Cały rok czekam na Shreka. Już myślałam że go w tym roku nie puszczą. Cieszy mnie też fakt że w piątek jest 1 część, później będzie 2, 3 i może czwarta a nie jest tak że puszczą tylko Shreka trzeciego. Nareszcie będe miała co oglądać w piątkowy wieczór.
Zawsze miałam inne zajęcie na kompie, lub poza nim a jak już oglądałam coś online w internecie to tylko Supernatural, Walking Dead albo jakiś film który nie widziałam. ( Shreka oglądać online mi się nie chciało wolałam poczekać na niego w tv )
Ja też niezmiernie się cieszę z dzisiejszego telewizyjnego seansu i wiem, co masz na myśli - pod pewnymi względami oglądanie w TV ulubionych produkcji po prostu nie ma sobie równych. :)
Ale ja patrzyłam program na przyszły piątek i nie jest napisane, że będzie druga część tylko będzie leciał Transformers... :(
Ja też wolę oglądać w telewizji niż na kompie. Jednak w telewizji to jest ten klimat oglądania niż na kompie.
Bo będzie chyba za 2 tygodnie. Harry Potter zawsze leciał co 2 tygodnie. Shrek chyba też będzie leciał. OBY.