bedzie ciężko, ale może się uda.Również dziekuje wszystkim za miło spędzony czas, naprawde świetne było to oczekiwanie i tak szybko zleciało.Życze Wam niezapomnianych wrażeń, oraz mam nadzieję ze film spełni oczekiwania wszystkich ;)Smutno będzie zaczynać dzień nie zaglądając do Was. Do zobaczenia wkrótce ;)