krzyczysz FUU jak się chłop z kobieta całują? >.<
zdjęcie rzeczywiście jak Dean, włos taki sam, szkoda,że skórzanej kurtki mu nie wcisnęli jeszcze.
czy ja tam widzę "EMOANIOŁ"? wtf, może nie umiem czytać:P
"krzyczysz FUU jak się chłop z kobieta całują?"
a myślisz że ile ona może mieć lat? Pewnie tyle, że po sprawdzeniu tego nie zostałaby wpuszczona na seans.
Mam 18 lat i możecie się ze mnie śmiać, ale po prostu nie lubię oglądać takich rzeczy na ekranie ;))
ej CYKoooR zostaw nasza czekoladke w spokoju... tu sie rozmawia grzecznie i z przymruzeniem oka... nie biez wszystkiego tak na powaznie :P jak chcesz po dissowac to idz do innego tematu - mysle ze w dealrick znajdziesz sprzymiezenca lol
mąciwodom mowimy nie !!!
Dzięki za wsparcie :D
Ja mam do siebie ogromny dystans, więc trudno jest mnie "obrazić" ;))
wiem wiem.. mnie tez. ale takich jątrzycieli trzeba odrazu przeganiac - i tak za duzo ich sie po fw plącze. w sumie to jestesmy jedynym chyba tematem, w ktorym nie ma obrzucania sie nawzajem miechem i fajnie zeby tak zostalo :) fw to nie to samo co ta niszowata stronka sprzed 5 lat ;(((
"JAKUB GIERSZAŁ: EMOANIOŁ W ROLI NOWEJ GWIAZDY" ??!!??!!
Ha! Nawet tego nie zauważyłam. Szkoda, że większość zna go tylko jako emo Dominika ;//
emoaniol... hmm autor tekstu ...ach... nawet nie bede sie wysilac i osmieszac tego czlowieka - bo po co robic cos co juz jest zrobione :P kiepsciutki tytul
no "niedojrzale wlosy" (fajne okreslenie :) tez mi sie rzucily w oczy na judo. i to nawet bardzo przeswitujace zlociutkie kosmyczki przy skorze.
co do sceny w wodzie to do dzxis nie kumam czy byl to sen czy moze cybersex.
jak dla mnie to raczej to drugie. tym bardziej, że jak się obudzili w realu to mieli laptopy przed sobą, tak jakby się budzili po seksie prawdziwym.
no wlasnie mi sie tez tak wydawalo... ale byl taki watek wczesniej gdzie wiekszosc mowila "idioci przeciez to widac ze to mu sie przysnila".... wiec nie wiemdo konca czy ufac sobie czy im... zwlaszca ze ta scena pozostawiona jest do interpretacji.
dla mnie to nie był sen. przecież oni jako awatary coś tam gadają, a potem wskakują do wody. dopiero po chwili zastępują ich postacie realne.
btw. dziwnie wyglądałoby to w wykonaniu komputerowych laleczek.
Weźcie, cybersex...? To obleśne :/
Ja osobiście to zrozumiałam tak, że jakby kochały się tych avatary, ale no... Ich uczucie było silne, więc mogli "wcielić" się w te swoje postaci. Chodzi mi, że nie kochali się dosłownie ona i on, ale ukazano w ten sposób intensywność ich uczucia, o tak powiem (nie wiem czy do końca wiecie o co mi chodzi, ale ciężko mi to wytłumaczyć, sorka)
A tak w ogóle, to zniknął wywiad z Kubą-Dominikiem :/ tzn w czarnych włosach. Nienawidzę świata.
Twój ulubiony :(
w sumie nie potrafię przewidzieć, co oni tam robili przed laptopami :P chodzi właśnie o to, że kochali się swoimi postaciami, bo w końcu nie spotykali się w realu i było to tak trochę jakby zrobili to naprawdę.
ok :) <zaklada piersionek zareczynowy > ale najpier obejzyl wszystko co kocham :P
właśnie zaraz włączę do ładowania :D
już słyszę dzwony weselne :D
Madzia bd druhną i świadkiem w jednym.
haha madzia reflektujesz na druhne?? :)
no wiem co mrs me... powiem ci ze z chwila gdy zobaczylam twoje slodkie oczka i te malusie lapki odrazu wiedzialam ze jestesmy sobie przeznaczone (tzn zakladam ze zdjecie na profilu to realphoto :)
juz juz zabieraj sie do ogladania - bo to hanba ze jeszcze nie widzials... zwlaszcza ze film jest na utubie i to w 3 wersjach (jedna z calym 1,5 godz filmem).
myślałam, że nigdy nie poprosicie <chlip chlip>
MrsMe będzie piękną panną młodą z tym rozkosznym ogonkiem :P
och madziu... jak moglybysmy o tobie zapomniec... zwlaszca ze bylas swiatkiem tego, jak rodzilo sie to piekne uczucie :)))))
a by my beloved mrsme zdaj nam jak najszybciej relacje z wck... ciekawe kto bedzie twoim ulubionym wck'wcem :) ?? lol
my się spytamy potem "MrsMe dobrze jest?" a ona odpowie "dobrzeeeee" xD
(nawiązanie do tekstu na początku jakby ktoś nie wiedział :P)
hahahaha... no jak mrsme obejzy film jeszcze raz to powiemy "spodobalo jej sie k--va" :))))
o boszeee... jak ja kocham kazika - szkoda ze on nie istnieje :)
chyba sobie pozniej wck zapuszcze z tego wszystkiego :D
ja dziś śpiewałam pół dnia "już idziemy spać, już idziemy spać" :P
i na razie robię przerwę od tego, bo niedługo mi się znudzi jak tak ciągle będę włączać i włączać:P
<kubowe heh> a ja spiewam "nie chce jeszcze umierac".... i wierz mi, nie ma znaczenia ile razy wlaczysz - ten film sie poprotu nie nudzi :>
haha i jeszcze sobie ktos pomysli ze ludzie tak bardzo interesuja sie bledami w sali :)
9 stron, ponad 400 postów... pomyślą, że nieźle niedopracowany film, skoro jest aż tyle "błędów" ;))
Aż muszę przez Was znowu obejrzeć WCK :D
mam pytanie dziewczyny, za każdym razem jedziecie całe WCK?? bo ja już tylko sceny z Kazikiem ostatnio:) z decza to lamerskie ale cóż począć:)
ja to roznie... ten film ma pelno takich smaczkow... wiec zapuszczam sobie te sceny na ktore mam w danym dniu ochote.... ale najwieksze wziecie ma u mnie ta pierwsza scena w wagonie... uwiebiam ta piosenke :)
heh świetna dyskusja się wam rozwinęła ;)
ja uwielbiam fragment od sceny w łazience do koncertu w szkole, a tak w ogóle to polecam http://www.youtube.com/watch?v=CZGWeSBkvFA , piosenkę nucę od dłuższego czasu :) i muszę sobie zrobić ponowny seans za jakiś czas!
a tak zeby "rozładowac" ta slodka atmosfere... to sie do czegos przyczepie... w scenie koncertu jest taki moment kulminacyjny przed finalem... gdzie wszystko cichnie i zostaje tylko bass. i mimo tego ze basik slychac to kazik ma reke ktora gra przez moment w gorze :P... BŁĄD (szkoda ze nie do tego tematu co trzeba :) jednak ten error dementuje pogloscki jakoby wszystko bylo nagrywane na 100%... oczywiscie musieli grac na zywna ale potem tam podlozyl pod to jakas sciezke koncertowa z bardziej dopracowanymi wokalami i generalnie muza (w koncu kuba i igor musieli sie uczyc grac... a wiezcie mi ze nie jest tak latwo przykumac w 2 tyg instrument i jeszcze sobie podskakiwac jak sie na nim gra :)
oczywiście, że foto jest autentyczne :D
suuuper film! jeszcze mi zostało 15 min do końca. świetny! co do ulubionego wck-owca to.. co ja głupie pytanie... oczywiste że Janek i Kazik :D tak btw-Kuba ma obłędny uśmiech... (yeah, zachowuję się jak typowa fangirl :D)
gdzie ja znajdę buty na moje małe nóżki?! a gdzie podzieję mój ogon?! będzie tak wystawał spod sukni?!
fakt jako Kazik jest cudowny. No i oprócz uśmiechu osobiście lubię... sposób palenia przez niego w tym filmie papierosów ;d
(yeah zachowuje się jak zajebiście typowa fangirl zwracająca uwagę na pierodły ;d) . Swoją drogą też dzisiaj oglądałam WCK i teraz nuci mi się cały czas 'Dobranoc dla wybranych' ;)
tak, popieram Cię! z papierosem mu do twarzy :D
swoją drogą, ciekawe czy Kubie weszło to w nawyk? znaczy nie wiem, czy palił wcześniej, ale na którymś filmiku na plejadzie (już poza planem) wszyscy stoją i krzyczą że "wck to znaczy wszystko co kocham" i Kuba jest... z papierosem xd
ooo tego filmiku chyba nie widziałam bo poza WCK nie widziałam go nigdy z papierosem. Nie wiem czemu, ale myślałam, że nie pali... a tu jednak truje się poza planem? Nieładnie ;P
W wywiadzie w Elle, Kuba zdaje się powiedział, że pali... a poza tym, oglądałam ostatnio "making of WCK" i tam Kuba poza planem, wiecznie z papierosem w ręku;P
Relacja z premiery WCK: http://www.plejada.pl/142667,2,relacja-z-premiery-wszystko-co-kocham,wideo.html (1:05sek) "W filmie WCK yyy moją postać.... yyy znaczy postać, ktora gram nazywa się Kazik, ma na imię Kazik" i ten uśmiech ;D
haha no dokładnie;D Ja Kubę zawsze będę kojarzyć z takim zakręconym Kazikiem:D Aczkolwiek jako Dominik też dobrze wypadł. Jednak emanuje z niego pozytywna energia;))) Tak się śmieje trochę z siebie, bo taka stara już trochę jestem.. więc chyba nie wypada uganiać się za aktorami;P ale Kuba ma to coś w sobie;)) wróżę mu owocną karierę;)) i fajnie, że jest taki zdystansowany do całego showbizu, woda sodowa raczej mu nie grodzi;)
ojtam... ja tez nie jestem najmlodsza filmwebowiczka i jakos mi to nie przeszkadza googlowac nazwy "jakub kierszał" :P anyway... teraz dopiero dzieki wam natknelam sie na te wideo... klurcze no... jakos w tych wywiadach duzo bardziej elokwentny jest :DDD no ale sie tak slodko w 02:33 minutce gibnoł <jak pensjonareczka> ze przykne na mowe oko :))))))
p.s.
to z tej samej premiery... :)
http://film.onet.pl/wideo/wszystko-co-kocham-relacja-z-premiery,5980948,7,klip.h tml#
sorki za zmiane tematu, ale czy ktos z was widzial moze trailer do miliona dolarow?? film 13 maja wchodzi do kin a nie ma zadnych mat. promocyjnych... jak w komunie ;/