6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324749
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Jakie błędy w filmie udało Wam się zaobserwować?

użytkownik usunięty
madzja90

Zdecydowanie mój typ. Też tak zamulam. Byśmy tak oboje zamulali i byłby czad.

użytkownik usunięty

To jest nas już troje. Heh, to nie Kuba "zamula" to wszyscy inni gonią za szybko...
;)

ocenił(a) film na 10

A ja wam mówię, że on przed kręceniem tego coś brał ;D

ocenił(a) film na 10
sombra02

Pewnie widziałyście to, ale dodam :
http://www.plejada.pl/118084,2,rozmowa-z-gwiazdami-filmu-wszystko-co-kocham,wide o.html

Najpierw się Kubuś rozgadał, a później już nie odezwał ani słowem. ;)
Ale jego miny w dalszej części rozmowy są genialne ;D
Jakby był w innym świecie. Zamyślony wzrok, drapanie się po głowie, szukanie czegoś za kanapą. Jakby jednym uchem mu ledwo wlatywało co mówią jego znajomi, a drugim zaraz wylatywało. I ten uśmieszek ;)))

sombra02

Widzę, że się rozkręcamy.

Wystarczy jedno "fani filmów o miłości..." i Kuba już wpełni uradowany :)

Jak Kuba tu kiedyś trafi to złapie się za głowę, chyba, że już to śledzi. Jakby co to my chcieć dobrze, my tu po prostu trochę powariowały :)

ocenił(a) film na 8

o nieeee >:-<, to my jeszcze nie po slubie a ty mnie juz tak publicznie zdradzasz... :P

użytkownik usunięty
ANTRACYT_

Uhh, ale ja powiedziałam, że to tylko mój typ, ale to ty jesteś moje love forever! Antracyt, no! Nigdy bym nie dopuściła się zdrady, tfe :D xd

uffff... kamień z serca! ja już mam kombinezon na ślub zakupiony!

ocenił(a) film na 8
madzja90

no dobra... :)

p.s. zmienie temet... znalazlam cos ciekawego na temat miliona dolarow(odziwo mi sie udalo - nie kumam miesiac do premiery i dalej nie ma nawet trailera... o stronie filmu nie wspominajac :)
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=66048&klik=powiaz

"Jak na komedię pomyłek przystało, prosty jest tylko sam plan. Bożena sprytnie przelewa okrągłą sumkę na konto umysłowo niesprawnego Pawełka (Jakub Gierszał ), ale nie przewiduje szeregu przykrych konsekwencji. Choćby tego, że pieniędzmi będą zainteresowani jego współlokatorzy. "

hmmm mi sie wydawalo ze pawelek jest zwyczajnym geekiem, z ta swoja kurtka po starszym bracie i malymi okularkami... no ale ze bedzie gral rainmana to sie nie spodziewalam... co wy o tym myslicie ??

ANTRACYT_

o rany ja tez nie:D ciekawe jak sobie da radę, z tym jego przymulaństwem (wymyśliłam nowe słowo) pewnie wyjdzie ok xD

ocenił(a) film na 8
madzja90

madzia madzia.. sluchaj <normalnie wstapila we mnie mateuszowa B. energia >... oblukaj sobie temat na blogu kuby dotyczacy dziewczyny... buachachachachachachacha*do potegi entej. siedze i od 15 minut nie moge sie przestac smiac....
dam tu demo:
"Miał, czy nie miał - tego się nie dowiemy. Osobiście uważam, że Pan Gierszał miał dziewczynę, świadczy o tym chociażby otwarte mówienie o pierwszym seksie przez Pana G. w wywiadach do WCK,"

ANTRACYT_

jaki to blog heloł może by tak ułatwić mi życie linkiem? :P

ocenił(a) film na 8
madzja90

oj znajdziesz sama... wierze w cienie... szukaj sladow moich lez (lez smiechu i radosci) a napewno trafisz :)))

no ale masz:
http://www.filmweb.pl/person/Jakub+Giersza%C5%82-1100397/discussion/My%C5%9Blici e%2C+%C5%BCe+m%20a+dziewczyne-1614455

tem at w sumie ok... no ale chyba go ludzie zle zinterpretowali, bo zamiast zastanawiac sie czy ma dziewczyne teraz zaczynaja dociekac czy jest dziewica :)))))) "otwarte mówienie o pierwszym seksie"...drugie lol... kojaze ten wywiad... z tym ze on mowil o tym zd w filmie wck ten okres dla bochaterow byl okresem pierwszych razow.. pierwszych fajek, jaboli, pierwszych przyjazni i pierwszego sexu... i w sumie wypowiedzial tylko to slowo "sex" i tyle... nie rozprawia o tym.. no a juz na pewno nie o swoich pierwszych doznaniach. zreszta jak ktos ma problem zeby powiedziec "po kim odziedziczyl urode".. to watpie zeby sie nagle tak wywnetrzniał :).. wiec tym bardziej gratuluje uczestnikom tego watku za nadinterpretacje :))))

ANTRACYT_

a to na fw a ja blogów w necie szukam xD
no cóż, w końcu rozkminy na temat dziewczyny i jego 'dziewictwa' pojawić się musiały. ale wnioskowanie na temat jego życia seksualnego i ile on tam dziewuch poobraacał z kilku słów w wywiadzie jest smutne.

ps. strasznie tam kałuż dużo przez Ciebie Antracyt, musiałam kalosze założyć.

ANTRACYT_

Bardzo bardzo dobrze. Ja tam nie chciałabym go widzieć ciągle w tych samych wcieleniach. Jak ma możliwości to nie ma się co ograniczać. W końcu aktor ma być elastyczny.
:)

ocenił(a) film na 7
Takatam_filmweb

Zmienię temat, nie obrazicie się?
Nie kupiłam "Sukcesu", ale mam zdjęcia artykułu i mogę szybko go przepisać na kompa :D A do tego, w nowej Angorze jest dłuuugi wywiad z Kubą, też mogę przepisać, bo w sumie nie mam nic do roboty ;))

XxChocolateFactoryxX

a chce Ci się? kobieto, nie męcz się ja mogie kupić i skany powstawiać :)

ocenił(a) film na 8
madzja90

ja pierdziele... ale ta okladka angory zionie antysemityzmem :/

ANTRACYT_

zuooooo!

ocenił(a) film na 8
madzja90

co?? :)

ANTRACYT_

no, że zionie antysemityzmem.

ocenił(a) film na 8
madzja90

hahah... dobrzeeee <kazikowe :>

nie skumalam.. sorki... to teraz dziewczyny wiedzie ze mam blond odrosty pod ta kasztanowa farba :)

ANTRACYT_

ej ej ej, bo poczuję się urażona! :P

ocenił(a) film na 7
madzja90

Mam nadzieję, że w miarę wszystko widać :) Angora:

http://i52.tinypic.com/fc68mh.jpg
http://i54.tinypic.com/6huc8l.jpg

Sukcesu nie dam, bo mi wcięło jedno zdjęcie i mam niepełny artykuł...

XxChocolateFactoryxX

dzięki:D
Dżejkob często się powtarza. nawet słowo w słowo czasem w różnych wywiadach jest to samo. krejzol.

madzja90

Jak cały czas zadają mu te same pytania to pewnie odpowiada na nie automatycznie. W sumie udzielanie wywiadów to musi być nudna robota, bo niektórzy naprawdę zadają takie sztampowe i nieprzemyślane pytania;/

ocenił(a) film na 10
XxChocolateFactoryxX

Dzięki Ci XxChpcolateFactoryxX
Właściwie to dość... dziwny ten wywiad. Też macie takie wrażenie, jakby był on sfingowany? A odpowiedzi były wzorowane na innych wywiadach i ogólnie na tym co można znaleźć w necie? Bo w sumie nic nowego tam nie ma, a niektóre teksty są prawie, że żywcem wyjęte z innych wywiadów. Poza tym gdzieś tam Kuba mówił, że wyjechali do Niemiec jak miał 2 miesiące, a w Angorze jest, że 4.

sombra02

Dokładnie,też to zauważyłam.Niektóre odpowiedzi identyczne, słowo w słowo jak w wywiadzie dla Elle.
Ale za to jakie cudne zdjęcie;D

ocenił(a) film na 10
noname22

Fakt. Zdjęcie jest ekstra. A co do prawdziwości wywiadu serio mam wątpliwości

ocenił(a) film na 8
sombra02

ja tez gdzies czytalam ze 4 miesiace... wiec to moze byc ok. no ale masz calkowita racje co do tego wywiadu... wiekszosc odpowiedzi to "kopiuj wklej" z innych pisna - szcegolnie to jak kuba mowi o tym ze musial sie przemoc by zagrac watek gejowski... to jest zywcem slowo w slowo skopiowane z elle !!!
wydaje mi sie ze ten wywiad mial miejsce...ale potem panu nie chcialo sie tego opisywac... i skopiowal i wkleil rzeczy z netu. co nie jest takie zabawne... biorac pod uwage ze jest to lamanie praw autorskich i ze za takie rzecy moga cie do sadu podac. ja na miejscu naczelnego pojechalabym po premi temu "autorowi".

ocenił(a) film na 10
XxChocolateFactoryxX

No i jak mówi o swoich zainteresowaniach "jazda konna, motor, narty, snowboard." też trochę takie jakby spisane z neta.

ocenił(a) film na 8
sombra02

hahaha snowbord... ok ... to by sie zgadzalo... :))))
wiem ze wyjde ma megastalkera w tym momencie ale przegladalam sobie szkolna kronike... i znlazlam zdjecie z 2007 z obozu w gorach ze snowbordzistami i jeden wygladal mi na kube wlasnie :)

ANTRACYT_

uważaj, bo niedługo jak będziesz robić sobie kanapkę to bułka zacznie ci go przypominać :P

ocenił(a) film na 8
madzja90

ej to byla kronika 5 lo w toruniu wiec prawdopodobienstwo jest :P

ANTRACYT_

hiehiehiehie ;> no wiem wiem :D
smutek ogarnął mą duszę, gdyż nie dostałam takiej kroniki:(

ANTRACYT_

Haha a myślałam,że ja mam obesję;D Jakoś tak lepiej się teraz poczułam;):):) ide poszukać tej kroniki, jeszcze tam mnie nie było;p

noname22

matko bosko, tylko nie zacznijcie go śledzić po nocy!

madzja90

Zamknę się w pokoju jak Domnik i oddam się całkowicie poszukiwaniu śladów Gierszała w internecie ;D
nieeeee,nie grozi mi to ;D

ocenił(a) film na 8
noname22

mi tez nie :)... czas w internecie to ja marnuje przewaznie w pracy :P

ocenił(a) film na 8
noname22

oj zeby nie bylo.. to ja tego zakazanego numeru "absurdu" z "twórczoscia" kuby szukalam <zawstydzenie>

ANTRACYT_

powiedzmy, że Ci wierzę :D

ocenił(a) film na 8
madzja90

oj nobo oni skasowali wtedy ten temat o absurdzie z neta , a ja jestem przekorna wiec pomyslalam ze i tak sie do niego dokopie...:>

p.s. absurdu nie ma :((((

ocenił(a) film na 10
ANTRACYT_

Który przypomina ci Kubę? tez z przodu? ;D

ocenił(a) film na 8
sombra02

ten co lezy tak z przodu po prawej... chyba nie pamietam dokladnie zdjecia :) pamietam ze usmiech mi sie jakos rzucil w oczy... taki kubowy byl :D

ocenił(a) film na 10
ANTRACYT_

może, może... kto wie. Zdjęcie niestety niewyraźne strasznie.

ocenił(a) film na 7
XxChocolateFactoryxX

Tutaj jeszcze zdj. kawałka wywiadu ze strony z Dominikiem, bo słabo widać tam na górze po lewej stronie :))

http://i53.tinypic.com/2qx9dae.jpg
http://i51.tinypic.com/ig9g91.jpg
http://i54.tinypic.com/by1q8.jpg
http://i52.tinypic.com/4jt2dc.jpg

XxChocolateFactoryxX

dzięki dzięki za te skany:)

ocenił(a) film na 8
XxChocolateFactoryxX

:-************** kochana jestes wiesz :)

ocenił(a) film na 10
XxChocolateFactoryxX

Achh dzięki ogromne dobra kobieto. Przeglądając to forum można sporo zaoszczędzić na prasie ;).
A co do angory to Jakub na tym zdjęciu przypomina mi strasznie Adasia z "Szatana z siódmej klasy", chyba jednego z moich ulubionych filmów z dzieciństwa

zajaczek_121

dzięki za skany :)
dodam jeszcze świetne zdjęcie: http://2.bp.blogspot.com/-fCfPoGrr9K8/TZ4EIXPfd-I/AAAAAAAADao/KPJ3aWzK5i8/s1600/ 1.jpg
... zaczynam się bać, codzienne wpisywanie "Jakub Gierszał" na weheartit normalne nie jest... ;)