"SHReK" to po prostu NAJBARDZIEJ ZAYEBISTY FILM WE WSZECHŚWIECIE!!! Nic dodać nic ująć!!! Jestem totalnie zajarana na punkcie "SHReK'a"!!! Zarąbisty dubbing Zamachowskiego, Kunikowskiej no i oczywiście Stuhra! ArcyGenialna fabuła, muzyka, grafika, postacie... można my wymieniać i wymieniać... "SHReK" zawiera w sobie wszystko. Nie zwracajcie uwagi na recenzje wyrażające się negatywnie na temat tego filmu. To zbiór bzdur!!! Posłuchajcie mnie!!! A teraz lećcie do wypożyczalni po "SHReK'a" i rozkoszujcie się nim w domowym zaciszu... Wierzcie mi to film wielokrotnego użytku!!! Żeby dokładnie zrozumieć przesłanie zawarte w tej opowieści potrzeba więcej niż jednego ogladnięcia.
A co do "SHReK'a 2 ", nie mogę się doczekać!!! Moimi ulubionymi bohaterami są Shrek i Fiona i bardzo mnie interesują ich dalsze losy. Druga część zapowiada się równie genialnie jak jej poprzedniczka. Mam tylko nadzeję, że głosu w polskiej wersji językowej użyczą ci sami aktorzy, bo jak nie to... to... no wiesz... CZAPA!!!
POZDRAWIAM WSZYSTKICH, KTÓRZY SĄ TAK SAMO ZAKRĘCENI NA PUNKCIE "SHReK'a" JAK JA!!!
PISZCIE DO MNIE!!!
NIECH OGR BĘDZIE Z WAMI!!!